01.07.2026  •  01:08
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 300
EU

kliknij aby powiększyć
1280x720 : 96 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Artykuły
poprzednia12
M4A2E4 - premium tank dla testerów

vinter
Napisany 18 Sty. 2013 - 13:05

użytkownicy
Przypadkowo szukalem info na temat M4A2E4 w necie gdyz potrzebna mi byla informacja na temat ile bitew w becie bylo potrzebne aby otrzymac ten czolg i wtedy natknąłem sie na ten artykuł,a po przeczytaniu musialem zalozyc tu konto i napisac. Z całym szacunkiem ale co za DEBIL pisał ten artykuł. Czołg ten zatrzymlem, wyszkolilem zaloge dorzucilem troche modułów i jestem czesto królem pola bitwy dzieki wlasnie temu sprzetowi. Mam ogromną frajdę grając nim i jest on w stanie pokonać większość jednostek, problemem jest jedynie KV1 któym to można ponoć zarobić ogromne pieniądze (jeśli bitwa nie skonczy się nim dojedziemy na miejce) gdyz faktycznie dzialo M4A2E4 jest lipne bo szybko strzela ale z mala przebijalnaoscia, co ma swoje dobre strony gdyz czesto walczymy ze slabszymi jednostkami dzieki czemu mozna je raz dwa zlikwidowac zanim zorientuja sie kto strzela. Male zarobki ? nawet nie majac konta premium jestem nim raz dwa zarobic niezla sumke gdyz bitwy sa najzywaczajniej w swiecie szybkie, gdyz nie jezdzimy molochami X tieru tylko low lvl mikrusami co zmienia kompletnie pole walki. Kolego, autorze artykułu, mało grałeś nim, mało wiesz, więc prosze NIE PISZ BZDUR !

W 100% popieram poprzednika:

"Rzadko kiedy to czołg jest słaby - prędzej gracz który nim gra..."

WotXtier
Napisany 18 Sty. 2013 - 16:34

użytkownicy
"Rzadko kiedy to czołg jest słaby - prędzej gracz który nim gra..."

Dobre.

Przez ten czołg miałem najlepsze dniówki jak mi bro płacił za to że nabijałem mu kasę na jego koncie w WOT.Można nim zarobić bardzo dużo kasy.Działo ma słabe a KW czasami nie przebija nawet jak mu w tyłek strzelisz z bliska.Przy dobrym losowaniu bywało 50000 kasy za walkę.A za naprawę 2000 się płaciło.A najsłabsze zarobki bez premki za przegraną 15000.
Dajcie nawet największemu noobkowi ten czołg.Albo dziecku 5 latkowi żeby sobie jezdził w kółko na randomie to zarobiony będzie.

poprzednia12