użytkownicy
Przypadkowo szukalem info na temat M4A2E4 w necie gdyz potrzebna mi byla informacja na temat ile bitew w becie bylo potrzebne aby otrzymac ten czolg i wtedy natknąłem sie na ten artykuł,a po przeczytaniu musialem zalozyc tu konto i napisac. Z całym szacunkiem ale co za DEBIL pisał ten artykuł. Czołg ten zatrzymlem, wyszkolilem zaloge dorzucilem troche modułów i jestem czesto królem pola bitwy dzieki wlasnie temu sprzetowi. Mam ogromną frajdę grając nim i jest on w stanie pokonać większość jednostek, problemem jest jedynie KV1 któym to można ponoć zarobić ogromne pieniądze (jeśli bitwa nie skonczy się nim dojedziemy na miejce) gdyz faktycznie dzialo M4A2E4 jest lipne bo szybko strzela ale z mala przebijalnaoscia, co ma swoje dobre strony gdyz czesto walczymy ze slabszymi jednostkami dzieki czemu mozna je raz dwa zlikwidowac zanim zorientuja sie kto strzela. Male zarobki ? nawet nie majac konta premium jestem nim raz dwa zarobic niezla sumke gdyz bitwy sa najzywaczajniej w swiecie szybkie, gdyz nie jezdzimy molochami X tieru tylko low lvl mikrusami co zmienia kompletnie pole walki. Kolego, autorze artykułu, mało grałeś nim, mało wiesz, więc prosze NIE PISZ BZDUR !
W 100% popieram poprzednika:
"Rzadko kiedy to czołg jest słaby - prędzej gracz który nim gra..."
W 100% popieram poprzednika:
"Rzadko kiedy to czołg jest słaby - prędzej gracz który nim gra..."