21.06.2026  •  12:30
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 293
EU

kliknij aby powiększyć
1680x996 : 344 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12345
Patch 0.7 już jutro

Haz111PL
Edytowany 20 Gru. 2011 - 08:06

użytkownicy
U mnie wszystko działa, ściągałem aktualizację z linku bezpośredniego, bo przynajmniej jakoś szło. Nie miałem czasu za dużo pograć, ale jutro rano nadrobię ;) Aktualizator był zdziwiony, że ktoś jeszcze instaluje w folderze "closed_beta", chciał się podpiąć do klienta testowego 7.0 ;p

Fett11
Napisany 20 Gru. 2011 - 01:00

redaktorzy
Nie modyfikować póki co żadnych plików w grze! Duże prawdopodobieństwo, że będzie wyrzucać z gry podczas ładowania bitwy. Radzę poczekać do modów wydanych pod aktualizacje 0.7

kryns
Napisany 20 Gru. 2011 - 01:05

użytkownicy
Jak komuś normalnie przez launcher długo idzie może wyłączyć protokół torrenta.
By to zrobić:
Odpalasz launchera. W górnym prawym rogu masz klucz "Ustawienia".
Kliknij to i odhacz "Zezwól na korzystanie z protokołu torrent".
U mnie bez tego idzie szyyyybciej

Haz111PL
Edytowany 20 Gru. 2011 - 08:34

użytkownicy
@Fett11 - o ile się nie mylę jest już wersja OTM przygotowana dla 0.7.0. Zagram parę bitew i poszukam. Jak znajdę to kopsnę linki :)

UPDATE: Jeżeli chcecie, aby działał OverTargetMarker wystarczy podmienić pliki w /res/gui/flash/ na te dostępne do pobrania tutaj: http://mirtankov.su/over-target-markers-0-7-0 (tłumaczenie tutaj: http://translate.google.pl/tra...u%2Fover-target-markers-0-7-0)

Mentat_PL
Napisany 20 Gru. 2011 - 10:05

użytkownicy
Witam. Pograłem w nocy kilkanaście bitew i wnioski są proste: muszę się od nowa uczyć strzelać... Nie wiadomo co gdzie jest przebijalne. Wczoraj naciąłem się na T-54 moim Tygrysem 2 i okazał się nieprzebijalny, no to się przejechałem na T-54 i ku mojemu zdumieniu rykoszety szły ostro od mojego pancerza. Za to na IS-7 to haha, ależ mu pancerz poprawili... tylu rykoszetów nie widziałem nigdy. E-100 i Maus miały duuuże problemy ze mną. Ja zaś E-100 zdejmowałem spokojnie od przodu, Maus, wiadomo, loteria, a IS-7 kontra IS-7 to już cuda się dzieją, raz wejdzie, raz nie hahha.

Minus taki, że, może to przypadek, ale sporo dziwnych ludzi weszło na serwer i w jednej bitwie zostałem od c.p i skurw. nawyzywany tylko za to, że z Polski jestem. Żenada. Mam nadzieję, że to przypadek.

Pozdrawiam i do wieczora!

MACtic
Napisany 20 Gru. 2011 - 12:21

użytkownicy
to po co dajesz to glupie PL na koncu ksywki? To powinno byc pytanie to wiekszosci polskich graczy, poniewaz zauwazylem, ze glownie polacy to stosuja. I po co? zeby z gory widac bylo wasza odrebnosc? Przysparza to wiecej problemow niz daje pozytku. Jak dla mnie to nie lezy to wcale daleko od stosowania np. ozdobnikow w stylu znakow specjalnych przy ksywkach. Niepotrzebne i tyle.

kurkusmaximus
Napisany 20 Gru. 2011 - 12:27

administracja
@MACtic, tu jednak jest problem w tym, że ludzie wrzucają wszystkich do jednego worka. Nie każdy rzeźnik lubi jeść mięso, tak jak nie każdy gracz z końcówką _PL jest ujem.

heardalis
Napisany 20 Gru. 2011 - 12:47

użytkownicy
Panowie jak sie zmienia wygląd listy czołgów? Podobno można to zrobić w trakcie odliczania przed bitwą tylko jak?

Gnejusz
Edytowany 20 Gru. 2011 - 13:09

użytkownicy
Witam, dopiero założyłem tu konto choć obserwuję Was od dawna, ten nowy patch zrobił niektórym niezapowiadanego psikusa. Nie dawno dorobiłem się i wymaksowałem IS-4, wczoraj tak patrzę, patrzę i ... - zabrali po 20mm pancerza z przodu i boków. Nigdzie nie widziałem takiej zapowiedzi więc skontaktowałem się z kumplem a tu druga nowina - IS 7 też jest obcięty. Zdziwienie jest tym większe, że 4-ka ma przejść na X tier, myślę, że coś im nie poszło według planów i korygowali na siłę. Zauważyliście jeszcze jakieś nie zapowiadane zmiany?

Wygląd listy zmienia się naciskając jednocześnie Ctrl i Tabulator, są 3 rodzaje wyświetlania listy więc naciskasz dotąd, póki Ci nie będzie odpowiadała lub możesz ją całkowicie ukryć. Ale jest też możliwość zmiany lub ukrycia na górze po lewej stronie ekranu.

Mentat_PL
Napisany 20 Gru. 2011 - 16:58

użytkownicy
MACtic... O wybacz Panie, jak mogłem obrazić majestat swoim głupim PL? Ojej, co ja zrobiłem, nieświadomy głupiec ze mnie. Gdyby nie Twa mądrość żyłbym w ciemności po wsze czasy obrażany w grze przez kretynów. Ach.

Człowieku, zastanów się trochę co piszesz bo nic nie wniosłeś do tematu. A z PL jestem dumny i specjalnie to wstawiłem, żeby wiedzieli kto ich rozwala. A co do w ogóle ma do wejścia 0.7? Nic.

Idę grać i sprawdzę te doniesienia o IS 4, pozdrawiam.

megaok
Napisany 21 Gru. 2011 - 10:19

użytkownicy
Czy mi się wydaje ,czy 7 tier zarabia teraz mniej ?

MACtic
Napisany 22 Gru. 2011 - 15:16

użytkownicy
Mentat nie unos sie. Sam zobaczysz ze pl jest niepotrzebne. Kazdy z tego wyrasta.

p11k
Edytowany 22 Gru. 2011 - 16:07

użytkownicy
Nie zarabia mniej tylko mniej pocisków penetruje(Takie moje odczucie).

poprzednia12345