kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 405 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – T127 i jeden dzień Premium!

Tytus
Napisany 09 Gru. 2011 - 07:15

użytkownicy
taa wyslalbym gdyby support dzialal masakra jakas

sławek
Napisany 09 Gru. 2011 - 08:44

użytkownicy
tytus - ja wczoraj jak była ta promocja 1 dzień premium i czołg wszystko zrobiłem konto zasilone i tak jak u ciebie lipa... nie wiedziałem co jest grane, na stronie mam 1 dzień premium a jak wchodzę do gry to w garażu nie ma czołgu i premki też...
trochę się zapieniłem ale wszystko sprawdziłem i co się okazało, doładowałem fakt ale serwer us :/
później wyłączyli możliwość pobrania kodu i ani czołgu ani premium...

Gregorii
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:13

użytkownicy
Mam dwa kody i nie moge aktywowac wyskakuje tak jak u kolegi Zielasiadora73:

Nie można aktywować kodu dla wybranej usługi.

dzordzan
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:21

użytkownicy
Ja pierd*** jakbyś czytał uważnie komentarze to byś wiedział że dostajesz kod do kont świeżo założonych i TYLKO IM dodaje nowy czołg, nie jest to kod na T-127 i dzień premium, bo wchodzicie w inny adres (ten podany w komentarzach), a nie ten co jest w poście tematu.

sławek
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:29

użytkownicy
p.s.
dzisiaj sprawdzałem pocztę ( drugą skrzynkę na którą próbowałem )i spamie znalazłem maila z kodem ale...
"Nie można aktywować kodu dla wybranej usługi."
jak nie urok to ...

kurkusmaximus
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:42

administracja
... sraczka ;)

http://www.computerbild.de/art...ks-Vorteilsaktion-6895449.html
Aufgrund einer technischen Störung können derzeit keine Codes ausgegeben werden. Bitte versuchen Sie es zu einem späteren Zeitpunkt erneut. Wir bitten um Ihr Verständnis.
=
problemy techniczne, spróbuj później

Gregorii
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:32

użytkownicy
dzordzan czlowieku nie bulwersuj sie tak z rana bo ci zylka pierdzaca peknie :) Ja tylko grzecznie napisalem co u mnie wyswietlilo Btw dziekuje za info i zycze Ci mimo wszystko spokojnego dnia pozdrawiam :)

Kudlaty
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:34

użytkownicy
@slawek

Jak to kod na T127 to weź może spróbuj założyć nowe konto i zobaczy czy w ogóle działają w jakikolwiek sposób ;)

Zuzizulu
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:41

użytkownicy
To już nic nie rozumiem:

Po 1:

Gdzie wy aktywujecie te kody jak na worldoftanks.eu nie da się w ogóle wejść, bo wyskakuję grafika z dwoma babkami i że niby jakieś prace są.

Po 2:

Kod na t-127 można użyć tylko raz na istniejącym koncie tak ? Można jeszcze ? Ale tylko raz.

Tytus
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:45

użytkownicy
strona wchodzi kolego tylko nawet jak wpiszesz poprawny kod i wyskoczy ci komunikat ze twoje konto zostalo zasilone to i tak tego golda w grze nie masz tym co maja zamiar zakupic golda za kase radze sie narazie wstrzymac

Zuzizulu
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:49

użytkownicy
Mi nie wchodzi strona worldoftanks.eu

Cały czas od wczoraj ta grafika ;P ma ktoś jeszcze tą grafikę zamiast strony ?

Zresztą pamiętam kilka dni temu był komunikat oficjalny od wargamingu żeby wstrzymać się od tranzakcji wszelkich na jakiś tam czas.

kurkusmaximus
Napisany 09 Gru. 2011 - 09:52

administracja
@Zuzizulu, w przeglądarce ctrl+f5 lub skorzystaj z innej przeglądarki

Zuzizulu
Napisany 09 Gru. 2011 - 10:01

użytkownicy
LOL pierwszy raz wpsiuję ten kod i wyskakuje mi ze nieprawidłowy kod.

Ten z promo t-127

Tez tak macie ?

EDIT

Ten kod powinien być ciągły czy przedzielony po cztery wyrazy kreską ?

sławek
Napisany 09 Gru. 2011 - 10:02

użytkownicy
jak wejdzie kod to i tak mi przepadnie, poczekam i napiszę na suport, w mailu jest napisane "...Die Codes dieser Aktion können bis zum 31. März 2012 genutzt werden."
czyli teoretycznie do końca marca mam czas na wykorzystanie

kontener30
Napisany 09 Gru. 2011 - 10:02

użytkownicy
Witam ,proszę o kod jak ktoś ma więcej kontener30@gmail.com może będę się mógł w przyszłości odwdzięczyć .Pozdro.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.