30.06.2026  •  20:18
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 300
EU

kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1858 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Poradniki
1
War Thunder na dobry początek

kurkusmaximus
Napisany 19 List. 2013 - 20:55

administracja
Dyskusja dotyczy poradnika ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jego zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/poradniki/-18--war-thunder-na-dobry-poczatek/

mickey93
Edytowany 20 List. 2013 - 13:23

użytkownicy
bomby atomowe nad japonią zrzucały specjalnie przystosowane B-29 nie B-17

poza tym trochę krótko, warto by wspomnieć o konfiguracji sterowania (opisać po krótce wszystkie możliwości sterowania)

col_Kurtz
Napisany 20 List. 2013 - 20:04

użytkownicy
@mickey93
Kwestia sterowania jest sprawą bardzo indywidualną. Zależy czym grasz, myszka/klawiatura, joy, jaki etc. No i na jakich maszynach latasz. Na forum WT jest masa instrukcji, nie ma chyba sensu pisać ogólnie, bo nie podejdzie Tobie i... ;)
Możliwości są. Jeśli zetknąłeś się kiedy np. ze Sturmovikiem, to powinno coś Ci to powiedzieć. Sama gra ma własne konfiguracje dla joy`ów, warto spróbować a potem ewentualnie dopasować.
Jeśli ktoś nie latał, proponuję zacząć od łatwiejszych ustawień tzw. HB.

mickey93
Edytowany 20 List. 2013 - 20:43

użytkownicy
ja wiem że możlowości tyle że kombinacji jest od ch**** są bo jak zaczynałem to przez 2 dni było bitwa> rozbicie> menu sterowania > zmiana na inne a i tak grając na trybie uproszczonym (myszka) to i tak nie mogę wykonać niektórych ewolucji (pętla, imelman) muszę wspomagać się klawaturą

chodziło mi o to że by to przybliżyć po krotce bo to będzie pierwsza bariera po ściągnięciu gry

1