30.06.2026  •  23:35
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 300
EU

kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 436 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Artykuły
1
Chiński Czas - 110

kurkusmaximus
Napisany 25 Luty 2013 - 12:02

administracja
Dyskusja dotyczy artykułu ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jego zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/artykuly/-24--chinski-czas-110/

zulko
Napisany 25 Luty 2013 - 15:53

użytkownicy
Dane 6 strzałów na minutę to informacje dla załogi na 100% bez perków i sprzętu, nie na 50%.
Poza tym artykuł dobry, ale i tak nie będę się pchać w rosyjskie właśnie z powodu ogrania i ta recenzja mnie nie przekonuje :)

MIchal_PL96
Napisany 25 Luty 2013 - 19:18

użytkownicy
"Oczywiście nie oznacza to, że się palimy, gdyż za to odpowiedzialny jest zbiornik z paliwem."
hę? jakoś Lówe ma z tylu zbiorniki paliwa a silnik z przodu i pomimo tego, że mam perka jakiegoś tam kierowcy że mniejsza szansa na podpalenie to za każdym razem kiedy mi ktoś celuje w brzuch mam już palec na gaśnicy

mickey93
Napisany 25 Luty 2013 - 22:15

użytkownicy
za 2 patche i tak dostanie nerfa więc na razie nie co się ekscytować

pol00
Napisany 06 Ma. 2013 - 11:38

użytkownicy
a mi najbardziej sie spodobalo "Chińskie drzewko jest tego najlepszym przykładem, gdyż do 6 i 7 tieru (odpowiednio, czołgi średnie i ciężkie) dysponują pojazdami innych nacji."

Nowa polityka firmy.... zrobić nowe drzewko ( z czołgów już istniejących )

żeby się nie narobić a jednocześnie żeby gracze nie mówili że nic nie robimy.

DLatego gram coraz mniej w tą grę. Pomysł, tematyka super od zawsze jestem zafascynowany czołgami szczególnie 2 wojny swiatowej...ale jak widze jak mozna popsuć tak ciekawy, interesujący (ze statystyk widac ze nei tylko mnie ) temat jak czołgi to sie za głowę łapię.

Ciągłe zmiany niby to ( bo historycznie tak było ) lepszy balans itp... A jak by tak każdy czołg przypuśćmy 5 tieru miał takie same statystyki i róznił się tylko wyglądem ??? Bo do tego to dochodzi.

a strzałów za 0 i absurdalnych rykoszetów to usunięcia sie nigdy nei doczekam chyba.

1