kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 362 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Patch 0.7.3 wideo

wieslaw_
Napisany 07 Kwie. 2012 - 23:03

użytkownicy
OK Panowie i Panie, to jeszcze raz i dla słabszych... Jeśli mam już IS-4 w garażu to mi go zabiorą i w zamian dadzą ST-1 czy też dorzucą mi tego ST-1 za free. Sorry, że pytam raz jeszcze ale chciałem się upewnić.

p11k
Napisany 08 Kwie. 2012 - 00:08

użytkownicy
dorzucą ST1...

Edekk
Edytowany 08 Kwie. 2012 - 00:18

użytkownicy
Temat znany wałkowany od bardzoooooo dawna i aż ręce opadają jak to wszystko się czyta.
Podepnijcie te zmiany na sam początek newsa i będzie gitara.

Każdy kto ma KV-zostanie on zamieniony jako czołg KV-1
Każdy kto ma KV z II wieżą- dostaną KV-2 (za darmo jako dodatkowy tank na darmowym slocie).

Każdy kto ma KV-3 - zostanie on podmieniony z 6 na 7 tier a na jego miejsce (czyt. 6 tier) dostaną czołg T-150 (za darmo na darmowym slocie).

Każdy kto ma IS-4 - zostanie on podmieniony z 9 na 10 tier (będzie to drugie drzewko ciężkich czołgów) a na jego miejsce (czyt. 9 tier) czołg IS-8 (za darmo na darmowym slocie).

Jeżeli posiadacie KV, KV-3, IS-4 nikt Wam ich nie zabierze a nawet Was za to wynagrodzą dając Wam KV-2 , T-150, IS-8.

Nie ST-1 będzie do wyexpienia.

adamczik
Napisany 08 Kwie. 2012 - 00:45

użytkownicy
Nie dorzucą żadnego ST-1. Nie słuchajcie p11k, jak zwykle pisze bzdury.

Jeśli masz KV zamieni się on na KV-1
Jeśli masz KV z drugą wieżą dostaniesz KV-2 i zamienionego KV na KV-1
Jeśli masz KV-3 dostaniesz T-150
Jeśli masz IS-4 to dostaniesz IS-8, gdyż IS-4 staniesz się DRUGIM rosyjskim dziesiątym tierem ciężkim (jak u Szwabów).

Oprócz tego do każdego nowego czołgu jest darmowy slot i załoga na 100%.

Wszystkie nowe pojazdy, które otrzymacie będą stockowe.

Jasne? Ile razy można to wam tłumaczyć?

p11k
Napisany 08 Kwie. 2012 - 00:49

użytkownicy
Jak masz IS4 to dadzą Ci za to inny IX tier. Mniejsza z tym jaką ma nazwę. Więc nie piszę bzdur.

dalerius
Edytowany 08 Kwie. 2012 - 02:11

użytkownicy
"Wszystkie nowe pojazdy, które otrzymacie będą stockowe."
Nie prawda dostaniesz w takim stopniu jak miałeś wynalezione na poprzednikach
Np is4 idzie na X tier , zamiast niego dostajesz wymaxowany is8

Tak samo z kw3 jak masz wymaxowanego ,idzie on na tier7 a zamiennik 1-150 dostajesz wymaxowanego.
W przypadku jak byś miał kw3 stockowy , dostajesz go jako tier 7,a t-150 też stockowy
I nie piszcie bajek bo juz taką zamianke przechodziłem w drzewku niemieckim - dodawanie seri "E" ,i usa a wiem to bo mam wszystkie tiery 10
:)

vaker94
Napisany 08 Kwie. 2012 - 09:14

użytkownicy
Pany, no ku-rwa , jak widzę te 3 ostatnie posty to aż mnie c h uj strzela, jak można 4 razy napisać to samo i myśleć że jest się zajebistym bo się przepisało posta od gościa powyżej? no prosze was...

Walter_NovotnyPL
Napisany 08 Kwie. 2012 - 09:53

użytkownicy
@vaker94 ale jesteś niemiły :( Ja też chciałem napisać to samo aby ludzie czytający 6 razy to samo zrozumieli :P

dawits100
Napisany 08 Kwie. 2012 - 10:57

użytkownicy
p11k odezwij się na GG bo nie zapisałem twojego nr.
PS. Oo.o fajnie można mieć KW bez 2 wieży i tak zamienny dostaniemy KW 1 ; p Zobaczymy jak to będzie ; x Oby patch nadszedł szybko ; P fajnie by było dostać jeszcze tego kW 2 ; p Ciekawe jak tam ścieżka do IS 4 będzie ; p

p11k
Napisany 08 Kwie. 2012 - 11:25

użytkownicy
"Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot."

wieslaw_
Napisany 08 Kwie. 2012 - 11:32

użytkownicy
Panowie piszecie o zamianach, tierach i innych pierdołach niepotrzebnie się wk***wiając a odpowiedzi na swoje pytanie nie dostałem, bo to co cały czas piszecie można rozumieć dwojako. Więc teraz ja piszę dla słabszych i proszę o konkretną odpowiedź.

UWAGA! - czy po tych zmianach stracę swojego IS'a-4 na rzecz innego badziewia??? Tylko to mnie interesuje. Zabiorą go czy nie? I mam w dupie wszystkie przesunięcia z 9 tieru na 10. Będę miał IS-4 po updacie 0.7.3 czy nie? Proste pytanie.

p11k
Edytowany 08 Kwie. 2012 - 11:35

użytkownicy
Na prawdę trudno spojrzeć na mój post wyżej?

wieslaw_
Napisany 08 Kwie. 2012 - 12:03

użytkownicy
"Na prawdę trudno spojrzeć na mój post wyżej?"

No i to ja rozumiem :) Sorki za to ale chyba pisaliśmy posty w tym samym czasie, jak zaczynałem pisać to Twojego jeszcze nie było :)

dawits100
Napisany 08 Kwie. 2012 - 12:18

użytkownicy
To długo piszesz takiego krótkiego posta, 7 minut ; > p11k odpisz no :D

Mały Różowy Maus
Edytowany 08 Kwie. 2012 - 12:57

użytkownicy
Jak można mieć takie problemy z rzeczami ogłoszonymi w jasny i zrozumiały sposób 11 miesięcy temu, a potem powtórzonymi tysiące razy!? Wystarczy użyć Google.

http://overlord-wot.blogspot.c...rees-revised-and-improved.html

Jedyna zmiana to taka, że zamiast obj 252 (IS-6) będzie IS-8 (T-10), a KV-2 prawdopodobnie będzie jednak tier VI. I żeby dostać KV-2 musi być wynaleziona duża wieża.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.