kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 392 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Czołgi z War Thunder

kurkusmaximus
Napisany 17 Lip. 2013 - 11:15

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-1173--czolgi-z-war-thunder/

Sasilton
Napisany 17 Lip. 2013 - 11:46

użytkownicy
Problem z tymi obrazkami jest taki że samoloty mimo że mają mniej detali to są mniej dopracowane niż te czołgi na obrazkach, więc łatwo się domyśleć że nie będą tak szczegółowe. FAKE

Halfborn
Napisany 17 Lip. 2013 - 11:51

użytkownicy
wcześniej pokazali tygrysa i shermana e2

world of tanks

world of tanks

world of tanks

Menthus
Napisany 17 Lip. 2013 - 12:31

użytkownicy
Ciekawe po jakim czasie Wargaming straci takie zyski, jakie ma teraz :D

irbis056
Napisany 17 Lip. 2013 - 13:00

użytkownicy
Haha. Sasilton porównaj grafike WoWpa i WT, ilość klatek i wtedy coś powiedz. Moge odpalić BF3 na max grafie ale WoWp ma takie zapotrzebowanie pamięci, że mój blaszak wypada jak mały lapek. W WT masz jeszcze dokładne kokpity. Będą takie w grze, spokojnie.

DJKAMORR
Napisany 17 Lip. 2013 - 13:23

użytkownicy
Ciekawe po jakim czasie Wargaming straci takie zyski, jakie ma teraz :D

Nigdy.

Pioyer
Napisany 17 Lip. 2013 - 15:27

użytkownicy
irbis056@ jak BF3 odpalasz na max w multi to WT na max odpalisz spokojnie poza tym WT ma slabe tekstury ladnie wygladaja tylko z daleka o samych plomieniach juz nie wspomne ktore wygladaja jak z CoD'a 2

Berni90PL
Napisany 17 Lip. 2013 - 17:27

użytkownicy
@irbis056
On ma racje to modele czołgów są za piękne i za szczegółowe nawet na silnik jaki posiada WT, poza tym zobacz jak słabe graficznie jest tło czyli otoczenie.

Co więcej niedługo WoT będzie wprowadzał lepszy silnik graficzny, który jest jedyny powodem ograniczenia wielkości map i jakości grafiki. Zobaczymy co będzie jak go wprowadzą.

Tutaj jest fajny materiał hallacka na ten temat, trwa co prawda 22 min ale moim zdanie warto obejrzeć:

http://www.youtube.com/watch?v=Ky27uHhhNug

Miszcz
Napisany 17 Lip. 2013 - 17:31

użytkownicy
Jakby tak rzeczywiście w War Thunderze wyglądałyby czołgi to bym nawet go nie ściągał.WoT mi na najniższych laguje to co by było z tym.

MachTraxzs
Napisany 17 Lip. 2013 - 18:04

użytkownicy
WT przybywaj wreszcie, bo ja tu zczeznę !!!

col_Kurtz
Napisany 17 Lip. 2013 - 18:25

użytkownicy
@Miszcz
Możesz się zdziwić, podobnie jak ja, kiedy po raz pierwszy odpaliłem WT. Z WowP zrezygnowałem z wielu względów, ale jedną z nich był brak płynności. W WT nie narzekałem;) Owszem, były jakieś problemy na łączach, ale w końcu to usunęli.
@Sasilton
Jak już coś napiszesz, to napiszesz.
:)

Menthus
Napisany 17 Lip. 2013 - 21:43

użytkownicy
@DJKAMORR
Czyli wg. Ciebie wargaming nie straci zysków?? :D Nie chcę Cię obrażać, ale jesteś śmieszny. Porównaj sobie jak wygląda War Thunder i jak wygląda WoWp, porównaj sobie przyjemność z grania i wygodność prowadzenia samolotu. Pod wieloma aspektami War Thunder niszczy, dosłownie niszczy WoWp, a jak się domyślam, to tak samo będzie z czołgami.

Ostatni ratunek Wargaming będzie taki, że zauważą tą rosnącą konkurencję i pomyślą trochę o graczach a nie o sobie (chociaż wątpię, że tak będzie)

Co z tego, że będzie nowy silnik graficzny w WoT, skoro wiele komputerów nie pociągnie na nim na max. ustawieniach, bo przecież WoT nie obsługuje wielu rdzeni :D

Wiem też, że mało kto to przeczyta xD

Miszcz
Napisany 17 Lip. 2013 - 22:08

użytkownicy
@Menthus
Ktoś kto zrobił kilkanaście tysięcy bitew w WoT raczej nie przejdzie do WT.Żebym zostawił WoT'a dla WT to musieliby mi pewnie dać czołg premium typu T34 czy FCM i pewnie ze 3 miesiące konta premium.

marek48337
Napisany 17 Lip. 2013 - 22:15

użytkownicy
Tygrys wygląda tak zaje..., że brak mi słów.Mogliby coś takiego właśnie do wot-a naszego dać.Masakrycznie super tu wygląda.

Fiks11
Napisany 17 Lip. 2013 - 22:25

użytkownicy
Te czołgi wyglądają niesamowicie. Powiedziałbym, że aż jest prawie niewykonalnym, albo raczej nieopłacalnym dla tej firmy twożyć taką grafikę. Przecież jest już wiadomym, że oczywiście znajdzie się wielu, którym pociągną taką grafikę komputery, ale zawsze pozostaje ta większość, która będzie musiała grać na średniej grafice.

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.