kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 996 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia1234
World of Warplanes - premiera już 13 Listopada!

MIchal_PL96
Edytowany 12 List. 2013 - 22:41

użytkownicy
no patrz jak mi cie szkoda
btw. nazywanie kogos klakierem to co to jest?

SOJUZ
Napisany 12 List. 2013 - 22:46

użytkownicy
klakier lub fanatyk, to jest wulgarne słowo?

MIchal_PL96
Napisany 12 List. 2013 - 22:53

użytkownicy
jakos nie zauwazylem zeby wg mi dalo chociaz 1 golda, to co tutaj pisze to jest moja, w sumie nie tylko moja, subiektywna opinia

SOJUZ
Napisany 13 List. 2013 - 00:00

użytkownicy
no widzisz, moje zdanie o tej grze podziela także sporo osób

Griva
Napisany 13 List. 2013 - 01:49

użytkownicy
xD

Twoje zdanie to:
Średni % wygranych to 25% bo Wargaming uporczywie stara się abyś nie przekroczył tej magicznej granicy.
Do tego dochodzi wielki spisek WG polegający na ustawianiu MM przez magiczny mechanizm, przez który ciągle przegrywasz, a mimo to dalej WR ci się granic trzyma.

Zapewne znalazłeś dziś 10zł na ulicy, a potem wylałeś sobie herbatę na telefon, kluczyki od samochodu zgubiłeś, a to wszystko pewnie zostało zaplanowane!
Strzelanie po brzegu kółka jest zaplanowane, strzały za 350 przy średnim 400 również.

R A N D O M

Powiedz mi, bo dalej nie odpowiedziałeś mi na pytanie SOJUZ, co poza MM jest tam ustawiane/złe itd?

poprzednia1234

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.