21.06.2026  •  11:17
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 293
EU

kliknij aby powiększyć
1600x989 : 170 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Przerwa w działaniu wortalu

adios17
Napisany 13 Gru. 2011 - 14:14

użytkownicy
Życzę powodzenia, bo wszelkie newsy czerpie z tej strony :) Wasza praca nie idzie na marne :)

deffit
Napisany 13 Gru. 2011 - 14:19

użytkownicy
na wszystkich portalach dotyczących WoT dominuje jeden temat path 0.7.0 A wystarczyłoby wypuścić path 0.6.8 z gotowymi już rzeczami i wszyscy byliby zadowoleni i przynajmniej przez pare dni zapadłaby cisza...

Taszi
Napisany 13 Gru. 2011 - 14:48

użytkownicy
Tylko nie spieprzcie czegoś panowie :)
Powodzenia.

kryns
Napisany 13 Gru. 2011 - 15:25

użytkownicy
Hehe już widzę jak jakieś akurat darmowe kody będą dawać, akurat jak będzie przerwa w działaniu ;]

No, ale by nie było, gl i bez pośpiechu, oby wszystko się udało :)

mega
Napisany 13 Gru. 2011 - 16:13

użytkownicy
też mam nawyk , jak wchodzę na kompa automatycznie wejde na ten wortal , dlaczego?
jest szybki , admin żartobliwie pisze , wszystko zrozumiałe
konkursy robią , promocję pokazują , wszystko opisują w informacjach ten wortal jest lepszy niż głowna strona WOT
a tak wgl ten shop działą bo koszulkę chcę sobie kupić ? i czy można płacić przy kurierze i jakie są koszt dostawy?

Szak
Napisany 13 Gru. 2011 - 16:32

użytkownicy
Bardzo dobry portal,duzo mozna sie dowiedziec z tego portalu jesli chodzi o nowosci:) oficjalna strona WOT jest za bardzo 'zagubiona'.Mam nadzieje ze admini tej stronki beda ją ciagle ulepszac.Pozdrawiam

Byniak
Napisany 13 Gru. 2011 - 16:40

użytkownicy
Tak trzymać!!! ;)

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

poprzednia12