kliknij aby powiększyć
2560x1600 : 541 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – M3 Stuart, 750 złota i siedem dni Premium!

UWillC
Napisany 09 Gru. 2011 - 13:29

użytkownicy
Kod dostałem... strona przyjęła kod... w domu sprawdzę czy coś pojawiło się na koncie...

Ard123
Napisany 09 Gru. 2011 - 18:20

użytkownicy
mi kod nie działał, napisałem do supportu i powiedzieli żeby wysłać swój kod na maila - wns123@interia.eu, wysłałem i przysłali mi nowy :) i działał. Jeżeli masz działający kod to możesz wysłać i dostaniesz drugi (kod dostaniesz po ok. minucie)

Panterus
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:05

użytkownicy
działa kody po pewny czasie są realizowane!

amtila
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:13

użytkownicy
Potwierdzam, po około 1h kod zadziałał :)

Fett11
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:17

redaktorzy
Mi również wreszcie zadziałał - wszystko ładnie otrzymałem. :)

yahhoo
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:37

użytkownicy
Wchodzimy na stronę http://my.ign.com/prime/hub (Twój profil na IGN) i na dole po prawej manage account i później turn auto renew off i później na samym dole confirm cancellation (jeśli tego kroku nie pominiesz to zabierze Ci kasę z konta!)

wydaje mi sie że zamiast confirm cancellation tam jest If you're truly ready to give up on Prime, Continue with cancellation
i trzeba nacisnąć Continue with cancellation
najważniejsze żeby jak jest pokazane na rysunku wyżej pokazało się AUTO RENEW- OFF wtedy kaski nam nie zabierze.
Generalnie u mnie działa, złotko na koncie sprawa załatwiona przez kartę WBK prepaid na okaziciela :) super sprawa do takich niepewnych zakupów

sebek84
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:20

użytkownicy
Mi coś nie działa dali byście kod

kwiatek
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:26

użytkownicy
nie mam karty kredytowej wiec co mam w tym przypadku zrobic?
prosze bez glupich odpowiedzi

mega
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:29

użytkownicy
jakby ktoś miał 2 kody , a nie miał kodu na t-127 to niech pisze zamienie się

PanzerNerd
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:32

użytkownicy
zawsze możesz na chybił trafił wpisywać cyfry, albo skorzystać z generatora jak prawdziwy hakjer :P

yahhoo
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:34

użytkownicy
nie masz karty kup sobie kartę prepaid na okaziciela ja kupiłem na allegro ale można pójść do banku wbk kosztuje ok 20zł potem ją zasilasz ile tam chcesz poprzez normalne konto lub przelew na poczcie

Tytus
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:35

użytkownicy
Ja ten kod zrobilem sobie wczoraj z paypalem wbilem go rano pare minut po 7 i d... i do tej pory nic mi nie przyszlo a na stronie bylo napisane ze wszedl a w grze nic nie ma a support jak nie dzialal tak dalej nie dziala nie wiem jak wam to weszlo

kwiatek
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:37

użytkownicy
w sumie to ty wygladasz jak hakjer :)
a kod by sie przydal moze ktos ma jeszcze jakies pomysly jak ktos niema karty kredytowej?

yahhoo
Napisany 09 Gru. 2011 - 14:38

użytkownicy
mi weszło od razu wylogowałem się ze stronki wot, zalogowałem powtórnie i złoto już na koncie.

s0ze
Napisany 09 Gru. 2011 - 15:08

użytkownicy
Ja nie moge ile Wy macie lat zadający pytania czy ktos ma 2 kody i odda? Jedna karta jeden kod a deale w stylu T-127 i jeden dzien premy za tydzien premy M3 i 750 golda? Lol mega powodzenia zycze. Lapcie karty od rodzicow jak nie macie swoich i do roboty.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.