kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1102 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12345
Raport z patcha 0.7.5

mickey93
Napisany 16 Lip. 2012 - 19:30

użytkownicy
@Mały Różowy Maus nie napisałem że T-54 jest gorszy tylko zaprzeczyłem twojej teorii że T-62a to T-54 z polepszonym pancerzem
przebijalność działa D-54ts w grze wynika z zastosowania pocisków podkalibrowych(nie wiadomo czemu angielska wersja gry podaje pełnokalibrowe z rdzeniem) sam czołg jest wolniejszy 0 5 km/h i obraca sie nieznacznie szybciej jedyne co ratuje T-62a to szybkostrzelność z X ierowtych medów to rosyjski tank jest najsłabszy chociaż sam w sobie jest i tak swietny. chociaż w tej kwestii może to ulec zmianie bo przed nami jescze co najmniej jedna odsłona bety

Mały Różowy Maus
Napisany 16 Lip. 2012 - 19:37

użytkownicy
@ mickey93

A gdzie ja pisałem, że ma polepszony pancerz?? Nie palisz czasem czegoś podczas korzystania z kompa? :)

O mobilności czołgu w WoT świadczą również inne statystyki, np. wpływ terenu na mobilność wozu, którego wartość jest ukryta przez deweloperów. Z jazd wygląda, ze w przypadku T-62A jest ona bardzo niska.

RENAULTMAGNUM
Napisany 16 Lip. 2012 - 20:01

użytkownicy
mały nic nie pisał o pancerzu to prawda ale gra z Historią się nie zgadza i to sporo T-62A ogólnie był wolniejszy szybciej się obracał działo miało lepszą penetrację ze względu na gwintowaną armatę i inne pociski i miał wolnijesze działo jak widać w grze wszystko jest do góry nogami no ale tak jak to powiedział kolega wyżej nidługo zobaczymy czołgi z lat 70 gdzie godnym przeciwnikiem będą Józefy.

Fidos1612
Napisany 17 Lip. 2012 - 07:24

użytkownicy
W sumie gra nosi tytuł "Świat czołgów" to wiadomo, że wcześniej czy później będą pojawiać się współcześniejsze czołgi... Wszędzie tylko narzekania. Muszę wam przypomnieć jak było za czasów patcha 066. Wszyscy narzekali, że za wolno wychodzą patche, że WoT się nie rozwija, tylko doją kasę. Teraz doją kasę, ale patche wychodzą dużo częściej, próbują "rozwijać" tę grę - to też źle...Może w wielu kwestiach wprowadzają coś, co i tak na dłuższą metę nie ma znaczenia, albo ma znikome, ale coś próbują. A dla wecznych marud, może sami spróbują stworzyć "grę za darmo" i utrzymać się na rynku gier online...

Mały Różowy Maus
Edytowany 17 Lip. 2012 - 09:28

użytkownicy
@Fidos1612

Deweloperzy wielokrotnie wypowiadali się negatywnie o pomyśle wprowadzenia współczesnych czołgów. Koniec lat 50. ma być górną granicą. Taką granicę podawali zresztą podczas bety, aczkolwiek wspominali też o wojnie koreańskiej, czyli pierwszej połowie l. 50.

Z drugiej strony WG chętnie reklamowało grę wozami z drugiej wojny światowej (zwłaszcza Tygrysem), co w wielu ludziach zrodziło przekonanie, że gra dotyczy II WŚ. Nic więc dziwnego, że nie podoba im się ogromna ilość wozów, które nie mają z nią nic wspólnego. WG co prawda od dawna ma wymyśloną receptę na to w postaci bitew historycznych, tylko na razie jej niestety nie wprowadza.

W dodatku przez wiele miesięcy pytania graczy o to, czy Niemcy będą mieli Leoparda 1 były kwitowane krótkim "Bez szans. Za nowoczesny". W tym roku zmienili zdanie i zapowiedzieli, że go wprowadzą.

Fidos1612
Napisany 17 Lip. 2012 - 09:36

użytkownicy
Odnośnie Leoparda 1 dużo o tym słyszałem, i czytałem, i również na tej stronie był spory spór o to, czy powinien być w grze, czy też nie... No cóż, to nie my tworzymy tę grę, tylko Deweloperzy z Rosji i Białorusi. Kiedyś również widziałem jakiś trailer z " WoT2" i coś czytałem odnośnie gry z leo 2 i abramsami, że pracują nad grą ze współczesnymi czołgami,ale może za jakiś czas stwierdzą, że po co robić drugi projekt... Z resztą WoT to gra typu arcade, a nie prawdziwy symulator czołgu ;P.

von_Alex
Edytowany 17 Lip. 2012 - 10:41

użytkownicy
Jak dla mnie najważniejszą zmianą wprowadzaną przez nowy patch jest to że nie spotkam niczego wyższego ode mnie o ponad dwa tiery. Owszem pewnie nadal będą się trafiać kwiatki typu Maus + Loltraktor ale to nie są normalne sytuacje.

Walter_NovotnyPL
Napisany 17 Lip. 2012 - 10:51

użytkownicy
Ten WoT2 to był fake z BF3.

poprzednia12345

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.