kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 493 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – T127 i jeden dzień Premium!

kurkusmaximus
Napisany 10 Gru. 2011 - 16:24

administracja
@aryanek, rzeczywiście takiej ściany jeszcze nie widziałem. Takie eventy są tylko tymczasowe. Tak, ładnie się patrzy na wystrzelający pod sufit słupek z liczbą odwiedzin, ale oprócz zżerania zasobów serwera nie przynosi nam to prawie żadnych korzyści. Aktualnie dostępne reklamy zliczają albo liczbę kliknięć w nie, albo są wykupione na jakiś okres czasu i płatne z góry bez względu na liczbę odsłon.

Plan:
- wgrać nową wersję wortalu na początku najbliższego tygodnia
- jeśli pojawią się takie newsy, utworzyć odpowiedni temat na forum i całe ściany jak i poszczególne cegły przenosić do niego + dodać informację do newsa, że w komentarzach pod newsem nie można prosić o kody oraz wstawić link do specjalnego działu dla Samarytanów
- ograniczyć liczbę wyświetlania komentarzy do 50, potem pojawią się buttony: z załadowaniem kolejnych 50 wpisów; przejściem do tematu na forum

Problem:
- CMS wortalowy jest rozkopany, ale przed nami niedziela, może uda się plan wykonać

W tym roku będą 2 aktualizacje:
- duża na początku najbliższego tygodnia
- mniejsza w ostatnich dniach roku

Arktez
Napisany 10 Gru. 2011 - 20:12

użytkownicy
Proszę o jakiś kod na e-mail michal21209@o2.pl ponieważ nie zdążyłem wejść na stronę a już wszystko pozamykane ;/

S04Wittmann
Napisany 11 Gru. 2011 - 10:46

użytkownicy
Jak by ktoś potrzebował 2 kody świeżutkie robione 5 minut temu
CBSDE5FDX-2U47-438U
CBSDE5TNU-2E58-593K

cleophas
Napisany 11 Gru. 2011 - 10:47

użytkownicy
zostały mi 2 kody wolne. ja juz sie napachałem ile sie da wiec mi zostały niepotrzebne. podaje:
CBSDE3PSM-9A49-998Y
CBSDE4SNB-2X29-685S

Haz111PL
Napisany 10 Gru. 2011 - 22:45

użytkownicy
@kurkusmaximus - czyli każdy temat będzie tworzył sobie własny temat na forum na którym będą pojawiały się komentarze z wortalu? Tak jak w większości for na Joomli? Bo Bo inaczej przenoszenie komentów do odpowiednich tematów na forum byłoby chyba niezbyt możliwe. Dobrze myślę?

Erse
Napisany 10 Gru. 2011 - 22:48

użytkownicy
Pytanko: Jak długo są ważne kody, tzn. ile mam czasu na ich wpisanie (czy mogę ich użyć powiedzmy za kilka dni)?

Warynsky
Napisany 10 Gru. 2011 - 23:01

użytkownicy
coś przestały maile dochodzić z computerbilda, czy tylko u mnie awaria?

Warynsky
Napisany 10 Gru. 2011 - 23:28

użytkownicy
Już wsio działa, ale problem był- kilka minut wogóle nie rozsyłało maili na żadne skrzynki.

Momosus
Napisany 11 Gru. 2011 - 01:52

użytkownicy
kurkusmaximu podałeś info, że strona otrzymuje dotacje min za liczbę kliknieć w reklamy jak to jest naliczane?Czy bierze pod uwagę ip i liczy się raz na dobę czy można Was wspomóc klikając kilkukrotnie? Pytam bo wiele Wam zawdzięczam i chciałbym jakoś pomóc z znajomymi. :)

Kamil117
Napisany 11 Gru. 2011 - 02:23

użytkownicy
Pytanie: jak dluga waznosc maja kody z alienwarearena.com (te na premium 3 dni+ 350 golda) ? prosze o odpowiedz

raf
Napisany 11 Gru. 2011 - 10:16

użytkownicy
Czy ten "multi T-127 event" to aby na pewno nie jest przegięciem czego skutkiem może być ban lub rollback konta? Ktoś ze strony WG się wypowiedział, że nie będą banować jak to było w przypadku multikodów z playsafecard/playpc? Czy to jest kolejny patent typu "a nuż mi się uda nachapać bo WG jest zwykle ślepe"?
Moje obawy mogę uzasadnić tym, że ktoś z modów na ogólnym czacie zapytany o te multikody T-127 napisał, że jest to nadużycie za co grozi ban lub przynajmniej przywrócenie stanu konta do momentu sprzed użycia drugiego (i więcej) kodu... Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tym razem przymkną oko na "darmowe" 3000 golda i ponad 1,5 mln kredytów (10x darmowy slot w standardzie po 300g. + około 170k kredytów przy sprzedaży każdego T-127) już o 10 dniach premki nie wspominając.

kurkusmaximus
Napisany 11 Gru. 2011 - 10:20

administracja
@Momosus, to są groszowe sprawy 7-45gr za kliknięcie, zliczane są tylko unikalne kliknięcia
Nie będę łamał regulaminu adtaily i NIE ZACHĘCAM DO KLIKANIA. Klikanie w reklamy bez powodu może nam przynieść więcej szkód niż korzyści.

Kudlaty
Napisany 11 Gru. 2011 - 11:50

użytkownicy
@raf

To zamiast ćwoki zablokować kody to co? Czekają aż jak najwięcej ludzi użyje. Zbanują 90% graczy stwierdzą że im się nie opłaca trzymać serwera i wywalą wszystkich na RU?:)

Marzenie Polacy to 2 społeczność WoT nie mogą sobie pozwolić na takie sankcje.

kurkusmaximus
Napisany 11 Gru. 2011 - 11:56

administracja
"Marzenie Polacy to 2 społeczność WoT..." - na serwerze europejskim
Pierwsi na EU są Niemcy

Exedy
Napisany 11 Gru. 2011 - 12:04

użytkownicy
Jak ktoś ma jeszcze jakiś kodzik, to proszę o przesłanie na jarek514@interia.eu

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.