kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 694 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia1234
Wyraź swoją opinie o 7.2

p11k
Napisany 05 Kwie. 2012 - 18:17

użytkownicy
A miałeś T34 przed patchem?

Sasilton
Napisany 05 Kwie. 2012 - 20:46

użytkownicy
pewnie tylko odblokował i zdziwiony czemu mu sie nie pojawił

Edekk
Napisany 05 Kwie. 2012 - 22:44

użytkownicy
I od niewinnej rozmowy zrobił się olbrzymi offtop :)

Nawet jak nacją amerykańską grać się komuś nie chciało/nie chce/nie umie to warto było stracić ten czas ponieważ mając czołgi z 8-10 tieru i grając bez premki to trzeba się ładnie namęczyć żeby wyjść na plus.Czołgi 5 tieru zarabiają bardzo skromnie i arty też to już nie to co kiedyś.
Natomias wiedząc rok wcześniej że czołg można mieć za darmo wart 12 tysi golda i zarabiający sumy których Wy (czyt. płaczki, lenie,dusi groszki) na oczy nie zobaczycie to mocno was boli i dlatego śmieszne są te teksty.
80-90 tysi kredytów to jest standard a naprawa maks 12-16 tysi z pociskami kosztuje :) Boli ?????

UWAGA INFO DLA GRAJĄCYCH GERMAŃCAMI:
W patchu 7.3 będzie podmianka KV, KV-3 oraz IS-4 więc już szykujcie kolejny karton z "a ....psik" i wylewajcie swoje łzy tylko pijcie przy tym dużo płynów bo możecie się odwodnić :p

Teraz coś na temat- mapa providence bardzo szybka, ładna graficznie lecz nie dla mnie.Mapa "Dębina" idealna dla arty i fajnie że po wodzie można przejechać.Nowe umiejętności bardzo ciekawe ale nim się jedną zrobi na 100% to ho ho ho ale o to w tym właśnie chodzi.Podmianka z 9 na 8 tier tanka T34 bardzo mądre posunięcie bo jak na 9 tier to tylko w paru mapach miał pole do popisu a tak to był tak zwanym darmowym fragiem.
Teraz najważniejsze- nie dość że mamy T34 CAŁKOWICIE ZA DARMO ze 100% załogi to jeszcze czołg 9 tieru (również za darmo) ze 100% załogi plus miejsce w garażu darmowe jak się dziewiątkę sprzeda :) To dla mnie w tym Patchu było najważniejsze a teraz leniuchy cisne is-3 do następnej podmianki a Wy grajcie sobie milion walk swoimi kochanymi germańcami. Do zobaczenia na polu walki hehehe

Walter_NovotnyPL
Napisany 05 Kwie. 2012 - 23:18

użytkownicy
@Edekk nie wiem co ty masz do "Germańców" ale wiedźąc o dodatkowym miejscu w garażu zhańbiłem się i grałem Ruskami aby wbić KW. Już się tak nie jaraj tym T34. O jakiej podmiance masz na myśli mówiąc o czołgu IS-3?

dna78
Napisany 06 Kwie. 2012 - 00:13

użytkownicy
@ Edekk, spokojnie! - dlaczego musisz być taki złośliwy? Nie bądź "typowym Polaczkiem", który nie przepuści okazji, żeby komuś nie prz$rać, bo on COŚ TAM MA, zaś wszyscy inni to dziwadła... Nikt nie wspominał o płaczu i lamentach, więc wyluzuj, ok? Dzięki! :-)

IS-3 to droga do ISa-4, którego w kolejnym patchu zmienią w czołg X tieru, więc (jak rozumiem), piszący o nim jest na etapie VIII tieru rosyjskich czołgów ciężkich i expi dalej...

Edekk
Napisany 06 Kwie. 2012 - 00:40

użytkownicy
Poczytaj wszystkie posty w tym temacie i jak nie znajdziesz płaczu i lamentu typu "powinni go znerfić" , "czemu on jest darmowy" , "czemu ja grając germańcami nic nie dostałem" to wytłumacz mi jak nazwiesz takie teksty ?

Do germańców nic nie mam bo niebawem będę śmigał czyściutkim i nowiutkim KT ale to był post skierowany do tych co pisali że T34 jest za mocny bo mu niszczy jego E75 oraz do tych którzy grają tylko nimi a potem mają pretensje do całego świata że my mamy darmowy premium tank a on biedny go nie ma.
Będę się nim jarał tyle czasu ile będę miał na to ochoty bo ciężko na niego sobie wywalczyłem godzin i dni.

Dokładnie tak-IS-3 to droga do IS-4 który będzie X tierem więc jeśli ktoś ma sentyment tylko do germańców będzie znowu pokrzywdzony a ja się będę kolejny raz śmiał :)

poprzednia1234

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.