kliknij aby powiększyć
2560x1600 : 1879 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12345następna
Raport z patcha 0.7.5

kurkusmaximus
Napisany 13 Lip. 2012 - 15:56

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-672--raport-z-patcha-075/

Walter_NovotnyPL
Napisany 13 Lip. 2012 - 16:00

użytkownicy
Szykują się niezłe maszynki. 1100hp za strzał na JagdPz E100! :O

Piciak
Napisany 13 Lip. 2012 - 16:18

użytkownicy
Jagdpanzer E-100 przy wentylacji, dosyłaczu, towarzyszach broni na 100% ładuje 20,64s

RENAULTMAGNUM
Edytowany 13 Lip. 2012 - 16:43

użytkownicy
JagDpanzer będzie dobry do póki go nie wykryją bo pancerz rewelki nie robie a każdy med go objedzie będzie tak jak z OB 704 do tej pory w krzakach boss jak wykryją zero.Z tego co patrze T-62A dominuje wszystkie medy najlepsza mobilność działo niczego sobie co do TD to jestem ciekawy tego niemieckiego kolosa ale według mnie ob 268 ma najlepsze działo penetracja i stosunek uszkodzenia do szybkostrzelność ale ten pancerz....

quatromen
Napisany 13 Lip. 2012 - 17:39

użytkownicy
Zagrałem troche na tym teście 0.7.5 . Moje wrażenia są pomieszane już sam niewiem czy mam się cieszyć z tego że bedą nowe 10 tiery Td i medy .Jedyne z czego się cieszę to że będę mieć od razu Jagdpanzera E-100 i Batchata ale teraz czołgi bedzie się szybciej niszczyć, wogule jadąc nim brałem każdego na 2 strzały oprócz mausa którego nie spotkałem .Najłatwiej rozwalało mi się isy-7 każdy schodził na dwa strzały i do tego każdym strzałem penetrowałem pancerz generalnie bez celowania w wanienke czy też w weakspoty (nie używałem gold amma tylko zwykłe z penetracją 299).Niszczyłem w ten sposób każdy napotkany czołg każdy na 2 stzrały. Jedyny czołg który mnie zatrzymywał to inny Jagdpanzer E-100. Za każdym razem wygrywał ten który strzelił 1 i nie trafił w jarzmo lub w górna płyte na przodzie kadłuba , chodz raz nie spenetrował mi wanny jak spróbowałem kątowania. strasznei denerwowały mnie medy i inne prykawki ponieważ przebijały bez wiekszej trudności ogromny wekaspot na Jagdpanzer E-100 płyty obok jarzma , ale spróbowałem też kątowania i pociski też potrafiły nie wejjść . Dziwi mnie jeden fakt jedynie dlaczego jest napisane ze Jagdpanzer E-100 ma 120 mm na boku możliwe ze tyle ma nadbudówka ale bok kadłuba ma te 130 + 50 lub 55 z tego co znajduje się nad gąskami, potwierdziło się to sprawdzeniem tego w pokoju treningowym tak samo był ten bok nie przebijalny co w E-100. Dziwi mnie też objekt 268 ten przedni pancerz nic a nic mi nie odbijał pocisków chyba te 120 mm to troszeczkę za mało. Jedyne co według mnie trzeba zmienić w Jagdpanzer E-100 to nadbudówka musi mieć 300 mm a nie 200 mm ponieważ wszytsko wchodzi a co to za gra gdy jesteś strasznie wolny i mało zwrotny każdy inny czołg niedość że przebija cię z przodu to jescze łatwo może cię objechać i bo kwcale taki rewelacyjny nie jest. To oczywiście moje wrażenia z gry każdy ma inne .

szwed
Napisany 13 Lip. 2012 - 18:20

użytkownicy
aż się zalogowałem aby walnąć komenta... Dzisiaj pograłem około 15 walk. Starczyło aby pośmigać t30 i jego X-tierowym kolegą. Z 15stu walk może w 5ciu była artyleria. Porobiłem nawet screenshooty, gdzie w każdej drużynie co walkę są praktycznie same TD. JEst to oczywiście zrozumiałe bo każdy chce spróbować nowych czołgów, ale martwi mnie jedno - a zobaczycie że tak będzie! Gra z tym patchem zmieni się o 180 stopni. Co rozgrywke widać to wyraźnie że dawna potęga X-tierowych heavy tanków odchodzi w zapomnienie. Gram już przeszło ponad rok i naprawdę wystarczy parę walk żeby zobaczyć, że największą siekę będą teraz robić TD'ki. W żaden sposób nie opłaca się wyprowadzać teraz ciężkich - zwłaszcza usa i rosja, gdzie czołgi te brane są na max 3 strzały. Z racji tej że gram tylko samymi USA, pozwolę sobie zaznaczyć jeden fakt. dodali dwa nowe TD. Oba nieźle poginają po polu walki, mają obrotowe wieże, walą do 1065 hp i mają przedni pancerz jak rasowy heavy. Założę się ze w wersji 7.0 na bank byłyby to ciężkie czołgi ! Bo tak się właśnie nimi jeździ! Teraz czekam tylko na zmianę nazwy z World of Tanks, na - " WORLD OF TANKS DESTROYERS "

Aragemon
Napisany 13 Lip. 2012 - 18:49

użytkownicy
Muszę to napisać >>>>> z każdą kolejną łatko gra staje się coraz gorsza. Teraz wbijanie ciężkiech traci sens , cała gra traci sens ,
po takim czymś chyba przestane grać bo zamiast zachęcać to oni odstraszają. Myśle że jedyne co mogą zrobić żeby to jakoś naprawić to wprowadzić XI tier ciężkich, żeby było tak jak kiedyś czyli stary ale dobry World of Tanks >> Przewrócili gre o 360 stopni.

quatromen
Edytowany 13 Lip. 2012 - 18:58

użytkownicy
Ja dodam jeszcze jeden komentarz.
Co z tego że sa nowe czolgi skoro na cw dalej beda popylac w wiekszosci isy-7 i mniejsza czesc T110E5 oraz jeden scout batchat poniewaz koksi no i przecietnie 3 arty. To moja teza ale mozliwe ze teraz chciaz wiecej medow i td bedzie na cw oby :D

Hallack
Napisany 13 Lip. 2012 - 19:13

użytkownicy
szwed nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia... Wieże ma tylko jedna linia amerykańskich td...

I nie walą po 1065 - bo to jest maksymalna wartość... jak ci wejdzie za tyle raz na tydzień - to będzie dobrze.

co do sieki - to przetłumacz sobie skrót TD - to się dowiesz dlaczego ten rodzaj pojazdów tak się nazywał...

Ogólnie przestańcie płakać... Na testowym część ludzi gra złotymi pestkami więc przestańcie gadać że ktoś was przebija lub nie przebija...

Czołgi ciężki to przeżytek.. to co jest w wot na 10 tierze - to ostatni podryg tego typu pojazdów.. Więc całkiem naturalne jest że te relikty przeszłości powinny dostać po dupie od medów czy tdków.

Grrruby
Napisany 13 Lip. 2012 - 19:15

użytkownicy
@quatromen - Bo samym CW człowiek nie żyje ;]

quatromen
Napisany 13 Lip. 2012 - 19:18

użytkownicy
@Grrruby - Człowiek żyje z randomów :D

Arktez
Edytowany 13 Lip. 2012 - 20:25

użytkownicy
Dobra czyli jako gracz mający obj 704 w garazu mam rozumieć że jego następca jest najgorszym tdkiem pod względem pancerza ? Czy na prawdę wszystko w niego wchodzi jak w nic innego?

Hallack
Napisany 13 Lip. 2012 - 20:38

użytkownicy
nie wchodzi w niego wszystko.. do tego jest bardzo żwawy i ma najlepsze działo...

RagatholX
Napisany 13 Lip. 2012 - 20:55

użytkownicy
Też nie wytrzymałem i muszę coś napisać. Ta łatka dużo zmieni i uważam że na lepsze. Obecnie w randomach wygrywa drużyna która ma więcej ciężkich czołgów niż medów, a teraz będzie inaczej. Medy i lekkie mają nowe zadanie wykryć i zniszczyć arty i TD, robi się równowaga = skład bez medów szybko padnie. Ciężkie to ofensywne wsparcie. Jak czytam to wszyscy narzekacie na TD ale to są kolosy i łatwo je wykryć bo mają duże profile, duży czas przeładowania, brak wieży (1 wyjątek) zerwiesz gąske i do widzenia. Gra robi się bardziej taktyczna co uważam za dobre - o ile nie grasz w składzie z nobbami. Robiliśmy na teście eksperymeny i powiem tak: T50-2 przyklejasz sie do jagdpanzer E-100 i dupa, nie możne się obrócić a przeciwnik cie nie trafi bo cały się chowasz. Pojawiają się duże możliwości dla czołgów które wcześniej miały znikomy wpływ na przebieg walki.

RENAULTMAGNUM
Napisany 13 Lip. 2012 - 22:23

użytkownicy
a według mnie gra sie staje coraz gorsza teraz dodadzą medy i TD 10 tieru i one zdominują całkowicie BITWY czy to będzie fajne to nie wiem bo mi jakoś nie będzie się cały czas chciało grać T-62A a jak wejdę is-7 lub is-4 to będę nielicznym ciężkim jak nie jedynym dla mnie to troche chore powinni albo dać drugą linie do tieru 9 albo wcale uszczęśliwiają nas na siłę teraz tak szybko są te patchy że będziemy więcej czekać na przerwy i aż sie pobierze niż grać.Grałem w dużo gier i jak zaczeli sypać nowościami jak grochem to bardzo dużo graczy odchodziło i TO czeka WORLD OF TANKS ludzie zaczną odchodzić nowe tryby nowe czołgi a to wszystko aby zarobić wprowadzą takiego T-62A i sobie myślą wprowadzimy będą kupywać premkę aby go mieć dla mnie gra powinna zostać na tym poziomie co jest czołgów jest akurat.Dla mnie gra to jest miło spędzony czas grając sobie jakimś czołgiem bez różnicy i czerpać z tego przyjemność anie grać cały czas jak głupi żeby mieć najlepsze tiery i zamiast się cieszyć to wyrywać włosy ze złość(prosze nie mówić że nikt mi nie karze grać dużo na dobre czołgi bo to nie jest tylko moja wola nie lubie jak wchodzę T-44 i jestem 2 od dołu po to się zdobywa lepsze czołgi aby być równym z innymi i grać na tym samym poziomie niedługo będzie 1000 czołgów i nie wiadomo w co ręce włożyć dla mnie to troche niech przystopują na jakiś rok bo za dużo tego.

12345następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.