15.08.2026  •  04:48
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 300
EU

kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 305 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Artykuły
poprzednia123
T34

Walter_NovotnyPL
Napisany 23 Lip. 2012 - 10:52

użytkownicy
By "rozwaliło"? Dlaczego rozwaliłO? Pytanie konkursowe: czy zniszczyłeś jakiegoś T34?

Hlodny
Edytowany 23 Lip. 2012 - 21:39

użytkownicy
właśnie miałem okazje zaprosić Whitefalcon do bitwy treningowej oczywiście nasz kozak na IS który to tak rowala T34 nie przyjął zaproszenia a nawet uciekł z gry

RENAULTMAGNUM
Napisany 24 Lip. 2012 - 00:29

użytkownicy
T-34 ogólnie jest łatwo pokonać bo ma miękki kadłub ale nie można sie też spodziewać rykoszetu więc trzeba mieć albo szybsze działo albo więcej hp

Whitefalcon
Napisany 27 Lip. 2012 - 11:53

użytkownicy
tak zniszczyłem t34 i to ile razy nawet raz amx 13 75

mega
Napisany 28 Lip. 2012 - 22:53

użytkownicy
T34 jest łatwo pokonać wystarczy poczekać kiedy wystrzeli a potem w kadłub za 300 walnąć , działo wolno mu się skupia więc najlepiej jak rusza , ps T-34 dla tanków 8 tieru to papier

Brutal_Barber
Napisany 07 Sie. 2012 - 11:34

użytkownicy
Po przeczytaniu waszych komentarzy oto moje osobiste zdanie (jestem posidaczem t34 ofc):

1. stabilizator jest potrzebny bo on STALE zmniejsza 'kółko', nie tylko jak jedziesz.
2. zbieranie celownika t34 trwa wieczność i to jest główna wada tego czołgu
3. polecam po przeszkoleniu załogi na 2skill, zmienić pierwszy na "łapkę" - różnica w prowadzeniu pojazdu kolosalna
4. T34 to nie jest czołg do walki klata w klatę, DPS'em rozkłada go nawet Tiger, nie mówiąc już o tym jak łatwo go objechać

Podsumowując t34 do bardzo dobry czołg do zarabiania (mój udokumentowany rekord 152k), tylko trzeba mieć dobrą mapę, trochę skilla i szczęścia.

PS. co do "cichych" zmian WG w WoT, to owszem są i to bardzo znaczące, ale o szczegółach nie będę się wypowiadał bo odszedłbym od tematu.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

kuci23
Napisany 11 Paź. 2013 - 00:54

użytkownicy
Sam osobiście posiadam T34 i muszę przyznać że jest niezły. Nie genialny ale niezły. Jak wiadomo wieżę ma mocną ale kałub słaby. Jeżdżę na nim ze stabilizatorem, rammerem i klimą. jak dla mnie czołg nieco zbyt wolny. Działko potrafi mieć swoje "humory". Osobiści jedną z jego wad jest jego MM, ok większość powie że przez penę. Zgadza się jednak notoryczne lądowanie na X tierach nie jest miłe. Na 100 bitew 96 wylosowało mnie na X, 1 na IX i 3 na VIII.

poprzednia123