kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 421 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – M3 Stuart, 750 złota i siedem dni Premium!

ZeroIn
Napisany 10 Gru. 2011 - 18:35

użytkownicy
Tez poprosze kod

Cos nie wiem ale ani karta kredytowa mojego banku ani paypal nie puszcza przy rejestracji na IGN (We are unable to process your PayPal payment at this time. Please use a different payment method or try again in a few minutes), i tak w kolo macieju.

Bede wdzieczny :) Dzieki.

Fett11
Napisany 09 Gru. 2011 - 17:18

redaktorzy
A masz coś na karcie?

dzordzan
Napisany 09 Gru. 2011 - 17:19

użytkownicy
tak, płace nią w sklepie normalnie.

mega
Napisany 09 Gru. 2011 - 17:20

użytkownicy
jakby ktoś miał zbędny kod to moje gg 36974681 z góry thx

Tytus
Napisany 09 Gru. 2011 - 17:22

użytkownicy
nie moge wam obiecac ze dam wam jakis kod takze sie nie łudzcie ale co do karty to byc moze ze twoja karta nie jest przeznaczona do obrotu w internecie jaki masz limit? 1000zl? jak tak to mozliwe ze nie bedzie dzialac zadzwon na infolinie i dowiedz sie czy mozesz robic przelewy przez internet

ZeroIn
Napisany 09 Gru. 2011 - 17:24

użytkownicy
Cos nie tak, mam konto paypal od wielu lat i na nim place, i nigdy nie bylo problemow a tutaj, error.

Mam karte MasterCard z duzym limitem i takze nie wchodzi: Unable to save credit card. Please contact customer service.

Mam e-karte Mbanku, ktora udaje prawdziwa Vise, i tez nie puszcza, bo cos tam error processing your card.

Co jest grane? Za duzo ludzi sie rzucilo na strone i wymiekla?

karabinier
Napisany 09 Gru. 2011 - 17:47

użytkownicy
Mam bradzo duży problem:
Nie mogę anulować subskrybcji !!!
Ktoś pomoże ??
Nie widzi mi się płacić 14.95$ :(
Klikam "continue with cancelation", dlugo sie laduje i wyskakuje server error.

Jayjay
Napisany 09 Gru. 2011 - 17:51

użytkownicy
napisz dokładniej w czym problem

Edit
To rzeczywiście trochę niepokojące. Czy przy odświeżaniu swojego profilu na ign wszystko hula? Poza tym spróbuj wylogować się i zalogować jeszcze raz.

Tytus
Napisany 09 Gru. 2011 - 17:52

użytkownicy
rozlacz neta itd spokojnie masz na to 7 dni jak nie dzis to jutro jak znowu to sprobuj na innym necie idz do kumpla czy cos

ZeroIn
Napisany 09 Gru. 2011 - 18:09

użytkownicy
Takie bledy mam:

Z Mastercard:

Unable to save credit card. Please contact customer service.

Z Visa:

Problem processing payment: We're sorry, we are unable to process your payment. Please contact your Credit Card issuing bank for further information.

Z PayPal:

We are unable to process your PayPal payment at this time. Please use a different payment method or try again in a few minutes.

Chyba nie chca mojej kasy....

SalamandraPL
Napisany 09 Gru. 2011 - 18:40

użytkownicy
Czy można na jedno konto PayPal i na jeden numer karty zdobyć kilka kodów?

ZeroIn
Napisany 10 Gru. 2011 - 18:35

użytkownicy
Ja ponawiam, jak ktos bedzie mial extra kod (lub cudem dwa - dla brata), to poprosze bardzo na gg: 3 9 2 9 8 9 3 5

W zamian moge dac kod na 750g i dzien premium z gamestara, oraz 350g i 3 dni premki z alienware.

MetalMachine
Napisany 09 Gru. 2011 - 19:04

użytkownicy
No w sumie trochę taki bajzelik się robi w komentach, ludzie proszą o kody itp. więc się przyłącze :D, wiem to trochę głupio wygląda takie żebranie ale jak ktoś będzie miał zbędny kod to miło by było taki kod dostać na troszkę spóźnionego mikołaja :) na email ARASARON@gmail.com

A proszę o to ponieważ nie jestem pełnoletni (17 lat) i nie mam karty kredytowej aby sobie taki kod skombinować.

Z góry dziękuje.

s0ze
Napisany 09 Gru. 2011 - 19:07

użytkownicy
Widze nadal pelno naiwnych dzieci proszących o kody. Kto wam da kod dla którego trzeba podawac numer karty kredytowej? Myślicie że ktoś mający 3 karty będzie się męczyl z tym pół godziny by później oddać je jakimś małolatom? LOL

Poważne pytanie, czy ktoś próbował wprowadzić dwa kody? Mam dwie karty więc jeszcze jeden kod moge dostać.

battleking
Napisany 09 Gru. 2011 - 19:16

użytkownicy
Jakby był ktoś łaskaw oddać kod to prosiłbym na gg lub na forum WoT'a.
Bardzo mi zależy - skraj bankructwa. :\
GG - 25702339
Forum WoT - battleking - nick
http://forum.worldoftanks.eu/

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.