21.06.2026  •  12:29
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 293
EU

kliknij aby powiększyć
1280x800 : 753 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Open Test 7.1

Faren
Napisany 16 Gru. 2011 - 14:48

użytkownicy
Takie zapowiedzi słyszymy już od kilku tygodni. Najpierw w ogóle był oczekiwanie na Public Test, potem się ciągnął niemiłosiernie, a teraz to jeszcze z wprowadzeniem gotowego patcha mają problem. I co tydzień jest "w następnym tygodniu" i piszą i na forum, i na blogu i na fejsie a gó*** z tego wychodzi. Ja już nawet nie wściekam się za opóźnienie, po prostu WG nie dotrzymuje słowa jak cholera. Już prędzej uwierzę w obietnice przedwyborcze Tuska, albo innego polityka z naszego parlamentu.

A ten filmik z wściekłym Hitlerem co psioczy nt opóźnień z 7.0 w pełni oddaje powagę sytuacji.

Exterminatus
Napisany 16 Gru. 2011 - 17:49

użytkownicy
A ja tam przestałem grać,dopóki nie wprowadzą przynajmniej 0.7.1,nie dotrzymują obietnic to papa.

hackenbusch
Napisany 16 Gru. 2011 - 20:55

użytkownicy
Jutro od 5 do 5:30UPC czyli od 6 do 6:30 u nas serwery mają być wyłączone, wieć chyba wrzucą nam 0.7.0

mono
Napisany 16 Gru. 2011 - 22:04

użytkownicy
Z pewnością w 30min wrzucą mam patcha ;)
7.0 może będzie w przyszłym tygodniu,ale podkreślam może...

Faren
Edytowany 16 Gru. 2011 - 23:31

użytkownicy
Uwaga wszyscy! Jeśli jesteście wściekli z powodu kolejnej nie dotrzymanej obietnicy odnośnie terminu publikacji patcha 0.7.0 tutaj -> http://forum.worldoftanks.eu/i...oyment-of-update-70-in-europe/ oraz tutaj -> http://forum.worldoftanks.eu/i...nia-aktualizacji-70-w-europie/ możecie wstawiać minusy pod adresem Community, w tej chwili nabrało się ich (ze wszystkich tematów na forach) kilkaset.

Niech zobaczą jak wielu graczy jest zawiedzionych tą sytuacją!

StolczyQ
Napisany 17 Gru. 2011 - 09:14

użytkownicy
Mam taki problem , ściągnąłem wczoraj clienta 7.0 RU , patcha 7.1 i po instalacji , gdy chce się zalogować wyskakuje mi błąd "Nie można połączyć się z siecią (czy jakoś tak)" , wie ktoś może jak to 'naprawić' , z góry dziękuję:]

dawid31245
Napisany 17 Gru. 2011 - 09:40

użytkownicy
StolczyQ ty to chyba naprawdę jesteś ślepy, nie widzisz co wyżej pisze

kryns
Napisany 17 Gru. 2011 - 14:25

użytkownicy
@dawid31245
Jest napisane jak już :D

kaniek
Napisany 17 Gru. 2011 - 14:31

użytkownicy
wie ktoś kiedy znowu będzie on ten test?

stud3nt
Napisany 17 Gru. 2011 - 14:34

użytkownicy
Overlord wczoraj o 7:59 wieczorem naszego czasu napisał "serwer zostanie uruchomiony jutro", tyle że nie wiem, która właściwie godzina była u niego - równie dobrze mogło być po północy i jego wypowiedź odnosiła się do niedzieli :P

kaniek
Edytowany 17 Gru. 2011 - 15:09

użytkownicy
aha no dzięki za odpowiedź ;]

adamczik
Edytowany 17 Gru. 2011 - 21:40

użytkownicy
Jeśli u nas była 7:59 to u niego była najdalej 9:59 (czas moskiewski +2h). Więc odnosi się to na pewno do soboty.

Niestety, jest 21:40 a SB nie działa. Białoruskie jutro oznacza chyba tyle, co polskie "kiedyś tam".

stud3nt
Edytowany 18 Gru. 2011 - 09:53

użytkownicy
Serwer nadal nie jest dostępny. Na blogu Overlorda psy na nim wieszają za kłamstwa. Jedne z wielu. Tak normalnie SB mnie średnio interesuje, ale bardzo mocno napaliłem się na francuskie maszyny. Mogli chociaż na weekend odpalić, przecież ludzie mają wtedy więcej wolnego czasu na testy.

Programuję na zlecenie i gdybym tak samo dotrzymywał terminów, jak WG, to żaden poważny klient nawet by na mnie nie spojrzał.

Tak, mam prawo do stawiania zarzutów, ponieważ zapłaciłem im między innymi na rozwój WoT, a teraz się dowiaduję, że ładują tą kasę w inne projekty, przez co WoT ma takie opóźnienia.

adamczik
Napisany 18 Gru. 2011 - 13:38

użytkownicy
World of Tanks informs tankers that maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 17:00 UTC, December 19th, due to the release of update v.7.0. The World of Tanks game server and all related services will be unavailable during this period of time. Please, abstain from payments during the above stated period of time.

UPDATE. Starting from 9:00 UTC, December 18th, maintenance will be carried on Clan Wars server due to the release of update 7.0. Based on players' feedback, we have decided to extend the downtime to provide a break from Clan Wars during the holiday season. Thus, the Clan Wars downtime will last at least for a week, and their return date will be announced after December 27.

-----------

W poniedziałek między 5:00 a 17:00 wprowadzają 0.7.0 na EU serwer. Można rzecz- NARESZCIE! To teraz już tylko pozostaje nam czekać na francuzów w 0.7.1 i (szczególnie ja) na 0.7.2 z nowymi ruskami, niemcami i amerykusami.

dawid31245
Napisany 18 Gru. 2011 - 14:05

użytkownicy
adamczik, ale nie wiesz, że u nich jest inny czas niż w polsce?