21.06.2026  •  11:18
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 293
EU

kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 383 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Opis francuskich wynalazków - część druga

Faren
Napisany 17 Gru. 2011 - 15:30

użytkownicy
Co racja to racja, miałem na myśli ich prędkość i przyspieszenie ;P

kryns
Napisany 17 Gru. 2011 - 16:31

użytkownicy
Maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 17:00 UTC, December 19th, due to the release of update v.7.0. The World of Tanks game server and all related services will be unavailable during this period of time. Starting from 9:10 UTC, December 18th, maintenance will be carried on Clan Wars server due to the release of update 7.0. The Clan Wars downtime will last at least for a week, and their return date will be announced after December 27. Please, abstain from payments during the above stated period of time. Visit the official website of World of Tanks for more information.

Jakby co

ElektrykPolska
Napisany 17 Gru. 2011 - 18:12

użytkownicy
niech kręcą takie filmy cholera po polsku

col_Kurtz
Edytowany 17 Gru. 2011 - 18:26

użytkownicy
@Faren, bez urazy... ale ja to już jakiś czas temu zauważyłem. Mam swoje lata i świetnie pamiętam przemówienia towarzyszy... Kalka, to samo, tak samo, dużo o niczym, w kółko. To nie my, to ONE, te złe moce z Zachodu:D
Dziwi mnie, że inne serwisy o tym nie piszą, żadne strony tego nie poruszają bo tak się dzieje z grami z mikro (lol - kocham to słowo) płatnościami - normalka? Kiedyś sobie policzyłem ile mnie by kosztowały te mikro-transakcje... Rety, ja tak drogich gier w pudełkach nie kupuję. Za dużo rzeczy dzisiaj jest normalnych, które de facto są stricte brakami. Silent Hunter V, moja decyzja, mój problem, ale podobnie zniszczona gra. Ił2 najnowszy też ledwo zipał, nie wiem jak teraz, mój PC by tego nie dźwignął i tak. Hyh. Robotę robicie świetną, ale obawiam się, że na filmach o żabojadach osiądzie gruby kurz i nikt nie będzie pamiętał, że o nich pisaliście (mam nadzieję, że rozumiecie co mam na myśli; ).

Faren
Napisany 17 Gru. 2011 - 20:37

użytkownicy
@col_Kurtz zgłosiłem sprawę działowi Gry w serwisie Poltergeist, jeśli dopatrzą się rażących zaniedbań względem graczy, napiszą o tym.

A info o publikacji 0.7.0 przyjmuję ze stoickim spokojem, wręcz sceptycyzmem. BTW Francuzi pojawią się dopiero w styczniu, jest info w dziale Developments.

adamczik
Napisany 17 Gru. 2011 - 20:46

użytkownicy
Reputation -575, to chyba mówi wszystko. Ten patch, to jedna wielka ściema z niczym. Na blogu overlorda czytałem przeprosiny za obsuwę pracy i że francuskie czołgi wejdą w grudniu zamiast w listopadzie. No to już wiemy, że w grudniu nie wejdą :P

Ktoś może wie, kiedy special beta rusza? pograłbym cholera, weekend jest, a ci cholera trzymają wyłączony.

col_Kurtz
Edytowany 17 Gru. 2011 - 21:54

użytkownicy
@Faren, dzięki, jestem z Wami, czyli z nami :) Czasami też próbuję na to patrzeć z dystansem, ale czasami mnie ponosi i piszę ;) Nie lubię jak ktoś robi z gęby cholewę, a oni chyba tam na East to już tak mają. Heh, ruski rok, nie bez kozery powstało to powiedzonko. A ich informacje... to można powiesić, w WC chyba jedynie. Nic nie warte. 0.7 miałoby być w październiku, listopadzie, prawdaż? ;) Hyh, niestety póki ludzie płacą, interes będzie kwitł. Nie mniej, nie widzę specjalnie napływu ludzi pomimo akcji-promocji w necie i prasie. Cały czas circa 45k graczy.
Sorry za ten off. Ale chyba nie ma działu na wieści o 0.7 aktualnie? Jak jest, sorry raz jeszcze.

hackenbusch
Napisany 17 Gru. 2011 - 21:55

użytkownicy
A pytanie tak z dupy, stronka główna gry ciągle nie działa?

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

adamczik
Napisany 18 Gru. 2011 - 13:34

użytkownicy
World of Tanks informs tankers that maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 17:00 UTC, December 19th, due to the release of update v.7.0. The World of Tanks game server and all related services will be unavailable during this period of time. Please, abstain from payments during the above stated period of time.

UPDATE. Starting from 9:00 UTC, December 18th, maintenance will be carried on Clan Wars server due to the release of update 7.0. Based on players' feedback, we have decided to extend the downtime to provide a break from Clan Wars during the holiday season. Thus, the Clan Wars downtime will last at least for a week, and their return date will be announced after December 27.

-----------

W poniedziałek między 5:00 a 17:00 wprowadzają 0.7.0 na EU serwer. Można rzecz- NARESZCIE! To teraz już tylko pozostaje nam czekać na francuzów w 0.7.1 i (szczególnie ja) na 0.7.2 z nowymi ruskami, niemcami i amerykusami.

aryanek
Napisany 18 Gru. 2011 - 14:13

użytkownicy
mam pytanie odnośnie 7.0
Czy te kamuflaże będą zmieniać się w zależności od mapy tzn miejski, pustynia itd?
O co chodzi z pociskami HE za kredyty,podobno mniejsza penetracja czy uszkodzenia wyczytałem ,że będzie jakiś nerf?

poprzednia12