kliknij aby powiększyć
1600x989 : 246 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
30 nowych pojazdów - ikony

Prezes
Napisany 09 Ma. 2012 - 00:51

użytkownicy
O czyżbym widział dodatkowy pancerz na Brummbär :D , wciąż liczę na to że dadzą Pz IV ausf. H z ekranami bocznymi :D

malinka_14
Napisany 09 Ma. 2012 - 01:24

użytkownicy
o ja pierdziu, ale bzidale!

mam nadzieje, ze te pojazdy zostana jeszcze zmienione.

pozdrawiam.

Sasilton
Napisany 09 Ma. 2012 - 06:09

użytkownicy
francuskie TD przypominają stuga

Sci
Napisany 09 Ma. 2012 - 07:24

użytkownicy
Mam pytanie: Czy to prawda ze poprawka 7.1.1 ma zajmować 3gb?

fifa2195
Napisany 09 Ma. 2012 - 08:12

użytkownicy
skoro ma zmienić system plików niewykloczone że dostaniemy nowego klienta

Faren
Edytowany 09 Ma. 2012 - 09:33

użytkownicy
Mi się wydaje, że to miało być tak:
Ci co PODMIENILI pliki gry, dając np jakieś mody, powinni odinstalować grę i pobrać nowego klienta, bo ręcznie już plików nie podmienią.

A sam "patch" (buhahahahahhaahha... hahahahhahah ihihihihihihhihhhhiii!) miał zajmować 10 MB.

Co do Stug E-100, to można go wręcz pomylić z Mausem. Znajdźcie jakieś różnice między nimi ;p

Pytanie za milion, czy jak dodadzą te 22 umiejętności, to zmodyfikują system rozwoju skilla? Bo jak zostawią tak jak jest, to rozwinięcie więcej jak 3 umiejętności zajmie sto lat! ;(

Pioyer
Napisany 09 Ma. 2012 - 10:27

użytkownicy
niektore czolgi wygladaja jakby zywcem z red alerta byly wyjete szkoda ze na te czolgi poczekamy sobie "troche" ;]

adamczik
Napisany 09 Ma. 2012 - 10:33

użytkownicy
I po raz kolejny WG pokazało, jak bardzo zależy im na zdaniu graczy. W ankiecie na oficjalnym forum 95% graczy życzyło sobie, aby StuG E-100 wyglądał, jak wielki JagdPanther. Wersję "wielki Ferdinand" wybrał niecały jeden procent. Co z tego? Przecież WG i tak wie lepiej. Kolejny niedingujący TD w niemieckim drzewku, który na pewno zostanie niesamowicie znerfiony, gdyż nie jest rosyjski. Żeby mnie nikt nie oskarżył o to, że jestem cięty na WG bezpodstawnie. Według projektów StuG E-100 miał mieć działo wyjęte z GW Tigera, kaliber 173mm i pancerz przedni grubości 300mm na całej powierzchni (całej!). Zobaczycie, że w grze będzie to tylko i wyłącznie podróbka tego pojazdu, tak jak WG zaserwowało nam podróbkę E-100.

NiKuTa
Edytowany 09 Ma. 2012 - 11:36

użytkownicy
WG jak zwykle jedzie w bierki.
- Marder III. Użyli wersji Marder III Ausf.H zamiast liczebniejszej i lepszej wersji Marder III Ausf.M. Chyba wybrali kształt tego marder dlatego ze był on w filmie szeregowiec rayan. :P Dobrze ze nie użyli pierwszej wersji Marder III tak która jeździła z sowieckim działem 76.2
- Gdzie Narshorm ? :P
- JP E-100 muszą dać tego słabszego bo inaczej nie byli by to niemcy w Wot. Inaczej ten JP E-100 byłby nie za zabicia a tak to będzie przerośnięty JT, którego zabija prawie każdy bez problemu. T-95 nie może stracić palmy w niezniszczalności. Gdzie silniki turbinie dla pojazdów Seri E?

Procik
Napisany 09 Ma. 2012 - 11:26

użytkownicy
Wszyscy sie spuszczają na StuG E-100 i inne a nikt nie zauważył, ze Bat-Chat 155 ma obracana wieże i pewnie rewolwerowy magazynek ;)

TimTheEnchanter
Napisany 09 Ma. 2012 - 11:40

użytkownicy
Wg zamieszczonego obok niemieckiego drzewka technologicznego Sturer Emil jest TDkiem 7-mego tieru. Ciekawe o tyle, że oryginalnie miały one zamontowane lufki 128mm...

...jeszcze raz: 128mm - 7-my tier!

Będzie przepakowany TD!!

NiKuTa
Napisany 09 Ma. 2012 - 11:47

użytkownicy
Przez to jak postępuje Wg, nie gram już w tą gre. To jak oni robią te czołgi, modele, dział i jak sie odnoszą do graczy, spowodowało ze gra już mi się odwidziała. To juz jest World Of Absurd czy World Of Białoruś. Z czołgami ma to wspólnego tylko tyle, że są używane ich nazwy.

hermh
Napisany 09 Ma. 2012 - 12:50

użytkownicy
powinni jeszcze wprowadzić niemiecki super czołg p-1000 ratte

Procik
Napisany 09 Ma. 2012 - 13:52

użytkownicy
"powinni jeszcze wprowadzić niemiecki super czołg p-1000 ratte"

No to już jest nudne.

Ale z drugiej strony to był by tłusty kasek :)

p11k
Napisany 09 Ma. 2012 - 14:01

użytkownicy
Mogliby dać jakiś event ze szczurem, tj. Komputer albo jacyś gracze nim sterują i strzelają, a reszta teamu próbuje go udupić. Nie narzekajcie znowu na te czołgi, bo to dopiero projekty. Pewnie nawet nie ma ogólnego zarysu w 3D. Co do Stuga: T95 jakoś ma 300 mm z przodu, więc dlaczego Stug miałby nie mieć?

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.