jkop
Edytowany 15 Gru. 2011 - 23:35
na koncie PP mialem 15 zl i nie chcialo pujsc dalej tylko wyskakiwala opcja tej karty debetowej,
robie cos zle czy poprostu musze miec wiecej na koncie? a jesli tak to ile minimalnie?
Masa ludzi prosi o kody oferujac w zamian stare kody ktorych sami nie moga juz wykorzystac (lub nic nie oferujac w zamian).
Mysle, ze sepienie kodow jest bezcelowe.
Ci ktorzy nie daja nic w zamian sa ignorowaniu na starcie bo jest ich zbyt wielu wiec nawet jesli ktos chcialby oddac swoj zbedny kod to kogo ma wybrac?
Ci ktorzy zgarneli ogromna ilosc kodow i chca sie wymienic maja inny problem, a mianowicie taki, ze chyba jedynimi osobami zainteresowanymi ich kodami sa osoby ktore nie maja nic do zaoferowania.
Postaram sie to pokazac na takim oto przykladzie: jedyna promocja na jaka sie zalapalem to ta z T-127 (mam niewykorzystany kod). Jesli ktos ma niewykorzystany kod na inna promocje oto moj mail:
jarek507-85@tlen.pl
Osobiscie nie wierze zebym orzymal choc jednego maila z dzialajacym kodem.
O wynikach tego "testu" poinformuje dzis okolo godziny 23.
Minela 23 czas wiec na podsumowanie.
Tak jak podejrzewalem nikt nie podeslal mi zadnego koda.
Mam nadzieje, ze wszyscy sepiacy o kody zrozumia, ze nie ma nic za darmo. Jesli chcecie kod to musicie za niego zaplacic. Jest masa osob ktore zassaly po kilkaset kodow i teraz sprzedaja je na allegro. Jesli chcecie kod to zgloscie sie do nich.
FIN