21.06.2026  •  11:18
Aktywne konta: 7 752
Materiały w serwisie: 2 293
EU

kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 383 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu

World of Tanks - aktualności, poradniki i czołgopedia

Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Kryzys ekonomiczny w WoT

kurkusmaximus
Napisany 07 Gru. 2011 - 23:23

administracja
Ej no ktosiek, to ma być news na jutro ;p

@down, nic nie będę usuwał i wcale nie dlatego, że "nie mamy takiej technicznej możliwości". Jutro pojawi się ta notka po Polsku, a teraz trza iść spać, zregenerować siły, by jutro znowu spróbować przejąć władzę nad światem!!!111

ktosiek
Napisany 07 Gru. 2011 - 23:15

użytkownicy
sorry, to usuń :)

MetalMachine
Napisany 07 Gru. 2011 - 23:58

użytkownicy
Tak nie dość że E-50 i Panther II mają słaby ammorack, to jeszcze je osłabiają, +reload zmniejszają, a ruskim medom jeszcze staty poprawiają, widzę tu staro radziecką propagandę, "Rosja najsilniejsza, najpotężniejsza, jaaaaa, soviet power!!", psują zajeb*stość niemieckiego sprzętu a wzmacniają ruski śmiecio-złom. :(

adamczik
Napisany 08 Gru. 2011 - 00:38

użytkownicy
@MetalMachine, to są białorusini, spodziewałeś się, że najlepszy sprzęt zrobią Amerykanom? Poza tym, ta gra kierowana jest przede wszystkim na rynek rosyjski, nie niemiecki. Wkurza mnie też, że WG robi wszystko, co ruskie sobie zażyczą a graczy z innych regionów świata ma w głębokim poszanowaniu, ale tego nie zmienimy.

Co do zmniejszenia zarobków. To zrobię to, z czym nosiłem się od dawna. Sprzedam SU-8, oleję SU-14 i wrócę do mojego kochanego, bardzo celnego i bardzo dobrze zarabiającego SU-5.

Kraftwerk
Napisany 08 Gru. 2011 - 01:41

użytkownicy
Patch ma być w przyszłym tygodniu. Nieśmiało pada data 10 grudnia ale może być zgadnijcie co... obsuwa.

Faren
Napisany 08 Gru. 2011 - 08:45

użytkownicy
Ludzie! Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam, będzie 4 Public test!

http://worldoftanks.com/news/882-update-70-public-test-4/

3 to już przegięcie, ale 4 to oznacza, że WG w ogóle nie testuje swoich materiałów i przerzucają wszystko na graczy ;/ i co oni kurde chcą jeszcze testować?

Ja pier*** francuskie czołgi będą dopiero na wiosnę, nie ma zmiłuj się.

Przerzucam się na Battlestar Galactica Online.

Hlodny
Napisany 08 Gru. 2011 - 09:16

użytkownicy
Tak to jest gdy gre tworzą ludzie z grupy "Homo sovieticus" ale i tak najlepszy z tego wszystkiego jest "Dziennik Wy pytacie my odpowiadamy" przecierz to swego rodzaju "Trybuna Ludu" albo "Prawda".Pytania typu "czy tej zimy będzie snieg" a odpowiedź "Rząd robi wszystko by tej zimy był śnieg".Komunizm obalono ciagłymi protestami jak byscie się zorganizowali nie było by takich cyrków

Kamiloss
Napisany 08 Gru. 2011 - 09:54

użytkownicy
to że francuzy będą w przyszłym roku zorientowałem się przy okazji nie wydania patcha 0.7.0 przed grudniem :)

Faren
Napisany 08 Gru. 2011 - 09:59

użytkownicy
@Kamiloss, z tymże na 7.1 znowu zapewne przeznaczą 3 miesiące leżenia, a potem cały marzec testów ;/

@Hlodny, ale tamte protesty kończyły się także więzieniem więc jeśli masz na myśli okupację siedziby WG w Mińsku, to zorganizować trza pojazd opancerzony oraz działko na ziemniaki :D i przy każdym trafieniu w budynek krzyczeć "PENETRACJA!" xD

ElSnooker
Napisany 08 Gru. 2011 - 10:09

użytkownicy
"nie potrafię rozszyfrować o co mu chodzi"
Proste.
Tych czołgów nie można kupić (gift-tanks), ale można je sprzedać.
Podane wartości mówią jak zmieni się ich cena w złocie.
Ostatni krok, to przeliczenie złota na kredytki.

kurkusmaximus
Napisany 08 Gru. 2011 - 10:52

administracja
Dzięki ElSnooker :)

kania
Napisany 08 Gru. 2011 - 11:00

użytkownicy
"16 armour groups + spaced armor" - o co z tym chodzi???

Faren
Napisany 08 Gru. 2011 - 12:46

użytkownicy
@kania rozumiem to następująco - bardziej skomplikowane modele uszkodzeń, czyli nie ma tak, że strzelić gdziekolwiek w tył oznacza uszkodzenie silnika. Być może oznacza to także dodatkowe krytyczne uszkodzenia.

Zaś spaced armor to rodzaj opancerzenia -> http://en.wikipedia.org/wiki/Spaced_armour jeśli się nie mylę.

kamix2
Napisany 08 Gru. 2011 - 13:19

użytkownicy
to pzIV będzie za złoto?
I jak go będę miał przed patchem( w którym pzIV będzie premium)(bez sprzedawania go)to go będę miał jako czołg premium?

kurkusmaximus
Napisany 08 Gru. 2011 - 13:44

administracja
pz IV hydraulic http://world-of-tanks.eu/aktualnosc.php?t=co_przyniesie_patch_0_7_0_2