kliknij aby powiększyć
1600x1000 : 397 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Darmowy czołg – T127 i jeden dzień Premium!

Sloma
Napisany 08 Gru. 2011 - 19:48

użytkownicy
Mi tam i te kody z computer bild'a działały, i ten z ign też działa nadal.
Nie chciało mi się bawić w zakładanie konta na paypalu więc wklepałem numer karty debetowej , jedyny problem jaki miałem to konieczność zalogowania się bezpośrednio na fileplanet bo po wejściu na stronę z kodem ciągle mnie wrzucało na stronę do rejestracji, dopiero zalogowanie się bezpośrednio na fileplanet pomogło. A tydzień premki i 750g zawsze się przyda :)

piotreka1970
Napisany 08 Gru. 2011 - 19:48

użytkownicy
Jeśli jestś troszkę inteligentny to powinieneś wiedzieć o kim piszę. A jeśli nie to powiem Ci.Kieruje te słowa do tych pijawek wstrętnych co handlują kodami itd........

NowyCel
Napisany 08 Gru. 2011 - 19:50

użytkownicy
Widzę że wiecej osób nie zdążyło z kodem, to dobrze, bo już myslałem, że tylko ja taka dup.a jestem.

piotreka1970
Napisany 08 Gru. 2011 - 19:53

użytkownicy
Tak to jest dzieci siedzą w domu nie mają co robić i czytają to i owo. A my ludzie pracy przychodzimy póżno do domu i nie mozemy zdążyć na takie promocje.

dzordzan
Napisany 08 Gru. 2011 - 19:54

użytkownicy
@sloma, ale po wejściu na paypal pisze żeby podał nr swojej karty ?
Mam im to podać bez ryzyka czy co ?

Jeśli ominę tę krok i otworze w nowej zakładce tą strone:
http://www.fileplanet.com/betas/world-of-tanks/index.aspx

to nic się nei zmienia

VSpeed
Napisany 08 Gru. 2011 - 19:58

użytkownicy
Przepraszam piotreka..źle przeczytałem i myślałem, że wyzywasz tych od BILDa. Jednak mogłoby się obejść bez rzucania "bydłem".

Myślę, że gracze z innych krajów też nadużyli kodów, więc nie ma się o co martwić w tej sprawie.

Darek94PL
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:00

użytkownicy
Kurcze wróciłem 5 minut za późno i straciłem taką szansę a by to pies je...

Kudlaty
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:03

użytkownicy
Nie Ty jeden :) ale co zrobić na przyszły raz postaram się wortal częściej przeglądać ;)

piotreka1970
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:03

użytkownicy
Nie ma o czym gadać Byłem okropnie zły. Nie lubie nadużyć.To taka Choroba zawodowa.

Paseq
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:05

użytkownicy
Trzecia bitwa T-127 i zaliczyłem 9 fragów. Ponadto otrzymałem Specjalistę, Eksperta i Obrońcę. Mały szok dla mnie :D

Radek:D
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:11

użytkownicy
jeśli ma ktoś jakiś kod to bardzo prosiłbym o przeslanie mi go na email jurada1@wp.pl

piotreka1970
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:13

użytkownicy
Nie zadziała Ci. Ja mam z tej strony o której pisali i nie działa

Fett11
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:15

redaktorzy
Promocje nie tylko tym wortalem żyją; nie tylko wortalowcy mają dostęp do tych promocji, więc nie można obwiniać tylko tutejszych czytelników bądź nawet samych Polaków.
Nawet jeśli się komuś nie udało zdążyć zdobyć takowy kod, to chociaż powinien być wdzięczny, że w ogóle ktoś się z Wami podzielił (lol) informacją o takiej promocji. A nie wyzywać i zachowywać się jak niedojrzałe dziecko...
Jak nie teraz, to następnym razem się uda. ;)

Kudlaty
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:17

użytkownicy
Kodu nie ma co sępić bo kto chciał mieć to wziął i rozdał kolegom ;) ale na pocieszenie kodów nie ma też jeszcze na allegro :)

Ja jednak liczę że w jakiejś formie kody wrócą ;)

Radek:D
Napisany 08 Gru. 2011 - 20:18

użytkownicy
Mi chodziło tylko o to czy ktoś ma może jakis kod niepotrzebny

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.