kliknij aby powiększyć
2560x1600 : 541 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – T127 i jeden dzień Premium!

yahhoo
Napisany 09 Gru. 2011 - 10:06

użytkownicy
a działa to wogóle 750 gold, M3 stuart???

Zuzizulu
Napisany 09 Gru. 2011 - 10:10

użytkownicy
sławek >>

Skąd wiesz ze przepadnie ? Chodzi ci ten kod z czołgiem t-127 ?

sławek
Napisany 09 Gru. 2011 - 10:39

użytkownicy
Kudłaty mi napisał żeby założyć nowe konto, ale jak założę nowe konto na WOT wpiszę kod i wejdzie to na nowe konto ta na obecne już nie wkleję, chyba że chodziło mu o coś innego...

Asmodeon
Napisany 09 Gru. 2011 - 11:09

użytkownicy
naprawdę drażniące jest ładowanie sobie takich kodów na kilka maily i nikt inny nie może z tego skorzystać , później takie osoby kodziki sprzedają albo... nie wiem co
a jak będziecie mieli jakiś kodzik pozostały to chętnie go sobie odbiore :P

dzordzan
Napisany 09 Gru. 2011 - 11:24

użytkownicy
Kurkus według mnie powinieneś założyć osobny temat do nagrody 7 dni premium + 750g + ten czołg, bo już się idzie pogubić, a tak wogóle to nei mogę wbić karty debetowej z ing master card i klapa, nie wiem czy to działa czy nie. Jest jakiś generator kodów CVV i nr karty na internecie ?

xSACHARAx
Napisany 09 Gru. 2011 - 11:45

użytkownicy
działa!!!! link naprawili

sprawdziłem konto aktywowane, wcześniej pobrałem kod na nowe konta z tego linku- http://www.computerbild.de/gut...s-Worlds-of-tanks-6848154.html one nie działają, ale można pobrać na ten sam meil kod na starsze konta link- http://www.computerbild.de/gut...s-Worlds-of-tanks-6895480.html

kod na stare konta ma zaczynać się od CBxxxxxxx-xxxx-xxx

Jayjay
Napisany 09 Gru. 2011 - 11:46

użytkownicy
rzeczywiście można pobierać kody przy czym nie radzę je na razie wprowadzać.
Przed chwilą dodałem kod i dostałem info, że kod wprowadzony poprawnie, ale w grze nic się nie zmieniło (ani premium ani czołgu). Dodam, że wcześnie nie wpisywałem z tej promocji kodu.

PerkunWP
Napisany 09 Gru. 2011 - 11:55

użytkownicy
Potwierdzam, w grze nie ma śladu po jakiejkolwiek transakcji( mimo tego, iż wyświetliło poprawne wprowadzenie kodu) Poza tym zauważyłem przypadkiem, że nie trzeba rejestrować nowych adresów na stronie Computer Bild aby dostać kod- wystarczy, że przy wpisywaniu liter weryfikujących "Captcha" nad okienkiem wpiszemy inny adres e-mail.

xSACHARAx
Napisany 09 Gru. 2011 - 11:59

użytkownicy
ja co jakiś czas będę sprawdzał gabinet prywatny (jestem w pracy) czy zmienił się status konta, jak co to dam znać czy te kody działają

PS. może coś sprawdzają Jayjay

minęło 15 minut od wprowadzenia kodu i nadal cisza:)

Jayjay
Napisany 09 Gru. 2011 - 12:04

użytkownicy
Problem pojawi się wtedy jak okaże się, że nie można wprowadzić drugiego kodu z tej promocji, a wprowadzony wcześnie kod (który nie działa) już jest stracony.

P.S. Problem przynajmniej dla tych, którzy są w takiej sytuacji ;)
Czyli m.in. ja :(

kontener30
Napisany 09 Gru. 2011 - 12:18

użytkownicy
Potwierdzam że do starych kont kod aktywny zaczyna się od liter "CB" ale zmian na koncie nie widzę , ani tanka ani premki - pozostaje czekać

xSACHARAx
Napisany 09 Gru. 2011 - 12:22

użytkownicy
35 minut i dalej cisza

Asmodeon
Napisany 09 Gru. 2011 - 12:32

użytkownicy
no nadal nic ciekawe co robią wkurzam się :(

sławek
Napisany 09 Gru. 2011 - 12:35

użytkownicy
Nie można aktywować kodu dla wybranej usługi.
ale dlaczego to szkoda że już nie napisali

NowyCel
Napisany 09 Gru. 2011 - 12:38

użytkownicy
próbował ktoś założyć nowe konto na wot i wpisać ten kod? może zmienili że działa tylko z nowymi kontami tak jak ostatnio.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.