kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 421 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – M3 Stuart, 750 złota i siedem dni Premium!

nascarm2008
Napisany 14 Gru. 2011 - 01:22

użytkownicy
Niema co sie bac, robilem krok po kroku i juz mam kodzik. Do kiedy on jest wazny? Niechce narazie uzywac. :|

Yelayah
Napisany 14 Gru. 2011 - 12:26

użytkownicy
Z konta PayPalu od dawna korzystam. A 7 dni premium i złoto zawsze chętnie przytulę.

Fett11
Napisany 14 Gru. 2011 - 13:36

redaktorzy
Jeżeli ktoś zrobił konto na IGN, niech wejdzie sobie jeszcze na tę stronę: http://login.ign.com/prime/promos/king-arthur/?display=notAuth
Darmowa gra na steama, która normalnie kosztuje koło 20 euro.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

jkop
Edytowany 15 Gru. 2011 - 23:35

użytkownicy
na koncie PP mialem 15 zl i nie chcialo pujsc dalej tylko wyskakiwala opcja tej karty debetowej,
robie cos zle czy poprostu musze miec wiecej na koncie? a jesli tak to ile minimalnie?

Masa ludzi prosi o kody oferujac w zamian stare kody ktorych sami nie moga juz wykorzystac (lub nic nie oferujac w zamian).

Mysle, ze sepienie kodow jest bezcelowe.
Ci ktorzy nie daja nic w zamian sa ignorowaniu na starcie bo jest ich zbyt wielu wiec nawet jesli ktos chcialby oddac swoj zbedny kod to kogo ma wybrac?
Ci ktorzy zgarneli ogromna ilosc kodow i chca sie wymienic maja inny problem, a mianowicie taki, ze chyba jedynimi osobami zainteresowanymi ich kodami sa osoby ktore nie maja nic do zaoferowania.

Postaram sie to pokazac na takim oto przykladzie: jedyna promocja na jaka sie zalapalem to ta z T-127 (mam niewykorzystany kod). Jesli ktos ma niewykorzystany kod na inna promocje oto moj mail:
jarek507-85@tlen.pl

Osobiscie nie wierze zebym orzymal choc jednego maila z dzialajacym kodem.

O wynikach tego "testu" poinformuje dzis okolo godziny 23.

Minela 23 czas wiec na podsumowanie.
Tak jak podejrzewalem nikt nie podeslal mi zadnego koda.
Mam nadzieje, ze wszyscy sepiacy o kody zrozumia, ze nie ma nic za darmo. Jesli chcecie kod to musicie za niego zaplacic. Jest masa osob ktore zassaly po kilkaset kodow i teraz sprzedaja je na allegro. Jesli chcecie kod to zgloscie sie do nich.

FIN

_Hull_
Napisany 15 Gru. 2011 - 11:27

użytkownicy
Sorry, no more keys available.

chyba klucze się już skończyły.....

herbus
Napisany 15 Gru. 2011 - 13:50

użytkownicy
mial by ktos wolny klucz?prosil bym na ta poczte 3109gumis@wp.pl.z gury dziekuje.

MaxDamage
Napisany 15 Gru. 2011 - 19:50

użytkownicy
Zweryfikowałem w końcu konto paypal a tu wyskakuje "Sorry, no more keys available." :(

ZbylR
Napisany 16 Gru. 2011 - 12:59

użytkownicy
jkop dobrze napisał. Żałuję, że nie zdążyłem. Może następną razą będę szybszy :)

R2D2_81
Napisany 16 Gru. 2011 - 13:03

użytkownicy
Wczoraj, tj 15.12, zarejestrowałem się na IGN i otrzymałęm kod. Niestety, nie działa.

DUST DEVIL
Napisany 16 Gru. 2011 - 22:23

użytkownicy
nieaktualne

s0ze
Napisany 16 Gru. 2011 - 22:38

użytkownicy
Juz po gratisowych kodach z IGN? Cholera czekam na drugą kartę i nie zdążyłem...

iluczas91
Napisany 06 Sty. 2012 - 01:26

użytkownicy
jakby ktos mial jeszcze moze ten kod to bym prosil z checia:) na bigero1@wp.pl albo 11188349:P z gory thx:D

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.