kliknij aby powiększyć
1600x1131 : 1761 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Zaaktualizowane drzewka rozwoju

Sasilton
Napisany 30 Czer. 2012 - 11:58

użytkownicy
naukowcy chyba sie nie zajmowały czołgami ;p

gamer
Napisany 30 Czer. 2012 - 12:14

użytkownicy
Sam fakt wprowadzania medow i td 10t uwazam za beznadziejny choc nie tak jak cale francuskie dzrewko ktore zburzylo swiat wota totalnie. Widocznie taki jest plan wg - spierdolimy balans tak ze tylko 10t da sie dosc przyjemnie pograc wiec wszyscy beda kupowac golda zeby miec nowe 10

mickey93
Edytowany 30 Czer. 2012 - 12:25

użytkownicy
@ Walter_NovotnyPL
w leopardzie to jest nie tak że wyrasta on z drzewka III rzeszy i bezie nosi ł oznaczeczenie III rzeszy a to czołg RFN to jest głupie posunięcie (czołg jako czołg jest fajny) ale jegho umiejscowienie jest niefortunne. wprawdzie zrobiony przez "stare firmy" ale pod inne założenia i cele

"wiec wszyscy beda kupowac golda zeby miec nowe 10"
skąd wam się bierze ten idiotyczny pogląd?

Walter_NovotnyPL
Edytowany 30 Czer. 2012 - 12:33

użytkownicy
Może i tak by powstał gdyby wojna trwała wystarczająco długo jak masę niemieckich odrzutowców które jedynie oblatano jako prototypy bądź drewniane modele.
Ja nigdy nie kupiłem i nie kupię golda ale zamierzam kiedyś dojść do tych pojazdów.
@Sasilton możesz po naszemu powiedzieć? "zajmowały"?

gamer
Napisany 30 Czer. 2012 - 12:45

użytkownicy
Jak to skad przeciez sa wakacje i dzieci beda kupowac golda zeby byc fajnym i miec kolejny 10t. Przeciez to samo bylo z francuzami... rozumiem ze ktos byl w dobrym klanie i mogl uskladac z cw ale masa ludzi na randomach jezdzi topowym czolgiem 2 dni po patchu a nie sa w zadnym klanie. Wv mnie wystarczajace sa rakie medy jak teraz a co do td to tez choc nie da sie tak przyjemnie grac jak przedtem. A z reszta nie wiem czym da sie pograc milo jak coraz czesciej randomy przypominaja cw. Dla porownania kiedys lubilem grac jt, ciezko bylo wyjsc bez fraga bo zawsze byl dosc wysoko a teraz jest ciezko o specjaliste jak praktycznie zawsze najnizszy tier to 8 i same 9 a do tego 2 albo 3 dziesiatki i topowe arty. Za 1k bitew nigdy nie zniszczyla mnie arta ze 100% a wczoraj zdarzylo mi sie to 2 razy wiec o czyms to swiadczy... nie mowiac o 8 tierach bo zeby teraz trafic na swoj tier to trzeba miec duzo szczescia. I niech mi ktos powie po co te nowe 10? Zburzyc jeszcze bardziej ta gre?

Scytian
Napisany 30 Czer. 2012 - 13:18

użytkownicy
A może po to żeby naprawić balans i zmniejszyć ilość grających T10 ht i T8 arty?

gamer
Napisany 30 Czer. 2012 - 13:24

użytkownicy
a jak Cie wrzuci do 3ht,2mt i 2td 10 tieru a ty bedziesz 8 to bedzie lepiej niz teraz ?

Szlachciak
Napisany 30 Czer. 2012 - 13:26

redaktorzy
Ale wy pierdzielicie. Gracie HT, rozumiem. Ale dlaczego nie moze byc 10 td i medow? Moze niech dadza 10 tiery td i medom a 9 HT? Tak dla równowagi? Powinny miec i tyle. 9 Tier meda ma problem ze zniszczeniem 9 tieru HT wiec o czym my mowimy?

mickey93
Edytowany 30 Czer. 2012 - 13:39

użytkownicy
" masa ludzi na randomach jezdzi topowym czolgiem 2 dni po patchu a nie sa w zadnym klanie."
ja do tej pory spotkałem jednego focha i 2 bat chaty w plutonie i wszystko było z klanu. posiadanie golda nic nie daje bo trzeba jescze mieć na elite czołgach wystarczająco dużo doświadczenia aby móc je zamienić z pomocą golda na wolne żeby francuzką artę zrobić od II tieru do VIII potrzeba 678 080 lub idąc przez amx12 634 352 a na to potrzeba 27k i 30k golda? chętny ktoś wydać 500zł na grę? rodzice wydadzą 500zł w czasach kryzysu na grę która dla dziecka? sporadyczne przypadki tak ale nie w skali takiej jak to nakreślił gammer
"Dla porownania kiedys lubilem grac jt, ciezko bylo wyjsc bez fraga bo zawsze byl dosc wysoko a teraz jest ciezko o specjaliste jak praktycznie zawsze najnizszy tier to 8 i same 9 a do tego 2 albo 3 dziesiatki i topowe arty. Za 1k bitew nigdy nie zniszczyla mnie arta ze 100% a wczoraj zdarzylo mi sie to 2 razy wiec o czyms to swiadczy... nie mowiac o 8 tierach bo zeby teraz trafic na swoj tier to trzeba miec duzo szczescia. I niech mi ktos powie po co te nowe 10? Zburzyc jeszcze bardziej ta gre?"
gra się rozwija musi się rozwijać. przykałd który opisałeś nie świadczy o tym ze nie da się grać tylko świadczy o tym że dziś większość z tych co pól roku temu jeździła na lolach ma top tiery i tu jest przyczyna pogorszenia doboru maszyn do drużyn

"Ale wy pierdzielicie. Gracie HT, rozumiem. Ale dlaczego nie moze byc 10 td i medow? Moze niech dadza 10 tiery td i medom a 9 HT? Tak dla równowagi? Powinny miec i tyle. 9 Tier meda ma problem ze zniszczeniem 9 tieru HT wiec o czym my mowimy?"
kolega spadł z krzesła i uderzył się w głowe? T-54 patton czy E-50 w solo zajedzie każde HT ale trzeba tym umieć grać co nie jest łatwe ja rozumiem

Szlachciak
Napisany 30 Czer. 2012 - 13:45

redaktorzy
Nie raz widzialem graczy w E 75 ktorzy niszczyli te jebadelka 9 tierow, sam nabilem E-100 na becie i na E 75 nie bylo problemu z medami. Tak czy siak powinny miec 10 wszystkie czolig (oprocz artylerii) i tyle.

RENAULTMAGNUM
Napisany 30 Czer. 2012 - 13:55

użytkownicy
Ogólnie to fajnie że dodają ja mam czym zarabiać kw-5 już czeka ale jeden problem jest w tym że teraz będzie głownie gra medami 10 tieru taki prosty przykład t54 teraz jest bardzo dobry każdy HT sie go boi bo jest szybki ma nawet dobry pancerz i dobre działo to pomyślcie co sie bedzie działo jak dodadzą T-62 będzie miał około 2000-2200 hp i jak tu konkurować np is-7 hp będą mieli w praktyce tyle samo t-62 działo będzie szybsze sam bedzie zwrotniejszy więc gra HT straci jaki kolwiek sens to samo z TD 10 tieru stanie ci taki drugi t95 z działem jak ob 704 i jeden głupi błąd ponad 800 hp nie ma.Tak do dodawnia maszyn to dla równowagi niech jescze dodadzą arte 9 tieru ;)

riddik33*
Napisany 30 Czer. 2012 - 14:02

użytkownicy
Walter_NovotnyPL- nie martw się jet oficjalne potwierdzenie ze exp z Elite ferdek będzie przeniesiony na jagdtiger , ( potwierdzone na oficjalnym forum WOT-a, w angielskiej sekcji) sam ma na nim 180 k exp i 15 k na jagdtiger więc będę miał szybko X-TD ale, ele nie podoba mi się przejsice z Tigera P na ferdka i dalej jest za łatwo ( chyba ze dadzą sporo exp do wybicie na tiger P , tak jak na kv-2 na s-51), a i co do tego że X tier HT nie da rady MT to jest pewne wiadomość bo WG się zastanawia na buffem wszystkich X tier HT ( pewnie dodadzą tylko HP , ale mam nadzieję że sporo).

mickey93
Napisany 30 Czer. 2012 - 14:04

użytkownicy
@RENAULTMAGNUM
bez obaw po T95 będzie coś co ma pancerz podobny do obecnego T110E5
za ufo będzie objekt z pancerzem podobnym do is-8 a u niemcow Jagdpanzer E-100(nie zaden stug stuga nie będzie)będzie miał pancerz podobny do E-100 (mówie tu o kadłubach nadbódówki to mogą mieć zupełnie inne wartości)

WiewiorNH
Napisany 30 Czer. 2012 - 14:21

użytkownicy
Chciałem porównać nowe drzewka ze starymi, ale już zdążyliście podmienić. Można więc prosić o umieszczenie starych?

Vampir9610
Napisany 30 Czer. 2012 - 14:47

użytkownicy
dziękuję wg za to ze mam k...a 211k expa na ferdku ktore miało być na stuga E-100

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.