kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 1788 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia123456
30 nowych pojazdów - ikony

michael wittman
Napisany 16 Ma. 2012 - 14:41

użytkownicy
oprócz nazw to i wygląd czołgów jest realny bdż zblizony p11k.
nic się na to nie opradzi i tyle. wiadomo to jest symulatro zręcznopściwoy mmo a nie poważny symulatro w stylu T-34vsTiger

p11k
Napisany 16 Ma. 2012 - 20:21

użytkownicy
No a Ty masz od niego takie wymagania jakby to był właśnie prawdziwy symulator.

Palce
Napisany 17 Ma. 2012 - 00:16

użytkownicy
Poddaję się o_O

michael wittman
Edytowany 18 Ma. 2012 - 19:06

użytkownicy
p11k powinni jak juz zrobic zbliżony co do real w takim stopniu tak aby sie fajnie każdom nacja grało a nie kuwa niemieckie z góry sa skazane na przegranom strone bo ruskie czy amerykańskie sa lepsze a gówno prawda pershing był papierowym czołgiem to go polepszyli a co do pantery i całej reszty co do e-50 to powiem tyle tego nie poprawiom i jeszcze działo zarąbali bo co pantera miała przewage na swym poziomie a dwa przesuneli jej działo 8,8 l-71 do pantery dwa według tego źrudła tak ma wyglądać pantera II:http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/02-mPanzers/PzKpfw5-Panther/Panther-2.htm

a co do pz III\IV to było połączenie dwoch lini podwozia w jedno a co do pzIV z działem pantery to pisze na necie że to pzIV aust K http://www.nexusboard.net/site...en-iv-mit-88cm-pak-43-t296587/ a tak realnie wygląda model tego pojazdu

p11k
Edytowany 18 Ma. 2012 - 19:27

użytkownicy
No to Ci do cholery powtarzam, że to nie jest realna gra. Czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? I bzdurą jest to, że niemieckie są skazane na porażkę, po prostu trzeba umieć grać. Poza tym, żaden model czołgu w tej grze nie jest do końca prawdziwy, bo każdy czołg miał kilka wersji, które twórcy połączyli w jeden pojazd.

michael wittman
Napisany 19 Ma. 2012 - 15:31

użytkownicy
racja p11k tylko francuskie amx są rozłożone na dwa modele w drzewku francuskim z działem 75 oraz 90. trudno jakos brzebolałem jak grałem grille jak sie gra kt czy innymi pojazdami niemieckimi bo je kocham za to co potrafiły zrobić na polu walki

poprzednia123456

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.