kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 894 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia123
Gold amunicja za kredyty

Mały Różowy Maus
Edytowany 22 Paź. 2012 - 20:12

@WaderPL

Naucz się wpierw grać, a potem nazywaj ludzi noobami. Ja nigdy tak o innych graczach nie piszę. Twoje staty sprawdziłem i porównałem z moimi właśnie dlatego, że tak chętnie zwiesz innych noobami. Z doświadczenia wiem, że najczęściej tego słowa używają słabi gracze, którzy samych siebie mają za pro, a o wszystko oskarżają WG i innych graczy. Jeśli na 22 strzały z type masz tylko 2 przebicia, to znaczy, że nie wiesz w co strzelać. No ale łatwiej oskarżyć WG o to, że obniżyło wartość czołgu, niż się przyznać do braku umiejętności i wiedzy.

Nie wciskaj mi kitu, że staram się wszystkim narzucić swój pogląd. Podobnie pisali Szlachciak i Kenpachi, a to ty chciałeś narzucić temu pierwszemu swoje wyobrażenie o złym WG, które wymusza na tobie płacenie pieniędzy.

Tiery 8 i 9 nigdy nie służyły do zarabiania kredytów (z wyjątkiem czołgów premium). Piszesz tu jakieś totalne głupoty. Type i inne premy zarabiają ciągle tyle samo. Na forach płaczą głównie tacy, którzy chcieliby kupę kredytów za słabą grę. Jak masz problem z kredytami, to jest to wina tylko i wyłącznie twojego braku umiejętności w zadawaniu obrażeń przeciwnikom. Tak ta gra jest skonstruowana - zadajesz obrażenia, spotujesz, pomagasz twoim drużynom wygrać bitwy i kredyty same do ciebie lecą.

No ale cóż, złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy.

klimsonbless1
Edytowany 22 Paź. 2012 - 19:57

użytkownicy
WaderPl

Uważam że jest coś nie tak masz Type59, gram przeciwko temu tierowi i musze przyznać że jest to ciekawy czołg może strategia jest zła uciebie ?

Działo 100mm na 100procent pozwala na przebicie tiery 8 i 9 oczywiście trzeba dobrze uderzać tam gdzie tier ma słaby punkt , mówie też że gram od tego roku września więc nie jestem jakiś tam pro gracz ale ucze się i wiem już gdzie uderzać z działa nie narzekaj już ).

wiesiatko29
Edytowany 23 Paź. 2012 - 12:50

użytkownicy
Dokładnie tak jak napisałeś Szlachciak.
Tak powinno być. Jeżeli jest możliwa konwersja w postaci 1 gold-400 srebra logicznym mogłoby się wydawać iż odwrotnośc możliwa jest również.
Byc może w nieco innych proprcjach ale taka ewentualnośc powinna byc możliwa, choćby po to by wyrównac szanse miedzy takimi gold nobami takimi jak Ty i ja ,a ludżmi którzy nie maja pieniędzy realnych.
Mam premium który kosztował realne pieniądze(swoją droga nie jestem do niego przekonany,konfronatcja jakiegokolwiek czołgu tieru 8 a czołgu premium tegoż samego tieru to nokaut dla tego drugiego) mam też konto premium do którego jestem jak najbardziej przekonany.
Mam ponad 80 czołgów w garażu(miejsce kosztowało realne pieniądze).
Nie chciałbym jednak czuć się przez to w jakis sposób uprzywilejowany, ludzie którzy nie mają kasy powinni mieć także szanse na pozostawienie sobie więcej niż 5 czołgów w garażu.
Być moze wśród nich jest jakiś super talent który wyciska z gry 3 fragi i 3 tys.dmg.
Pozdrawiam.

PS.

Wkurza mnie jedna rzaecz. Brak kontaktu z kimkolwiek z obsługi, być może biuro obsługi klienta telefoniczne rozwiązałoby problem?

Mały Różowy Maus
Edytowany 23 Paź. 2012 - 12:54

użytkownicy
@ wiesiatko
"(swoją droga nie jestem do niego przekonany,konfronatcja jakiegokolwiek czołgu tieru 8 a czołgu premium tegoż samego tieru to nokaut dla tego drugiego"

I to się zgadza. Czołg premium ma być w założeniu lepszy od stockowego wozu tego samego tieru, ale gorszy od wozu tego samego tieru z wynalezionymi wszystkimi elementami (elite). W zamian za to premiumy (zwłaszcza te w VIII tierze) mają zwiększone współczynniki zarabiania kredytów i mocno zmniejszone koszty naprawy. Ale w żadnym razie nie mają one być równie dobre w walce, co normalne czołgi tego samego tieru. To zostało dawno temu jasno podane przez WG.

Kenpachi
Napisany 23 Paź. 2012 - 13:31

użytkownicy
I to, że czołgi premium mają mniejszą wartość bojową mi się jak najbardziej podoba. Bo nie sprawia to, że gracze którzy płacą mają większe szanse na zwycięstwo. Mam porównanie z grą Need for Speed World gdzie za $ można kupić wyśrubowane auta którym nikt bez "boostów" nie dorówna.

marek48337
Napisany 03 Lip. 2013 - 14:11

użytkownicy
Świetny pomysł.Jestem totalnie za.

poprzednia123

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.