kliknij aby powiększyć
1680x1038 : 1234 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1234następna
Czołgi w War Thunder - fragment rozgrywki!

kurkusmaximus
Napisany 04 Paź. 2013 - 16:32

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-1314--fragment-gameplay/

Mentat_PL
Napisany 04 Paź. 2013 - 17:02

użytkownicy
Ciekawe czy się wyrobią do końca grudnia? Wygląda całkiem nieźle.

sylwester11PL
Napisany 04 Paź. 2013 - 17:18

redaktorzy
@up,
słyszałem, że do świąt dadzą radę ;)

Halfborn
Edytowany 04 Paź. 2013 - 17:22

użytkownicy
No to czas na więcej filmów z targów Igromir 2013 :)

1

2

wybuchające czołgi wyglądają miodnie :]

sylwester11PL
Napisany 04 Paź. 2013 - 17:25

redaktorzy
@up,
dzięki za te dwa linki. Fakt, gra wygląda miodnie ;)

dex1
Napisany 04 Paź. 2013 - 17:29

użytkownicy
Szczerze, to tyłka nie urywa. Tempo rozgrywki baaardzo wolne, gość wyjechał na środek pola i stał. W WoT byłby martwy po paru sekundach ;). Celowanie bez trybu snajperskiego... Całe piękno WoTa polega na tym, że trzeba wiedzieć gdzie się strzela. Tutaj gracz wystarczy, że wyceluje w obrys przeciwnika. Do mnie to nie przemawia.

sylwester11PL
Napisany 04 Paź. 2013 - 17:32

redaktorzy
@dex1,
wszystko się zobaczy jak będzie można pobrać i zagrać ;)

adamczik
Napisany 04 Paź. 2013 - 17:43

użytkownicy
Generalnie już bardziej mi się podoba od WoTa. Coś czuję, że niedługo konto WoT idzie na Allegro.

Halfborn
Napisany 04 Paź. 2013 - 17:47

użytkownicy
@dex1
Trudno wymagać od gościa który pierwszy raz zagrał w grę na targach bardziej finezyjnych zagrań.

To że wycelujesz w inny czołg nic nie daje, musisz jeszcze go przebić i pewnie coś istotnego rozwalić. W tym pierwszym filmie który pokazałem w 5 minucie, widać jak wrogi czołg efektownie wybucha(amunicja czy co?) po jednym celnym strzale w bok. Natomiast kilkadziesiąt sekund wcześniej kv-1 nie mógł od przodu przebić innego kv-1.

Dodam że nie będzie tam pasków życia, a zwykle penetracja pancerza oznacza koniec.

czarnarzepa
Napisany 04 Paź. 2013 - 17:56

użytkownicy
@dex1,
Ale co Ty porównujesz do WOT? Że byłby martwy w kilka sekund... W wocie byś strzelał tylko w sam właz i czołg rozwalił który wybucha tak samo jak przy ammo racku :) Tu jest przynajmniej realistycznie, z lepszą grafiką i od razu połączone z samolotami co WG się niestety nie udało po tylu latach. Celowanie i tak pewnie zmienią, to i tak dopiero beta jest

MaxDamage
Napisany 04 Paź. 2013 - 18:20

użytkownicy
Graficznie lata świetlne przed WoTem, pytanie tylko jak wygląda prawdziwa rozgrywka bo po tych filmikach ciężko coś więcej powiedzieć.

MIchal_PL96
Napisany 04 Paź. 2013 - 18:24

użytkownicy
a moim zdaniem to jest, że każdy hejtuje wota a w jak przyjdzie co do czego to i tak wiekszosc albo zostanie tutaj albo bedzie grala w oba bo zawsze jak jedno sie znudzi to mozna pograc w drugie

w skrocie: 2 zupelnie inne gry, ktore jedyne co maja wspolnego to tematyka

Maximus92
Napisany 04 Paź. 2013 - 18:31

użytkownicy
stug sie na dach przewrocil i zniknąl hahaah

mickey93
Napisany 04 Paź. 2013 - 18:31

użytkownicy
@czarnarzepa

nie wiem skąd ci przyszło do głowy że w wocie strzelaniem w właz rozwalisz amorack?

póki co to chcę zobaczyć początkowe drzewko jak i docelowe wszystkich przewidywanych nacjii i chcę sam zagrać bo samoloty do mnie nie przemawiaja mam wrażenie że gracze na joyach padach czy czymś jeszcze innym mają potężną przewagę to raz po 2 grając amerykanami (P47) praktycznie jestem na samym dole w wynikach a grając brytolami jestem w 1 połowie od góry czyli wychodzi niezbalansowanie maszyn tych samych poźiomów

Franio
Napisany 04 Paź. 2013 - 18:35

użytkownicy
Pierwszy link od Halfborn'a, 14:34.
Jeżeli tak ma wyglądać fizyka w tej grze, to podziękuję. Stug po najechaniu na mały kamyczek przekręca się o 180 stopni :D
Jedyne coś rzuca się w oczy, to bardziej dynamiczna kamera i brak trybu snajperskiego. Może i będzie to bardziej realistyczne od Wota, ale raczej nie o to chodzi... Najważniejsze, żeby gra była grywalna, a realistyczność to raczej cecha pierwszorzędna symulatorów, a nie gier tego typu. Po obejrzeniu gameplay'ów jestem na 'nie' :D

1234następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.