szwed
Napisany 13 Lip. 2012 - 18:20
aż się zalogowałem aby walnąć komenta... Dzisiaj pograłem około 15 walk. Starczyło aby pośmigać t30 i jego X-tierowym kolegą. Z 15stu walk może w 5ciu była artyleria. Porobiłem nawet screenshooty, gdzie w każdej drużynie co walkę są praktycznie same TD. JEst to oczywiście zrozumiałe bo każdy chce spróbować nowych czołgów, ale martwi mnie jedno - a zobaczycie że tak będzie! Gra z tym patchem zmieni się o 180 stopni. Co rozgrywke widać to wyraźnie że dawna potęga X-tierowych heavy tanków odchodzi w zapomnienie. Gram już przeszło ponad rok i naprawdę wystarczy parę walk żeby zobaczyć, że największą siekę będą teraz robić TD'ki. W żaden sposób nie opłaca się wyprowadzać teraz ciężkich - zwłaszcza usa i rosja, gdzie czołgi te brane są na max 3 strzały. Z racji tej że gram tylko samymi USA, pozwolę sobie zaznaczyć jeden fakt. dodali dwa nowe TD. Oba nieźle poginają po polu walki, mają obrotowe wieże, walą do 1065 hp i mają przedni pancerz jak rasowy heavy. Założę się ze w wersji 7.0 na bank byłyby to ciężkie czołgi ! Bo tak się właśnie nimi jeździ! Teraz czekam tylko na zmianę nazwy z World of Tanks, na - " WORLD OF TANKS DESTROYERS "