kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 504 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1234następna
Wyraź swoją opinie o 7.2

Nisu
Napisany 03 Kwie. 2012 - 19:14

redaktorzy
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-538--wyraz-swoja-opinie-o-72/

demeal
Napisany 03 Kwie. 2012 - 19:16

użytkownicy
Nowe TD USA są spoko, nowe ciężkie to bajka, perki też jakoś ożywiły grę, zmian w ekonomi to jakoś nie odczułem no i ogólnie patch pozytywny szczególnie T34 premium którego dostałem.

Borowanie
Napisany 03 Kwie. 2012 - 19:32

użytkownicy
Mi się dużo lepiej zarabia, nie potrafię wyjaśnić czemu, ale lepiej mi idzie z kasą, a gram głównie is-3 i ob-212, trochę is-4 tak więc jestem ogólnie zadowolony ;)

Walter_NovotnyPL
Napisany 03 Kwie. 2012 - 19:37

użytkownicy
Nie dostrzegłem spadku zarobków na PzIV a inne maszyny zarabiają lepiej. Nowe umiejętności i inne zmiany urozmaiciły grę. Na razie mało razy spotkałem amerykańskie nowe czołgi, za to niszczyciele póki co spełniają rolę zwiadu w bitwach w których walczyłem.

Sasilton
Napisany 03 Kwie. 2012 - 20:04

użytkownicy
-nie grałem ale wydaje mi sie e T30 jest bardoz interesujacy :)
-M103 jak i ten drugi sa bardzo fajne zwrtone w miare szybkie i maja wytrzymały pancerz wreszczcie można grac jak heavy tankiem a nie jak TD
-są super dąłem
-nie odczułem zmian
-nowe mapy sa srednie

mauserwisla
Napisany 03 Kwie. 2012 - 20:21

użytkownicy
zdecydowanie za silna armata na T34 jak na 8 tier, mam nadzieję, że to zmienią, jak gram np. e-75 to jest dla mnie wielka różnica czy wylosuje mi KT, IS-3 czy takiego T34, którego sila ognia jest nieporównywalnie wieksza, ogólnie penetracje powinny byc bardziej wyrównane, 12,8 mm na e75 ma 246 pen., podczas gdy IS4 z najlepszym gunem ma 260 to jest naprawde duza róznica

Sasilton
Napisany 03 Kwie. 2012 - 20:37

użytkownicy
armata mocna ale długi relaod i zerowy pancerz
oraz tragiczna zwrotność

mauserwisla
Napisany 03 Kwie. 2012 - 20:49

użytkownicy
rozumiem, że jesteś posiadaczem T34, wiec nie jesteś obiektywny :) wedlug mnie powinni bardziej zmienić go w kierunku Lowe, nieco mocniejszy pancerz i slabsza armata, napewno nie ta z 9 tieru, bo to jest nonsens, przebija niemal wszystko, zwlaszcza 9 tiery, gdzie taki Lowe czy KW5 sobie może sobie jedynie grzecznie zapukac w pancerz

p11k
Napisany 03 Kwie. 2012 - 21:16

użytkownicy
Ale o to chyba chodzi aby każdy czołg był inny, czyż nie?

Palce
Napisany 03 Kwie. 2012 - 21:31

użytkownicy
Armata w t34 ma wolny czas przeładunku (14,38 sec. przy 100% załogi) poza tym celownik się skupia wolniutko. Wszystko w zamian za penetracje i obrażenia, mam nadzieję że tego nie zmienią. Braki w dolnym opancerzeniu wspaniale niweluje się terenem który otacza maszynę. Tak czy siak jak zobaczysz mnie w t34 i dokładnie się przyjrzysz to na burcie widnieje napis "Pan Rozdupczator" hehe:D I jeszcze dodam że mimo moich wspaniałych umiejętności, ogólnemu doświadczeniu itp. dwa razy wyszedłem nim na minus hehehehe:) O i nie upodabniajmy go do lowa bo w kolorze szarym prezentował by się tragicznie.

Pioyer
Napisany 03 Kwie. 2012 - 22:09

użytkownicy
+ T34 wieze ma wolna

ElektrykPolska
Napisany 03 Kwie. 2012 - 22:13

użytkownicy
wszystko jest piękne ładne, super gitara majonez oprócz Prowincji, ta mapa jest tak mała, że w pierwszej minucie już wszystkich widać, i nie można sie schować artą... tandeta

mickey93
Napisany 03 Kwie. 2012 - 22:14

użytkownicy
armata T34 za silna?? to popatrzcie na armatę bl9 z is3 jakoś nikomu onanie przeszkadza bardzo podobne staty a szybciej strzela
m103 i t110 są takie jakie być powinny
mapa dębina jest całkiem fajna natomiast prowincja to 2 malinówka nic tylko czekać aż któremuś puszczą nerwy i wystawi pancerz
z nowych TD to tylko moim zdaniem m18 hellcat i "stary" T30 który tak naprawdę jest HT 8 tier z potężnym działem które pasuje do T95/28 ( jeśli ktoś ma t30 to ma od razu działa do t28 t28 prototype i t95 )
teraz trzeba ekspić ruski żeby znów mieć 6 czołgów w cenie 3

Sasilton
Napisany 03 Kwie. 2012 - 22:38

użytkownicy
Palce>>> tez byłem kilka razy na minusie ale to tak z 1-2K
raz miałem naa tej nowej mapie
ledwo sie odwróciłem i nagle poleciało we mnie z 6 pociksów
nawet jak padłem to weszły jeszcze dwa ;p
grałem dosłownie 30s

mauserwisla
Napisany 03 Kwie. 2012 - 23:18

użytkownicy
mickey93 >>> widzisz problemem nie są obrażenia, bo taki KW z trollgunem może ci zabrać i z 800, ale penetracja, T34 ma penetracje na poziomie e75 czy Mausa, a jest to czołg 8 tieru, żaden inny (nie mówie o Tds) tego nie posiada, i to mogliby znerfić, obrażenia mogą mu zostawić, chodzi o penetrację

1234następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.