21.06.2026  •  12:36
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 293
EU

kliknij aby powiększyć
2500x1540 : 613 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia123456
30 nowych pojazdów - ikony

michael wittman
Napisany 16 Ma. 2012 - 14:41

użytkownicy
oprócz nazw to i wygląd czołgów jest realny bdż zblizony p11k.
nic się na to nie opradzi i tyle. wiadomo to jest symulatro zręcznopściwoy mmo a nie poważny symulatro w stylu T-34vsTiger

p11k
Napisany 16 Ma. 2012 - 20:21

użytkownicy
No a Ty masz od niego takie wymagania jakby to był właśnie prawdziwy symulator.

Palce
Napisany 17 Ma. 2012 - 00:16

użytkownicy
Poddaję się o_O

michael wittman
Edytowany 18 Ma. 2012 - 19:06

użytkownicy
p11k powinni jak juz zrobic zbliżony co do real w takim stopniu tak aby sie fajnie każdom nacja grało a nie kuwa niemieckie z góry sa skazane na przegranom strone bo ruskie czy amerykańskie sa lepsze a gówno prawda pershing był papierowym czołgiem to go polepszyli a co do pantery i całej reszty co do e-50 to powiem tyle tego nie poprawiom i jeszcze działo zarąbali bo co pantera miała przewage na swym poziomie a dwa przesuneli jej działo 8,8 l-71 do pantery dwa według tego źrudła tak ma wyglądać pantera II:http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/02-mPanzers/PzKpfw5-Panther/Panther-2.htm

a co do pz III\IV to było połączenie dwoch lini podwozia w jedno a co do pzIV z działem pantery to pisze na necie że to pzIV aust K http://www.nexusboard.net/site...en-iv-mit-88cm-pak-43-t296587/ a tak realnie wygląda model tego pojazdu

p11k
Edytowany 18 Ma. 2012 - 19:27

użytkownicy
No to Ci do cholery powtarzam, że to nie jest realna gra. Czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? I bzdurą jest to, że niemieckie są skazane na porażkę, po prostu trzeba umieć grać. Poza tym, żaden model czołgu w tej grze nie jest do końca prawdziwy, bo każdy czołg miał kilka wersji, które twórcy połączyli w jeden pojazd.

michael wittman
Napisany 19 Ma. 2012 - 15:31

użytkownicy
racja p11k tylko francuskie amx są rozłożone na dwa modele w drzewku francuskim z działem 75 oraz 90. trudno jakos brzebolałem jak grałem grille jak sie gra kt czy innymi pojazdami niemieckimi bo je kocham za to co potrafiły zrobić na polu walki

poprzednia123456