kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 415 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Gold amunicja za kredyty

kurkusmaximus
Napisany 15 Paź. 2012 - 17:14

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-779--gold-amunicja-za-kredyty/

GrakPL
Napisany 15 Paź. 2012 - 17:15

użytkownicy
i to mi się podoba :)

Menthus
Edytowany 15 Paź. 2012 - 17:28

użytkownicy
@Up
Zależy , jeśli np. ktoś nie ma konta premium ,albo czołgu premium to jego szanse na bitwie się zmniejszą ,albo jak ktoś dopiero zaczyna grać w WoT ,to na pierwszych tierach jako jeden z nielicznych będzie jeździł bez gold ammo ...

Ale także jeśli ktoś nigdy nie wydaje realnych pieniędzy na gry to i tak będzie miał szanse choćby przetestować złote pestki.

Sasilton
Edytowany 15 Paź. 2012 - 17:38

użytkownicy
w większości bede walił ze zwykłych ale to dobrze ze bedzie taka możliwość
jak bede sobie śmigał jakims czołgiem który ma 140 penetracji to zmienię pocisk i bede mógł przebić takiego Typ59 z ktorym teraz mam największe problemy nawet w T25/2

ofc mowa tu o czołgach do VI tieru gdzie często penetracja jest niska

WaderPL
Napisany 15 Paź. 2012 - 17:54

użytkownicy
i dzięki temu g zarobisz

SerpentSierp
Napisany 15 Paź. 2012 - 17:59

użytkownicy
Nikt nikomu kupować czołgów premium nie zakazuje. Oczywiste chyba jest że twórcy chcą zarobić.

Jak dla mnie ta opcja jest dobra, bo nawet ktoś bez premium będzie mógł sobie wozić te 3-4 sztuki na nagłe wypadki.

Z drugiej stronie skończy się mit o tym jak to amunicja premium wszystko przebija :)

mateuszmate7
Napisany 15 Paź. 2012 - 18:07

użytkownicy
Menthus nawet jak zostanie tak że bedzie kazdy kupowac gold ammo to itak bez gold ammo mozesz byc najlepszy na mapie

Menthus
Napisany 15 Paź. 2012 - 19:31

użytkownicy
Nad tym tematem można wiele dyskutować i jako pozytywnie jak i negatywnie .

Szlachciak
Napisany 15 Paź. 2012 - 20:37

redaktorzy
Hmm, tylko w tej grze chodzi o to ze jeden czolg ma lepszego dmg, inny penetracje, inny celnosc, inny pancerz, inny jest poprostu do ćwikły. Jeśli przykładowa E-100 nie moze teraz nas podziobac ze swoja marna penetracja, wzamian za ktora ma 750 sredniego dmg, to co bedzie robic z goldem? Drapac nas jak glupia. Pomysl marny jesli go wprowadza i w 8.2 wycofaja to i tak nie jedna osoba kupi sobie zapas, od tak. Kw 5 - dobry pancerz 175 mm penetracji, od 8.1 dobry pancerz i w choine penetracji. Fakt faktem ja bede uzywal to raz na jakis czas, badz wcale. Ale znajda sie kwiatki ktore beda ladowac caly magazynek w swoim batchacie tym shitem pondaddzwiekowym. Minie dzieki niej sens pancerza, bo co mi po tym ze moj Typ ma 100 mm pod dobrym katem, czy super pershing mojego kumpla ma 170 mm pod swietnym katem jak oba teraz podziurkuja inne czolgi? Bitch please, pomysl marny niewazne ile bedzie kosztowal 1 pocisk - 4 k czy 40.

Panzer
Napisany 15 Paź. 2012 - 22:58

użytkownicy
heeheeheheh ja tam na typie natrzepie tyle kasy i zrobię taki zapas że mi na długo starczy xD

Szlachciak
Napisany 15 Paź. 2012 - 23:04

redaktorzy
I sadzisz ze bedziesz ta jedyna oryginalna zajebiaszcza osoba? Zniszczy do balans gry na nastepne 2 patche bo kazdy bedzie przebijal skatowanego mausa od przodu od tak nagle...

Panzer
Napisany 15 Paź. 2012 - 23:41

użytkownicy
nie, tylko pisze co ja zrobię. mam wszystkie niemieckie top tiery i wiem co bedzie z mausem i co bedzie z e100. coś czuje wysyp e100 na randomach (na złotku) xD

Assire
Edytowany 16 Paź. 2012 - 00:15

użytkownicy
Załadowanie goldem do pełna to będzie cholernie droga sprawa, na teście sprawdzałem, to jest koszt w zakresie 100-300 tysięcy. IS7 do pełna to 120k, foch 155 250k, ob268 około 200k. Grając nowym brytyjskim HT X tieru, przy jego obecnym ROFie, waląc tylko goldem, nie da się wyjść na plus.
Więc jestem prawie pewien że nie zobaczymy zbyt dużo złotych E100 na randomach, bo raczej nie każdemu będzie się chciało płacić 4800 za możliwość zdingowania, nietrafienia, albo strzału za zero. E100 ma kumulacyjne na złocie, a kumulacyjne mają większy mnożnik grubości pancerza przy kątowaniu, więc ten wasz dodatkowy pen odrobinke znika :)
Jedyne mocno OP gold pociski to te od brytyjskiego top działa, zarówno medowego (złote HE, 210 pen, 570 dmg przy jakiś 8.5s reloadu I podkalibrowe do działa HT (350 pen, 400 dmg, 6.75s z dosyłaczem I wentylką). Reszta potrafi odbić nawet pod kątem prostym.

Fett11
Napisany 16 Paź. 2012 - 02:15

redaktorzy
A ja czuję 3 razy większy wysyp premium tanków, nic poza tym...

Szlachciak
Napisany 16 Paź. 2012 - 15:08

redaktorzy
Sek w tym ze nie do wszystkiego trzeba walic z golda. Zaladowanie magazynu za 80 k (20 pestek na isie) wystarczy na kilka bitew, napewno nie bedziesz strzelal w gowna jak Is 3 z Isa 7 goldem, prawda? Gracze z E setek maja problem z T110 podobno, od teraz zniknie. Koncepcja gold ammo za kredyty jest zla, i napewno zostanie wycofana w 8.2, ale co to da?

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.