kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 1560 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – T127 i jeden dzień Premium!

AbduLLachWML
Napisany 10 Gru. 2011 - 02:39

użytkownicy
Jakby ktoś chciał się wymienić za kody z jakichś innych eventów to pisać na uwaganasarny@gmail.com. Mam tych kodów z tego eventu trochę do wydania.

dzordzan
Napisany 10 Gru. 2011 - 08:36

użytkownicy
kody nie działają,
pytałem cie wg_couriera (trafiłem na niego w bitwie hehe)
i powiedział, ze pracują nad usunięciem tego błędu

p.s

Grał tigerem II brakło dosłownie sekundy a był by mój(rzucilem się e75 na samobójcza walkę :D)

s0ze
Napisany 10 Gru. 2011 - 09:43

użytkownicy
Nadal lipa? Szkoda szkoda by mi było sprzedac t-127 jesli mialo by sie okazac ze nie dziala.

busik_90
Napisany 10 Gru. 2011 - 10:30

użytkownicy
witam, wszystkich. U mnie kody nadal działają, mam tylko pytanie ile można tych kodów maksymalnie wpisać bo nie chciałbym stracić T127.

s0ze
Napisany 10 Gru. 2011 - 10:33

użytkownicy
10 kodow, 11 nie wejdzie, Teraz sprawdziles i dziala?

busik_90
Napisany 10 Gru. 2011 - 10:36

użytkownicy
tak, teraz wpisywałem, ale niestety źle sobie policzyłem i straciłem czołg

hackenbusch
Napisany 10 Gru. 2011 - 11:34

użytkownicy
Matko córko, ile tu się sępów pojawiło... Aż przypomina mi to tak "dupiate" gry jak Metin gdzie ciągle biegają za Tobą małolaty sępiące daj gold daj D4J!!!!111 Matko, kurkus, ja rozumiem chęć jak największych wejść i liczby kont, to jest normalne, ale jak masz chwilę, weź siądź i pobanuj to całe przedszkole, które gówno potrafi zrobić a tylko krew psuje normalnym ludziom, którzy cieszą się z takich promocji. Zamiast 40 normalnych komentów mamy 245 i muszę się przebijać przez cały ten spam żeby wyciągnąć choć taką ważną informację, że można wbić tylko 10 kodów...

kurkusmaximus
Napisany 10 Gru. 2011 - 11:50

administracja
@hackenbusch, już niedługo wszystkie takie promocje się skończą, a w przyszłości nie powinno być ich dużo więcej. Ci co korzystają z okazji wykruszą się, a reszta zacznie pisać normalniejsze posty. Źródłem tego spamu jestem niestety ja. Pod pierwszym takim newsem wysłałem kod do jednego z użytkowników, bo coś mu nie działało, no i się zaczęło...

hackenbusch
Napisany 10 Gru. 2011 - 12:04

użytkownicy
Oj kurkus, myślę, że nawet bez tego spam by się zaczął. Tak jakbyś nie znał polskiej mentalności... Po co mam zakłądać konto/rejestrować się, jak można zapytać (czyt. zaspamować), a i tak ktoś dobry się znajdzie i kod nam wyśle. Poprostu przyspieszyłeś ten proces o jakieś... pół godziny moim zdaniem.

kurkusmaximus
Napisany 10 Gru. 2011 - 12:30

administracja
Aż takiej cenzury nie będę wprowadzał. Ludzie proszą o pomoc i postów przybywa. To jest nieuniknione. Prawdziwy spam to wysyłanie mnóstwa bezsensownych postów z zawartością podobną do "djshgt FA HfADj ag45e62hr./r..3;43l;[43".

kryns
Napisany 10 Gru. 2011 - 13:51

użytkownicy
No, trochę tych postów tutaj się narobiło.
Ale jak powiedzieliście - poznikają promocje poznika spam.

yamateur
Napisany 10 Gru. 2011 - 15:08

użytkownicy
hej,

dostałem kod, wchodze na stronę WoT i chcę wpisać kod promocyjny i mówi mi, że błędny typ danych, nie można wpisać kodu O co chodzi?
Proszę o pomoc

Thyriad_PL
Napisany 10 Gru. 2011 - 23:54

użytkownicy
nie mam kart więc:
Kto ma kod na 750 golda,
wymienie go na:
- 10 x kodów 1 dzień premium i czołg t-127
- 1 kod na 3 dni premium i 350 gold.

czyli za 750 golda dostaniecie 13 dni premium i 350 golda
i 1 530 000 kasy + czołg t127 :)
Opłaca się :) a ja tylko tego na 750 nie mam kodu

CZEKAM NA INFO

mój mail: davetanner90@yahoo.com
moje gg: 1122077

PS. Odnośnie Waszej dyskusji na temat niby spamu, to ja np dowiedziałem się o tej stronie dzięki tym kodom, poczytałem pare artykułów i dodałem stronę do ulubionych.

A posty użytkowników? co mnie one obchodza nie czytam ich przeciez!

AKTUALNE!

aryanek
Napisany 10 Gru. 2011 - 15:47

użytkownicy
TO JEST TRAGEDIA CZY MOŻNA OGRANICZYĆ TA ŚCIANĘ PŁACZU I ŻEBRACTWA?
Aby dotrzeć do postów merytorycznych i wartościowych muszę przekopać się przez tony spamu.
Rozumiem ,ze adminom zależny wejściach i wpisach ale nie tędy droga.Zróbcie jakaś rubrykę na takie wpisy i niech tam się skamla o kody.

NowyCel
Napisany 10 Gru. 2011 - 16:23

użytkownicy
Chłopie nieprzesadzaj z tą krytyką, dzieki tym postom ta stona intensywnie żyje jest na 4 miejscu w google, a o to też chodzi adminom. Ja też tu trafilem przez google, nie szukałem kodów, ale gdyby nie taka ilość odwiedzin, to nawet bym nie wiedział, że jest taki fajny portal, jak wiele innych osób.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.