30.06.2026  •  23:41
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 300
EU

kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1208 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Artykuły
1
Premium tanki - T2 light tank

kurkusmaximus
Napisany 23 List. 2011 - 19:10

administracja
Dyskusja dotyczy artykułu ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/artykuly/-11--premium-tank-T2-light-tank/

Yankarad
Napisany 23 List. 2011 - 20:39

użytkownicy
genialnie opisany.Śmiesznie przekazane informacje.+

ElektrykPolska
Napisany 27 List. 2011 - 21:10

użytkownicy
Działo ma 1200 pestek, więc na pewno kiedyś uda się coś przebić, ale raczej nie dzisiaj. W każdym razie strzelać można, pocisków nie zabraknie.

to jest najlepsze xD

proszę o recenzje RAM II, sam go mam i losuje często z Tigerami. Jeszcze sie chciałem dowiedzieć na temat czołgu premium USA M6A2E1, jest on na liście, a nie ma go w grze, da sie go kupić, i czy sie opłaca?

Raptor
Napisany 28 List. 2011 - 10:52

użytkownicy
W skrócie mogę napisać, że Ram II jest całkiem niezły jak na premium, jeden z lepszych tieru V. Niestety ma on penetrację "na styk" czyli jej niedobory trzeba uzupełniać skillem (strzelanie w weakspoty itd.), niewiele premiumów tieru V może uszkodzić tier 7, ram może.

Co do M6A2E1 to był to gratis premium czołg dla ludzi, którzy kupili heavy pre ordera na początku premiery. Aktualnie nie da się go kupić i z własnego doświadczenia powiem, że jest opłacalny średnio jak na premium czołg (czyli zarabia kilkadziesiąt tysięcy na dobrej bitwie, ale to nie to samo co typ 59 lub Lowe). Jest on de facto takim połączeniem KV-5 (pancerz Mausa z przodu, z weakspotami) z Lowe (nienajgorsze działo), czy połączenie jest udane? Ujdzie, ale cudów nie ma, dużo dinguje pancerzem przednim, ale działo jest mało celne i obrażenia oraz rof nie są jakieś ekstra. Gdyby kiedyś wprowadzili go do gry to mimo wszystko radziłbym się zastanowić najpierw nad Typem lub Lowe. Oceniam go na poziomie KV-5 czyli nieco niżej niż reszta tierów 8.

Rzulf
Napisany 28 List. 2011 - 20:28

użytkownicy
Aż sobie przez ten artykuł kupiłem tą zabaweczkę, wykorzystałem 750 darmowego golda i mam ten cudny bolid. Faktycznie fajnie lata, trochę mało zwrotny, długo się rozpędza, ale frajda i tak jest ogromna. Trzy razy wciskam "R", auto aim na ofierze i ognia! Popłoch w szeregach wroga niesamowity :)

Tak jak napisano w artykule - do zarabiania kasy się nie nadaje, ale do odstresowania się po mękach na wyższych tierach nadaje się rewelacyjnie.

Hardstell
Napisany 29 List. 2011 - 20:22

użytkownicy
Musisz byc noobem skoro nie potrafisz przebic arty z przodu GW typ E da rade spokojnie przebic trzeba wiedziec gdzie a w czasie jazdy jest wystrczajaco celny.

ElektrykPolska
Napisany 29 List. 2011 - 22:50

użytkownicy
co tam T2 premium, teraz będziemy IS7 i T30 pruć po grubą kasiore hehehe ^^

Raptor
Napisany 30 List. 2011 - 12:19

użytkownicy
Nie bardzo bo ta propozycja z premiumami jest do 8 tieru.

s0ze
Napisany 08 Gru. 2011 - 11:03

użytkownicy
Był Lowe, Valentine i T2 a nikt nie opisał Kw-5 i Type 59. Co do Typka chyba go reklamować nie trzeba ale o kw wiem malo, nie spotykam tego zbyt często.

Fett11
Napisany 09 Gru. 2011 - 11:42

redaktorzy
Bo żeby opisać czołg, trzeba go mieć i nim coś pograć. ;)

s0ze
Napisany 10 Gru. 2011 - 13:08

użytkownicy
To chyba oczywiste, nie opiszesz czołgu po tym co usłyszałeś od kolegów lub zobaczyłeś w bitwie. Swoją drogą KW-5 wydaje mi się maszyną raczej tylko dla sowieckich fanatyków czerwonej gwiazdy, mega żółw z przykrymi weak-spotami na przedzie. Ten nowy premium obiekt aka is wydaje się godnym rywalem dla Lowe.

Raptor
Napisany 10 Gru. 2011 - 20:15

użytkownicy
Grałem chyba wszystkimi premiumami w grze, ale po pierwszych dwóch bitwach na KV-5 jednak sobie odpuściłem, to czołg specyficzny i nie polecałbym go brać w ciemno bez rozeznania i przemyślenia swoich gustów ;]

Trochę sprawę naświetlił komentarz wyżej, powolny, pancerny, ale łatwo go przebić jak się wie gdzie, a teraz to już prawie każdy wie kto ogarnia lub coś tam na forum czyta lub się pyta ;] No i to działo, hmmm, nie porywa, na typie 175 penetracji da się przeżyć ale na powolnym heavy tieru 8.... cóż, na pewno nie przypadnie to każdemu do gustu.

1