kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 2144 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Czołgi w War Thunder - fragment rozgrywki!

czarnarzepa
Napisany 04 Paź. 2013 - 18:42

użytkownicy
@mickey93
Chodziło mi o to że wybuch ammo racku i zwykłego się nie różni oprócz napisu :) w WOTa nie hejtuje, mam 13k bitew, world of warplanes to kaszanka, w którą większość gra by zdobyć złoto w WOT. No wiadomo, JOISTICK ma przewage nad myszką ale w WT wystarczy trochę pograć by zrozumieć.
@Franio
ELC AMX wieżdżając w bunkier leci w powitrze :) nie mów że WOT ma fizyke lepszą od tego

Taszi
Napisany 04 Paź. 2013 - 19:12

użytkownicy
Komentujący tutaj chyba w większości zapominają na jakiej fazie obecnie znajdują się czołgi w WT... Ale już powoli można chyba wystawiać konta na llegro póki jeszcze ktokolwiek kupi ;) Rozumiem, że ciężko pomyśleć o odstawieniu gry w którą często gra się kilka godzin dziennie od roku czy dwóch ale na siłę wymyślanie problemów typu niedopracowana fizyka i drwienie sobie z WT przy jednoczesnym pocinaniu w WoT który na fizykę jakąkolwiek czekał kilka patchy od momentu wypuszczenia gry na rynek to jakieś kpiny.

Exedy
Napisany 04 Paź. 2013 - 19:13

użytkownicy
No ja powiem, tak... na OKO gra jest piękna ale owszem, tak jak kilka osób wspomniało wygląd to nie wszystko bo liczy się to jak, się w daną gre gra.

A WoT na oko to gówno, ale jak się gra to już inna sprawa.

Owszem spróbuje, ale o rzucaniu WoTa nie myśle a gram w niego prawie 3 lata.

Ba, nawet jak tak zbieram te kolejne miesiące premki za żetony to WoWP zaczyna mi się troche podobać w ten sposób jak WoT porównując do czołgów w WT.
Pożyjemy zobaczymy!

czarnarzepa
Napisany 04 Paź. 2013 - 19:35

użytkownicy
@Taszi
Dokładnie :)
Ja konta WOT nie sprzedam, bo lubie sobie pograć. Jeżeli czołgi w WT będą takie jak samoloty, to WOT się schowa. Może i lepiej, może dobra konkurencja poprawi coś w wocie, bo na razie każdy patch skupia się tam na czołgach, mapach i nerfach.

col_Kurtz
Edytowany 04 Paź. 2013 - 20:03

użytkownicy
@dex1
A teraz obejrzyj jeszcze raz i spróbuj policzyć graczy w tych filmikach. W WoT jak tylu będzie na mapie... Nie mów mi proszę, że po kilku sekundach giną, no ja Ciebie proszę. Jak już chcesz krytykować, to rób to rzetelnie:)
Pomijam już, że mapa w WoT = 1 kwadrat w WT ;)
Co do fizyki, pewnie to beta, ale i tak zachowanie bardziej mi przypomina rzeczywistość - czuć "masę". Teraz dopiero widać, jak owe czołgi w WoT popierniczają niczym melexy po markecie, albo innym placu.
Trzymam kciuki, jestem na tak!:)
Dzięki za materiały - o zgrozo, tutaj znalazłem szybciej tę informację, aniżeli na polskojęzycznym forum WT :D

Franio
Napisany 04 Paź. 2013 - 20:10

użytkownicy
ELC AMX wieżdżając w bunkier leci w powitrze :) nie mów że WOT ma fizyke lepszą od tego

Tylko, że ELC waży ze 6 ton, a Stug ze 20 i jest wolniejszy w grze o jakieś 30 km/h, więc jednak jest różnica. Nie mówię, że WoT ma dobrą fizykę, bo pozostawia ona mnóstwo do życzenia, ale na pewno jest lepsza niż to, co widać w tych gameplayach.

Nie hejtuję i nie będę hejtować czołgów w WT, dopóki w nie nie zagram, ale nie jest tajemnicą, że gra, która dopiero wchodzi na rynek, potrzebuje co najmniej 2 lat aby móc konkurować z potentatem takim, jak WoT. Nie wydaje mi się, aby daleko zajechali na sukcesie samolotów, bo jednak ich "Ground Forces" to zupełnie inna rozgrywka niż samoloty i wymaga zupełnie innych rozwiązań. Jakby jakaś firma mogła stworzyć grę, która zaraz po wydaniu zmiecie z rynku Wota zarówno pod względem marketingowym jak i jakościowym, to na pewno, taka gra by już dawno powstała.

deko69
Napisany 04 Paź. 2013 - 22:12

użytkownicy
Stug się przewrócił,zniknął i posypało się z niego konfetti :),
a o co chodzi z tą artylerią,będzie się wzywało ostrzał?

matejj
Napisany 04 Paź. 2013 - 22:57

użytkownicy
Nie chce nic gadac ale to jest Arcade bo sa samoloty... . Bardzo fajnie to wyglada, ciekaw jestem jak to bedzie na full realistic battle :)

Halfborn
Edytowany 05 Paź. 2013 - 09:33

użytkownicy
@czarnarzepa
WG nie połączy samolotów z czołgami, z tego wyczytałem w jednej sesji "Na tropie World of Tanks"

@col_Kurtz
ja miałem linki z anglojęzycznego akurat

Ja pewnie będę grał w WT i WoT razem nawet jak wyjdą te jednostki naziemne...no chyba że rozgrywka będzie bardziej zajebista niż mi się wydaje :D

Poza tym konkurencja będzie zajebista. Może WG wprowadzi wspólną walutę w swoich grach tak jak to będzie w WT, rozwinie modele rozgrywki, albo inaczej się przyłoży żeby zatrzymać graczy? Kto wie. Mogą też dalej twierdzić ze coś jest be i tego się nie da zrobić, a wtedy zostaną z tyłu.

Tu macie trochę więcej tylko w jednym zgrabnym filmiku

1

mickey93
Napisany 05 Paź. 2013 - 10:19

użytkownicy
@Poza tym konkurencja będzie zajebista. Może WG wprowadzi wspólną walutę

mówli że po premierze WoWp złoto premka i chyba wolny exp będą wspólne kredyty nie

robertkalisz
Napisany 05 Paź. 2013 - 10:27

użytkownicy
Koledzy,gram w WOTa 29miesięcy,ponad 18k bitew 10 dziesiątek w garażu 2 premki,w obecnej chwili jeszcze ponad 3tygodnie premium mam i od ponad tygodnia wchodzę tylko i rozgrywam max 5bitew bo więcej nie jestem w stanie nerwowo znieść,magiczny próg 50% się zbliża i nagle losuje mnie w bitwy gdzie potrafię mieć nawet 8 przegranych pod rząd,nieważne ile robię dmg 4,5,6 tyś i tak przegrywam,do tego doliczyć znikające pociski,nagle niecelne działo na jagdtigerze(nie mogę trafić) Rykoszety od tyłów pojazdów i wiele wiele innych dziwnych sytuacji. Nie będę wspominał o łacie 8.8 gdzie straciłem 2tygodnie premki przez lagi(nie mogłem grać) W WT będzie na 100% to samo na początku,serwery nie wytrzymają,ale przechodzę do WT a konto na WOcie olewam,niech sobie zostaje.Dzękuję Wotowi w tej chwili.

SMOSAR
Napisany 05 Paź. 2013 - 10:57

użytkownicy
A więc tak będzie wyglądał koniec WoT'a :]

Sasilton
Napisany 05 Paź. 2013 - 11:18

użytkownicy
robertkalisz jak wyglądały twoje lagi?
Bo ja od 2 dni też cos takiego mam, gram sobie i nagle ping się zatrzymuje wraz ze wszystkim na polu. minimalizuje odpalam google i net chodzi a w grze nadal nic się nie dzieje. Jak wyłączę przez alt+f4 i włączę to gra chodzi przez kilka minut by znowu się zamulić ;/

sylwester11PL
Napisany 05 Paź. 2013 - 11:31

redaktorzy
@col_Kurtz
Nie ma za co :)

Assire
Napisany 05 Paź. 2013 - 11:38

użytkownicy
Grafika niezla, owszem. Ja jednak poczekam do 9.0 na havoka i kolejne usprawnienia.
Jak to wyjdzie to mam wrazenie ze, wszyscy beda kampic jak cholera, bedzie wielki placz na ta wzywana artylerie i grind przez czolgi ktore niczym sie nie roznia. Byc moze wot straci troche graczy, ale raczej niewielu, jako ze jest bardziej dynamiczny i "user friendly"
No i bitwa nie trwa 30 minut a moze z 7.
Poza tym jest nadzieja na porzadna optymalizacje wota, 5.3 w wowpie sprawil ze ludzie maja tak ze 2-3x wiecej fps

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.