kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 362 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Patch 0.7.3 wideo

mam-gram
Napisany 06 Kwie. 2012 - 15:06

użytkownicy
Nie kumam tego, to jak ktoś będzie mieć ISa to co zyska przez to?

Berni90PL
Napisany 06 Kwie. 2012 - 15:51

użytkownicy
@mam-gram
Mając IS-4 Dostajesz za niego czołg 9 tieru a IS-4 zostanie przeniesiony na tier 10 równolegle z IS-em-7, ponadto jeżeli będziesz miał KW-3 on zostanie przeniesiony na tier 7 a za niego dostaniesz inny czołg no i trzecia zmiana za KW dostaniesz 2 czołgi KW-1 I KW-2 ale warunkiem jest że KW które masz w garażu będzie miało drugą wieżę. No chyba że to zmienią

mam-gram
Napisany 06 Kwie. 2012 - 16:17

użytkownicy
hehe no to już kumam wszystko, dzięki wielkie za "łopatologiczny" opis. Musze kupić KW i wieże.

NowyCel
Napisany 06 Kwie. 2012 - 16:29

użytkownicy
a może mi ktoś wyjaśnić jak będzie dokładnie z tym IS-1/IS-2. Czy to są dwa osobne czołgi czy jeden? Czy jak ma teraz w garażu IS to czy dostanę dwa nowe czołgi, czy jeden? Bo już nie wiem... I kiedy bedzie ten patch?

Mały Różowy Maus
Napisany 06 Kwie. 2012 - 16:49

użytkownicy
Z IS nie będzie żadnych zmian. Zmiany dotyczą tylko KV, KV3 i IS4. Kto będzie je miał w garażu dostanie za friko 3 czołgi warte przy sprzedaży około 4 mln kredytów, a także trzy sloty i trzy załogi 100 proc.

Fidos1612
Napisany 06 Kwie. 2012 - 18:01

użytkownicy
To miło, 3 dodatkowe czołgi za free... Ciekawe ile opóźnienia będą mieli z tym patchem?? Jakoś nie wieżę w to, że z końcem kwietnia to wprowadzą...

p11k
Napisany 06 Kwie. 2012 - 19:17

użytkownicy
A dlaczego nie? Mieli tyle czasu na opracowanie tych kilku czołgów, że powinno im się udać.

asdamos
Napisany 06 Kwie. 2012 - 21:18

użytkownicy
Mam nadzieję, że im się nie uda :P Muszę ISa-4 wbić a dopiero stockowy IS jest. I to jeszcze bez premy.

Endriu
Napisany 06 Kwie. 2012 - 21:26

redaktorzy
FUCK !! Dostane zamiast KW , KW 1 i KW 2 , ale niechce mi sie kupować KW-3 i zbierać na IS-3 :/ Cholera nie wyrabiam z zarobkami w WoT

Walter_NovotnyPL
Napisany 06 Kwie. 2012 - 22:33

użytkownicy
Ja już sobie odkryłem KW-3 i jak się dowiem o wprowadzeniu pacza to go kupię. Jestem w stanie nawet awaryjnie sprzedać jakiś czołg.

pooler22
Napisany 06 Kwie. 2012 - 23:33

użytkownicy
ja w garażu mam i KW i KW3, w tym oba elite i już mi zaczynają rdzewieć ale wiem, że opłaca się czekać :D

Palce
Napisany 07 Kwie. 2012 - 01:24

użytkownicy
Zapowiada się taka sama sraczka jak z patchem 7.2, zaniedbam dom, rodzinę i pracę, zakupię czołgi i będą stały jak t34 miesiąc nie ruszane:)

adamczik
Napisany 07 Kwie. 2012 - 07:32

użytkownicy
KV - obecne, KV-3 - obecne. IS- obecny. Chyba trzeba będzie święta spędzić przed ekranem monitora. Misja: wklepujemy IS-4!

asdamos
Napisany 07 Kwie. 2012 - 10:04

użytkownicy
Myślicie, że WG pierwszy raz zdąży z terminem?

Skorpion-07
Napisany 07 Kwie. 2012 - 10:04

użytkownicy
Albo mi się wydaje. Ale zaobserwowałem an filmiku elementy nowej fizyki. Oglądałem ten filmik wiele razy by się upewnić. Ale mam nieodparte wrarzenie, że w raz z Patchem 7.3 dostaniemy nową fizykę. Swe spekulacje podpieram tym że czołgi zachowywały się bardziej naturalnie podczas jazdy. Już nie było takiego sztywnego zawieszenia jak to ma obecnie. Żekłbym, że delikatnie płyneły po powierzchni. Zawieszenie pracowało. Zwłaszcza na początku prezentacji IS-8. Mam nadzieje, że to nie było złudzenie. Tak bardzo uradowałbym mnie fakt, że WG.net wzieło sobie do serca i postanowiło dodać trochę więcej realizmu. Bo kogo nie wkurzało gdy czołg podskakiwał na byle górce jak bolid. Co się wiąże z nową fizyką. Oczywiście stare praktyki typu pilnowanie danego skrawka mapy lub jerzdżenie z góru narzuconymi drogami odejdzie do lamusa. W końcu scouci bądą mogli pokazać na co ich stać. Walki nabiorą nowego wymiaru. Taktyka zmieni się diametralnie.

BŁAGAM WAS!! wargaming.net NIECH W 7.3 BĘDZIE NOWA FIZYKA!! OBYM SIĘ NIE MYLIŁ!!

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.