kliknij aby powiększyć
1600x982 : 158 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Czołgi średnie i niszczyciele czołgów X tieru już niedługo w grze !

Mały Różowy Maus
Napisany 13 Czer. 2012 - 09:30

@mickey93
Ten "jeden deweloper" to SerB. Szef deweloperów całego WG (nie tylko WoT). Znany z europejskiego forum Overlord to jego podwładny. Zresztą Ovi też już od pewnego czasu delikatnie sugerował, że będzie Leo 1.

AlexXx
Napisany 13 Czer. 2012 - 12:57

użytkownicy
"mnie denerwuje dodawanie tych projektów nie wiadomo czy by sie to w ogóle dało produkować i jak by sie dało czy sie sprawdziło a nie wybuchło po pierwszym strzale szkoda że jakiś Polak nie narysował 100TP co by ważył 100 ton i miał po 300 mm z każdej strony pewnie też by dodali "

I tu pojawia się bolszewicki IS-7, który jarał się jak zapałka po trafieniach z armaty 3,7... Ot co. Mam tylko nadzieję, że nowy Leo będzie dorównał plackom zza wschodniej granicy.

mickey93
Napisany 13 Czer. 2012 - 13:36

użytkownicy
Powiem tak szew devov owszem ma głowny glos ale jezeli większosci devow to sie niespodoba tosamemu nic nie zrobi, dlatego napisałem nic pewnego a tak poza tym to z ilu pomysłow się wycofali? Od choćby boost do E- serii cz oferty handlu czołgamitza wirtualne pieniądze czy kredyty. Jak wiemy wprowadzanie pojazdów z czasu lat 60tjest kontrowersuyjne więc tym bardziej będą wymiany pogladow na ten temat. E-50 auft.m wymyśli dla tego że w to miejsce nie bylo już po prostu nic sensownego. Bo przecierz leo1 jaktępca hittleowskich wyndlazkow kjokompletnie nie pasuje i jest sprzeczne z faktami

Panzer
Napisany 13 Czer. 2012 - 14:02

użytkownicy
Ludzie wszystko wam nie pasuje. Za duże armaty, bugi w grze, wprowadzenie czołgów z lat 80. Po prostu jak czytam te posty to mi sie niedobrze robi. Najlepiej jeździć T34, Tygrysami, Shermanami i innymi badziewiami(chociaż tygrysek jest fajny). Albo jeszcze inny "jak wprowadzą X TD i MT to ja nie gram" to nie graj człowieku i nie psuj innym ludziom humor. Płaczcie dalej. Moim zdaniem to mogą wprowadzać co chcą nawet XXX tiery i bede zadowolony.

Pozdro dla bardziej kumatych ludzi, tak mało nas jest xD

Scytian
Napisany 13 Czer. 2012 - 16:43

użytkownicy
Chciałem napisać komentarz ale Panzer napisał prawie wszystko. AlexXx co ty masz do Ruskich czołgów? One przynajmniej w większości powstały jako prototypy, a nie tak jak Niemieckie - większość to tylko szkice.

Mały Różowy Maus
Napisany 13 Czer. 2012 - 16:49

użytkownicy
@ AlexXx
"I tu pojawia się bolszewicki IS-7, który jarał się jak zapałka po trafieniach z armaty 3,7..."

Fajna fantastyka... Podaj mi proszę źródło tej niezwykłej opowieści o tym, jak ktoś z armaty 37 mm strzelał do IS-7. I koniecznie napisz podczas jakiej wojny...

@ mickey93
E-50M jest dlatego, że będzie druga linia medów niemieckich i tam będzie potrzebny Leo1. Poza tym ja myślę, że nigdy nie pracowałeś w firmie. Szef coś chce, to reszta robi. Czyli jak SerB chce, to reszta ma stulić pysk i robić. A nad niemieckimi wozami w l. 50 i 60. pracowali często ci sami ludzie co podczas wojny.

Panzer
Napisany 13 Czer. 2012 - 17:27

użytkownicy
@Mały Różowy Maus

Jak mi wiadomo IS7 kiedyś się spalił, na jakiś tam testach. Raczej w żadnej wojnie nie brał udziału.

Zgodzę się z tym że ci sami naukowcy pracowali dal III Rzeszy i późniejszych Niemiec. Podam kolejny przykład : Werner von Braun projektował rakiety V1 i V2 dla Rzeszy, które niszczyły Londyn. Po wojnie pracował dla NASA i dzięki niemu USA mogła sobie polecieć w kosmos. Niemiecka technika podczas wojny wyprzedzała inne państwa o wiele lat. Proszę bardzo kolejny przykład; pierwszy komputer był stworzony przez Niemców i wykorzystywany do obliczania toru lotu rakiet. Wiec proszę nie twierdzić że niemiecka myśl techniczna jest wyssana z palca albo to jakieś SF. Bo jeśli chodzi o ten temat to jeszcze mało wiecie co oni mieli i mogli , a kolejnych przykładów nie chce mi się pisać xD

Pozdro

mickey93
Napisany 13 Czer. 2012 - 18:02

użytkownicy
"Szef coś chce, to reszta robi" o ile mi wiadomo szef ma doradców którzy pomogą mu uniknąć popełnienia błędu domniemam że w przypadku WG doradcami SerB mogą być ludzie typu overlord itp. ludźmi od roboty to są programiści graficy itp.
"w l. 50 i 60. pracowali często ci sami ludzie co podczas wojny."
tak ale w zupełnie innym kraju na innych zasadach i pod inne cele III rzesza to nie RFN więc wyprowadzenie wniosku że leo1 jest następcą pantery czy czegoś podobnego jet według mnie błędne
ja do puki nie przeczytam oficjalnego zdania"tak w 2 lini niemieckich MT będzie leopard 1A" niezajmuję zdania w tej sprawie chociaż gdyby był to był by 2 czołgiem który by mnie zachęcił do robienia Niemców

Mały Różowy Maus
Napisany 13 Czer. 2012 - 18:19

użytkownicy
@ mickey93

No ja widzę, że ty jeszcze nigdy w firmie nie pracowałeś i szefa nie miałeś.

Endriu
Edytowany 14 Czer. 2012 - 15:47

redaktorzy
@Panzer , zgadzam się z tobą w 100%, to co WG wprowadza mi się podoba, nie mam nic przeciwko czemu kolwiek, ci co mówią oj nie będę w to grał jak wprowadzą to i to, to jest denerwujące, po cholerę się tym chwalić? Ludzie zachowajcie to dla siebie, owszem można wygłosić swoje zdanie co sie komu podoba co nie, ale bez przesady ...

RENAULTMAGNUM
Napisany 13 Czer. 2012 - 18:39

użytkownicy
Dobrze ,że ZSSR maszyny są najlepsze i jestem za tym żeby nadal tak było

Panzer
Napisany 13 Czer. 2012 - 19:36

użytkownicy
@ RENAULTMAGNUM

to sie grubo mylisz, najlepiej podniecić sie IS7 co nie ??
Po moim nicku wiadomo co mam w garażu, jednak moim zdaniem wszystkie czołgi są równe sobie.

Scytian
Napisany 13 Czer. 2012 - 20:14

użytkownicy
@up
Też tak uważam, wszystkie czołgi są równe, ale każdym gra się inaczej i każdy ma inne mocne i słabe strony.

vaker94
Napisany 13 Czer. 2012 - 20:46

użytkownicy
http://www.worldoftanks.tv/com...dit-obnovlenie-versii-074.html

Vulpik
Napisany 13 Czer. 2012 - 22:02

użytkownicy
Jeśli Google Tłumacz nie kłamie, a mnie oczy nie mylą to jutro ruskie mają patcha. Co oznacza, że u nas nie będzie później niż za tydzień :D.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.