15.08.2026  •  04:57
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 300
EU

kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 996 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Artykuły
T34

s0ze
Napisany 09 Lip. 2012 - 10:14

użytkownicy
Zadanie zbalansowanie Typa 59 zostało przez WG spi.....one. Solo z panterą II, weszłu mu wszystko w przedni pancerz. Po prostu przestał odbijać po zmianie kąta nachylenia przedniego pancerza, troche przegieli.

gamer
Napisany 09 Lip. 2012 - 16:28

użytkownicy
przeciez tak bylo zawsze chyba, ciezko od pantery 2 cos odbic bo ma lepsze dzialo, typek vs typek nic sie nie zmienilo chyba ( malo nim gram ostatnio)

s0ze
Napisany 09 Lip. 2012 - 16:52

użytkownicy
Źle zrozumiałeś, pantera strzalała we mnie i żaden pocisk się nie odbiłm weszły wszystkie. Rozumiem że ma dobrą penetrację ale typek przestał tak znakomicie odbijać.

Fidos1612
Napisany 10 Lip. 2012 - 13:36

użytkownicy
Co do T34, jak i innego czołgu z WOTa, w dobrych rękach każdy czołg to zabójca, i na kązdym czołgu można nieźle zarobić... Co do Typka - jest naprawdę miękki jak kaczuszka - w ostatnich pachach dostał cichego nerfa, co do T34 - faktycznie przyjemnie nim się gra, ma dużą penetrację(udało mnie się nim ubić mausa w pojedynku 1v1, gdzie maus miał swoje 2800HP, a ja miałem swoje 1500), jak dla mnie odrobinę wolno strzela. Co do zarobków, to mój rekord na czysto około 130k :)

mickey93
Napisany 18 Lip. 2012 - 11:49

użytkownicy
@s0ze
"Po prostu przestał odbijać po zmianie kąta nachylenia przedniego pancerza, troche przegieli."
nie było żadnej zmiany kąta przedniej płyty pancerza na typie
@Fidos1612
"Co do Typka - jest naprawdę miękki jak kaczuszka - w ostatnich pachach dostał cichego nerfa" w bliskiej odległości szansze na rykoszet praktycznie maleją do 0 i to normalne że działo które ma dużą penetrację się nie odbija tylko przechodzi grzecznie

nie dostał cichego nerfa tylko ludzie nauczyli się je eliminować to po pierwsze a po 2 dostał wyższe losowania a na 9 i 10 tierach działa z typa zawsze robiły sito

Fidos1612
Napisany 19 Lip. 2012 - 07:27

użytkownicy
@mickey93
Zgodzę się z tobą, że "typek" rzucany na 9 i 10 nie ma szans(wtedy gdzieś się chowam, strzelę ze trzy razy, by przetwać bitwę ), ale gdy czasami trafiają się walki, gdzie jest rzucany jako top, i wszystko w niego wchodzi z 4 i 5 tieru, to coś jest nie tak. Wszystko z "typkiem" zaczęło się chrzanić od patcha 7.2. Do wypuszczenia tego patcha rozegrałem nim jakieś 1400 bitew i byłem naprawdę zadowolony, łapał sporo rykoszetów, aktualnie mam nim 1700, i już nie mam frajdy z grania nim, przez to, że byle popierdółka przebija się...

Walter_NovotnyPL
Napisany 19 Lip. 2012 - 08:12

użytkownicy
Teraz Typ59 nie jest zaskoczeniem dla graczy. Dawniej strach przed nim wpływał na grę. Każdy kto często go spotyka nauczył się, gdzie należy go trafiać i jak się z nim obchodzić. Typ59 (z racji małej penetracji) zawsze próbuje cię objechać i zaatakować od tyłu przez co wystawia swoje delikatne boki na ostrzał. W ten sposób udało mi się nawet czołgiem PzIV bardzo uszkodzić. Podczas gdy on masakrował tekturę w KV-5 ja ostrzeliwałem jego boki. Raz w pojedynku 1 vs 1 zniszczyłem nim typa. Zdjęcie gąsienic i czołg jest bezbronny. Otrzymałem od niego 2 trafienia. Pierwsze zabrało 200hp drugie ześliznęło się z wieży a reszta strzałów była niecelna.

Hlodny
Edytowany 22 Lip. 2012 - 23:03

użytkownicy
Na T34 ubiłem 7 Mausów jeszcze trzy i będę mial indywidualną połapke na mysz na T34 poza tym Sasilton jak on Ci napisal że jesteś cheater to rafileś na nooba który z amerykańskimi czolgami to nie miał nic wspólnego nie zrobił go z drzewka tak jak większość tylko kupił i podejrzewam że w garażu to miał same śmieci takich jak on często spotykam i uwielbiam jak są w przeciwnej druzynie to łatwe fragi są frajer wyjeżdża na Ciebie jak jakiś szeryf i ginie,a potem wypisuje głupoty i żali sie na forum.Uwielbiam frajerow co kupują T34 i nigdy wcześniej nie grali chodźby na T29 bo to jest to samo tylko mniejsze Hp i kaliber działa.Mój rekord zarobkowy na tym czołgu to 118443 kredyty bez konta premium

Whitefalcon
Napisany 22 Lip. 2012 - 20:14

użytkownicy
t34 to jest gówno

Hlodny
Napisany 22 Lip. 2012 - 22:57

użytkownicy
kolego Whitefalcon z twoimi statystykami to bym się tu nawet nie próbował wypowiadać na temat tego czołgu.Gówno to Ty masz w garażu

RENAULTMAGNUM
Napisany 22 Lip. 2012 - 23:50

użytkownicy
hahaha rozwalił mnie twój komentarz Hłodny to prawda profil Whitefalcon aż w oczy razi ale że T34 to gówno do zarabianie tu sie zgodzę jest to czołgi nijaki pancerza nie ma szybki nie jest działo ma dobre ale nie do zarobku

Hlodny
Edytowany 23 Lip. 2012 - 01:47

użytkownicy
ja na zarobek tego czołgu nie narzekam gram praktycnie caly czas bez premki i z bitwy średnio mam 72k także nie powiedzial bym że to gówno wiem że Kw5 ruskie ścierwo zarabia lepiej jak wszystkie premium tanki ale on jest tylko postrachem tierow 5-6 bo nawet z siódmymi tierami jak trafi na kolesia ktory potrafi grać to sobie nie poradzi a T34 radzi sobie doskonale z 10 tierami trzeba nim poprostu umiec grac to nie jest czołg do szturmu na pałe zaloga mojego T34 ma juz cztery umiejetności i niedługo bedzie piata także ten czołg u mnie jest morderczy

Fidos1612
Napisany 23 Lip. 2012 - 08:00

użytkownicy
Już to pisałem kilka razy... Każdy czołg u dobrego gracza, jest zabójczy dla drużyny przeciwnej :)...i na każdym tierze można znaleźć mniej, lub bardziej przydatne czołgi, i te mniej przydatne w "dobrych rękach" naprawdę potrafią namieszać. A że każdy gracz lubi innym czołgiem, przez to jest ciekawie :D

Walter_NovotnyPL
Napisany 23 Lip. 2012 - 08:36

użytkownicy
Rozmowy na tematy typu: "Dlaczego KV-5 który niema armaty i jest ogólnie zryty jest lepszy od T34 z jego genialnym działem i niemal niezniszczalną wieżą?" były już tutaj wielokrotnie.

Whitefalcon
Napisany 23 Lip. 2012 - 09:33

użytkownicy
tak is by rozwaliło t34 wystarczy strzelać w bok albo wierzyczke.