1280x720 : 312 KB
Nasze forum World of Tanks
Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
użytkownicy
@adamczik
Twoje słownictwo zaniża poziom dyskusji. Twoja krytyka jest bezpodstawna i nastawiona tylko na obrażanie użytkownika. Została zgłoszona do moderacji.
Twoje słownictwo zaniża poziom dyskusji. Twoja krytyka jest bezpodstawna i nastawiona tylko na obrażanie użytkownika. Została zgłoszona do moderacji.
użytkownicy
JudasHonor
Jak wbijesz na allegro to masz naprawdę bardzo tanie części na s775.
e5200 taktowany 2,5ghz można kupić nawet za 35zł, do tego można go trochę podkręcić na boxowym chłodzeniu i ten procek już da radę nawet na medium. Kiedyś grałem na tym procku z 8800GTS i chodziło to całkiem spoko. Na pewno byś odczuł różnice po tym swoim P4.
@
Youtubowe "gwiazdy" WOT siedzą na kompach za 3000zł i grają tylko w WOT, więc 300zł dla 1 gry to nie tak wielki wydatek. W dodatku na takim kompie odpali już sobie Skyrima czy jakiegoś COD, a nawet odpali film w HD, bo teraz ma pewnie z tym problemy.
adamczik
Podtrzymuje to co wcześniej, na niektórych mapach kompletnie nic nie widać.
Jak wbijesz na allegro to masz naprawdę bardzo tanie części na s775.
e5200 taktowany 2,5ghz można kupić nawet za 35zł, do tego można go trochę podkręcić na boxowym chłodzeniu i ten procek już da radę nawet na medium. Kiedyś grałem na tym procku z 8800GTS i chodziło to całkiem spoko. Na pewno byś odczuł różnice po tym swoim P4.
@
Youtubowe "gwiazdy" WOT siedzą na kompach za 3000zł i grają tylko w WOT, więc 300zł dla 1 gry to nie tak wielki wydatek. W dodatku na takim kompie odpali już sobie Skyrima czy jakiegoś COD, a nawet odpali film w HD, bo teraz ma pewnie z tym problemy.
adamczik
Podtrzymuje to co wcześniej, na niektórych mapach kompletnie nic nie widać.
użytkownicy
Oj żeby tylko za 3000zł... Znacznie więcej, wydaje mi się, że tacy popularni pokroju Rocka to 7 kafli to minimum...
Natomiast patrzę się w to zdanie: W dodatku na takim kompie odpali już sobie Skyrima czy jakiegoś COD, a nawet odpali film w HD, bo teraz ma pewnie z tym problemy. od 2 minut i dalej nie mogę zrozumieć o co Ci chodziło :D Wydaje mi się, że gdzieś zjadłeś "nie", a jeśli się mylę to naprawdę nie potrafię zrozumieć.
Natomiast patrzę się w to zdanie: W dodatku na takim kompie odpali już sobie Skyrima czy jakiegoś COD, a nawet odpali film w HD, bo teraz ma pewnie z tym problemy. od 2 minut i dalej nie mogę zrozumieć o co Ci chodziło :D Wydaje mi się, że gdzieś zjadłeś "nie", a jeśli się mylę to naprawdę nie potrafię zrozumieć.
użytkownicy
Chodzi o to że odpali sobie te gry i odpali filmy w HD.
Z tym jego prockiem to pewnie mu tnie.
Z tym jego prockiem to pewnie mu tnie.