kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 362 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12345
Patch 0.7.3 wideo

wilczek
Napisany 08 Kwie. 2012 - 13:21

użytkownicy
Od roku wiadomo co się będzie działo w ruskim drzewku, ale i tak zaraz ktoś się będzie pytał co będzie z is4, czy kw1 będzie miał działo 107, czy na miejsce is4 przyjdzie is6 czy is8 itd.
LUDZIE czy tak trudno przeczytać info na temat zmian?

p11k
Napisany 08 Kwie. 2012 - 13:29

użytkownicy
Odezwę się do Ciebie jak wrócę do domu. Często piszę na forum ze smarthphona, więc nie patrz na czas wysłania wiadomości(przy okazji, słownik poprawia mi w kółko "Naprawdę" i wychodzą 2 wyrazy...) Mniejsza z tym. Jeśli wprowadzą go do konća kwietnia to francuzy prawdopodobnie gdzieś w czerwcu. Są jakieś informacje na temat parametrów IS4 na X tierze?

dawits100
Edytowany 08 Kwie. 2012 - 20:08

użytkownicy
Pewnie na ruskich tak ; P Oke poczekam ; p

Lepiej mi powiedz w których godzinach dostępny jesteś bo się chyba nie doczekam ;d

wieslaw_
Napisany 08 Kwie. 2012 - 20:59

użytkownicy
"To długo piszesz takiego krótkiego posta, 7 minut ; > p11k odpisz no :D "

dawits 100 no please: zatrzymaj sobie te złośliwości OK? :). Jak zaczynałem pisać posta to tego przede mną jeszcze nie było i tylko tyle. Do innych "oburzonych" - zawsze myślałem, że forum jest właśnie od zadawania pytań i wyjaśniania wątpliwości. Nie muszę siedzieć na forum i stronie WOT'a non stop żeby śledzić losy poniekąd konkurencji.

dawits100
Napisany 08 Kwie. 2012 - 22:01

użytkownicy
Jeśli przyjąłeś to jako złośliwość, to wiedz, że bardziej miało być to pod kątem humorystycznym ; )Co do forum to masz rację, no ; D

Edekk
Edytowany 09 Kwie. 2012 - 00:13

użytkownicy
Wiesław czy ja coś napisałem czego niezrozumiałeś ? Bo pieklisz się że nikt Ci na pytanie nie odpowiedział i kłamiesz tym sposobem i nabiajasz posty !!!!!
Mój post jest dla Ciebie niewidoczny ???

Tak trudno przeczytaj moją wypowiedź ze zrozumieniem ???

Nie słuchaj tych co piszą o ST-1 bo darmo go nie dostaniesz i jest to różnica nie tylko w nazwie tanków ale i ich właściwościach i parametrach a Object Panowie i Panie będzie premium taniem więc jak się nie znacie to nie wprowadzajcie nikogo w błąd bo robicie zamieszanie.

wieslaw_
Napisany 09 Kwie. 2012 - 09:40

użytkownicy
"Jeżeli posiadacie KV, KV-3, IS-4 nikt Wam ich nie zabierze a nawet Was za to wynagrodzą dając Wam KV-2 , T-150, IS-8."

Edekk oczywiście zwracam honor.

Problem w tym, że kilka postów wykluczało jeden drugi zarzucając innym wprowadzanie ludzi w błąd i informacja mogła mi umknąć. Sorry za to. Chyba wszyscy czasem musimy wyluzować.

danon149
Napisany 09 Kwie. 2012 - 10:57

użytkownicy
Witam.
Prosiłbym o pomoc w odszukaniu piosenki z utworu trwa od 1:32
z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam wszystkich graczy WOT ;)

Edekk
Napisany 09 Kwie. 2012 - 11:36

użytkownicy
Jest to Kalinka a wersji tego jest tyle że sam sobie dopasuj pod siebie. Chyba że chodzi Ci idealnie o ten utwór z tą muzyczką itp itd to jeśli tego na google nie znajdziesz to napisz do jednego z polskich wysłanników a oni poproszą WG o scieżkę do tego utworu i jak się zgodzą udostępnić nutke to napewno zostaniesz o tym poinformowany.

xnervusx
Napisany 12 Kwie. 2012 - 13:27

użytkownicy
Witam. Odświeżam temat i mam małe pytanko dotyczące IS-3, a mianowicie czy za niego nie dostanie się czasami ST-1? Skoro gram IS-3 i chcę odkrć sobie IS-4 a nagle zabierają mi go na inne drzewko to muszą mi chyba dać IX tier czyli ST-1 żebym mógł dalej sobie go odkrywać. Dobrze to klakuluje czy błędnie ?

Edekk
Napisany 12 Kwie. 2012 - 20:35

użytkownicy
IS-3 zostaje na swoim miejscu i żeby sobie wyexpić ST-1 musisz iść scieżką od KV-3.

poprzednia12345

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.