kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 841 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – M3 Stuart, 750 złota i siedem dni Premium!

Haz111PL
Napisany 10 Gru. 2011 - 10:11

użytkownicy
A nie wiecie czy na karty internetowe też działa? Mam co prawda normalną kartę, ale wolę podać kartę internetową z BZ WBK. I jeszcze wcześniej Fett11 pisał coś, żeby nie mieć groszy na karcie, bo nie przyjmie. Więc powyżej ilu złociszy powinienem mieć? :)

dbmat
Napisany 10 Gru. 2011 - 10:13

użytkownicy
u mnie wszystko działa jak należy. odrazu po wpisaniu kodu dostałem czołg i złoto.

Fett11
Napisany 10 Gru. 2011 - 10:24

redaktorzy
Ja miałem 3 zł na koncie i nie chciało mi przyjąć karty (coś tam, że operacje zablokowane przez bank). Wpłaciłem na konto 20 zł i już wszystko grało (z konta oczywiście nic nie zjadło).

SweetCandy
Napisany 10 Gru. 2011 - 10:37

użytkownicy
yo
Jeśli ktoś ma zbędny kod na m3 stuarta to chętnie przyjmę ;) Oczywiście później jakoś się odwdzięczę. Jeśli możecie to ślijcie na alek360@wp.pl

busik_90
Napisany 10 Gru. 2011 - 10:49

użytkownicy
chętnie zamienię się za kod z tej promocji. Mam do zaoferowania 5 kodów z T127 i jednym dniem premium. proszę pisać GG: 6025638

rifking1
Napisany 10 Gru. 2011 - 11:59

użytkownicy
Witam
Jak ktoś posiada wolny kod z tej promocji chętnie się wymienię kodami z poprzedniej promocji na 750golda.
Proszę o kontakt.
GG: 2335311
e-mail: rifking@tlen.pl

PS.
Jak ktoś posiada kody z t-127 też przyjmę charytatywnie :-)

hackenbusch
Napisany 10 Gru. 2011 - 12:14

użytkownicy
Kurkus- działaj! Banuj! Na cholerę taki spam?

mega
Napisany 10 Gru. 2011 - 12:16

użytkownicy
tak z innego tematu , kupiełem karte play i wyskakuje mi to Podany kod PIN nie jest dozwolony dla płatności u tego sprzedawcy (typ karty 9401A). Sprawdź, u jakiego sprzedawcy dozwolony jest dany kod PIN. Bliższe informacje dostępne są na karcie lub pod adresem www.paysafecard.com. na karcie na stronie jest 35 zl sprawdzałem stan konta, to co jest źle?

Berliett
Napisany 10 Gru. 2011 - 12:32

użytkownicy
Witam czy ktoś może mi podesłać kod? Byłbym wdzięczny. Odwdzięcze się przy najbliższej sposobności. Z góry dziękuję i pozdrawiam potencjalnego ofiarodawce Berliett.

Mój kontakt:
GG: 1674996
E-mail: mateuszmarzec12@gmail.com

N0RS0N
Napisany 10 Gru. 2011 - 12:37

użytkownicy
z tej oferty na pewno nie skorzystam
btw. już wersja pudełkowa w polsce gry wyszła tylko te bonusy bardzo słabe ( ale za 30zł)http://worldoftanks.eu/news/622-pudelkowa-edycja-world-tanks/

Daro6
Napisany 10 Gru. 2011 - 12:48

użytkownicy
ma ktoś jeden kod na zbyciu ? , bardzo bym potrzebował , jak coś to pisac na gg 10243188 , z góry dzięki :)

Markon81
Napisany 10 Gru. 2011 - 13:46

użytkownicy
Witam czołgistów, jakoś mi to nie wychodzi, jakby ktoś miał wolny kodzik to chętnie bym prosił w ramach wymiany mam 2 kody na 3 dni premium i 350 GOLDa. Mój nr gg 2809562.Pzdr

FlameofDarkness
Napisany 10 Gru. 2011 - 14:49

użytkownicy
Jeżeli ma ktoś na zbyciu kod na 750 golda 7 dni premium i M3, to chętnie wymienię na 10 kodów (1 dzień premki i 10 slotów od czołgu T127) oraz jednorazowe kody : 350 gold + 3 dni premium, 750 gold + 1 dzień premium od gamestar
Łącznie za 1 kod daję 10 slotów, 14 dni premium i 1100 golda oraz 1 700 000 kredytów (po sprzedaży 10 czołgów T127)

kontakt: flameofdarkness@o2.pl

Haz111PL
Napisany 10 Gru. 2011 - 15:31

użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie: nie dałoby się zrobić tego samym PayPalem bez przypisywania do niego karty?

EDIT: UWAGA!!! WAŻNE!!! Nie potrzeba karty kredytowej! Ja nie miałem przypisanej żadnej do PayPala, miałem na nim tylko kilka złociszy, a i tak go przyjęło jako formę płatności! Tak więc dla tych którzy tak jak ja nie chcą podawać numeru karty kredytowej - wystarczy sam PayPal.

Aby potwierdzić moje słowa, dwa screeny:
http://img440.imageshack.us/img440/9122/ign.png - tu widać, że anulowałem opcję płatności, niestety nie pomyślałem, żeby zrobić zrzut ekranu, kiedy była jeszcze aktywna
http://img189.imageshack.us/img189/8515/kodr.png - mój kod
http://img607.imageshack.us/img607/9186/shot147.jpg - kod wszedł i od razu po włączeniu WoT'a miałem golda, czołg i przedłużone premium

PS. Myślę, że warto by było dodać tę notatkę do tego newsa. Może ilość próśb o keya się zmniejszy, bo okaże się, że niektórzy mogą go sobie wygenerować sami?

PS.2. Chyba domyślam się dlaczego przyjęło PayPala. Tu nie chodzi o to żeby podać im numer karty, tylko o to aby PayPal potwierdził twoją tożsamość. Ja zrobiłem to dawno temu w inny sposób - przez przelewy. PayPal przelał mi na konto dwa razy po kilkadziesiąt groszy, ja mu wpisałem ile mi przelał i w ten sposób potwierdziłem moje konto. Z tego wynika, że wystarczy samo konto w banku :)

SirOper
Napisany 10 Gru. 2011 - 16:34

użytkownicy
Dokładnie jest tak jak piszesz Haz111PL, chodzi w tym wszystkim o to by konto PayPal podstawowe przekonwertować do konta zweryfikowanego (a to się wiąże z autoryzacją, że to konto na pewno jest Twoje itp.) dzięki któremu, masz dostęp do większych możliwości PayPala - ot i cała filozofia. Tak więc nie trzeba i nawet nie ma takiej potrzeby (w dobie wycieku informacji tu i ówdzie - podawać numerów karty kredytowej).

A tak btw: wyżej opisany sposób na gift code działa z ta procedura która opisał poprzednik idealnie ;P.

ps.
Haz111PL - dodam, że na PayPal można dodatkowo wyciąć autoryzacje dla kontrahenta IGN wtedy nawet jakby chciał się dostać do Paypala (mimo odznaczenia opcji) i dokonać transakcji to Paypal odeśle go na drzewo bo nie będziesz miał ING w swojej autoryzacji (którą im dałeś podczas procesu całego).

Update: tak masz rację do zweryfikowanego.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.