kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 834 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12345następna
Zaaktualizowane drzewka rozwoju

kurkusmaximus
Napisany 30 Czer. 2012 - 08:31

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...aktualizowane-drzewka-rozwoju/

cdrw
Napisany 30 Czer. 2012 - 09:02

użytkownicy
dzień po tym jak sprzedałem kilka czołgów dowiaduję się, że będą potrzebne do odkrycia nowych :D
ciekawie wygląda drzewko niemieckie z waddentragerami i leopardem 1
szkoda, że ruski nie mają drugiego 10 TDka

kurkusmaximus
Napisany 30 Czer. 2012 - 09:13

administracja
Sturmtiger wyleciał z drzewka niemieckiego :(

kwiatek
Napisany 30 Czer. 2012 - 09:14

użytkownicy
osobiście interesują dwa amerykańskie TD T110e3 i e4, zwykłą t110 bardzo sobie cenię :) no i oczywiście ile otrzymamy darmowych zamienników, tak jak to było w przypadku niemieckiego, amerykańskiego i ruskiego patcha =D

cdrw
Napisany 30 Czer. 2012 - 09:24

użytkownicy
jedyną darmową zmianą będzie awans batchata z tego co widze

Hallack
Napisany 30 Czer. 2012 - 09:29

użytkownicy
I tak wszystko na nic... Bo jak wejdą pociski premium za srebro - to ruskie czołgi będą rozstrzeliwały wszystko co się rusza... Z mausami i t95 na czele..

Szlachciak
Edytowany 30 Czer. 2012 - 09:49

redaktorzy
Spójrzcie na niemieckie drzewko: Tiger P do Ferdinanda, z Ferdka na Jagdtigera. Tak wiec nabijanko drugiej lini od zera, przykro mi. :)

@cdrw osobiscie dostalem Is 4 za Is 8 i sadz eze nie powinienem tego dostawac (tak jak kw i reszty HT ruskich), Powinienem dostac isa 8 i niezbadana 4. Tak samo w USA nic nie powinno sie dostawac. Powiem tyle: to jest bezsens. Gracze nabijaja tylko po to aby dostac gratis, ale WG ma w tym zysk z wolnego golda.... No coz... Jakie to smutne :/

Sasilton
Edytowany 30 Czer. 2012 - 10:08

użytkownicy
ja nowe francuskie mediumy bedą miały magazynek to na niego zbieram :)
do tego będę musiał wbił z 45K exp wiece na VK3001H
a potem jeszcze więcej na tigerze P

beka też z leoparda-1
coraz nowsze czołgi mamy w WOT ;/

MiszaPoland
Edytowany 30 Czer. 2012 - 10:26

użytkownicy
Witam
Co to takiego w amerykańskim drzewku rozwoju "tanki kristi"? te od 2 do 4 tieru

mickey93
Napisany 30 Czer. 2012 - 10:31

użytkownicy
@Sasilton amx30 nie będzie mial bębenka(cyba że WG odbije palma)]
Niemcy mają leoparda dla mnie to dziwne i głupie posunięcie ale ciesz mnie jego obecność
indien panzer? czy to nie jest cos co w sieci można też spotkać pod oznaczeniem E-79 jeżeli to naprawdę bedzie to http://ms06.la.coocan.jp/e79/e79_1.JPG to czeka nasz jeden z ładniejszych czołgów w Wot

mnie martwi ubogość amerykańskiego drzewka an 2 lini HT ani 2 lini MT(teoretycznie materiał na 2 linie HT jest)

stud3nt
Napisany 30 Czer. 2012 - 10:59

użytkownicy
Krótko: jestem w niebie...

1) Przejście z Tigera P do Stuga E-100 - super, mniej roboty dla mnie;
2) Kto zrobił HT francuskie, drugą linię może zaczynać od VII tieru - też super (dla mnie);

I najważniejsze: czasy czterech typów pojazdów na CW (T30, Maus, IS-7, arta) odejdą w zapomnienie. Teraz będzie po trochu wszystkiego i wszystko będzie miało swoją rolę do odegrania, żaden typ pojazdu nie będzie gorszy od innego.

Tylko ciekawe, kiedy to wszystko wejdzie. Nowe tiery X są zapowiadane na koniec lipca/początek sierpnia (testy wcześniej), a reszta? Przecież jeszcze inne drzewka czekają...

RENAULTMAGNUM
Napisany 30 Czer. 2012 - 11:09

użytkownicy
student one nie odejdą tylko bedzie bardziej wyrównany poziom i co mnie bardzo zadowala jak widać t50-2 jest był i bedzie dodają nowe TD ZSSR mam nadzieje że będą miały lepszy pancerz a gorsze działo niż ob 704 :)

Walter_NovotnyPL
Edytowany 30 Czer. 2012 - 11:34

użytkownicy
Mnie cieszy rozrost niemieckiego drzewka. Niestety z drzewka wynika, że niepotrzebnie uzbierałem 170k na Ferdynandzie :(
PS nowe niszczyciele ładnie wyglądają.

gamer
Napisany 30 Czer. 2012 - 11:39

użytkownicy
chyba im się w głowach poprzewracało od kasy a chcą jeszcze więcej...
ta gra schodzi na psy od kiedy wprowadzili francuzy, teraz spierdolili balans żeby grać tylko najwyzszymi tierami.zeby nie robic offtopa powiem tylko tyle ,że te zbyt duzo wprowadzaja nie potrzebnych maszyn zamiast poprawic bledy i optymalizacje. nie pamietam nawet żadnej pozytywnej zmiany wprowadzonej w ostatnich patchach.

Walter_NovotnyPL
Napisany 30 Czer. 2012 - 11:53

użytkownicy
Które pojazdy ci się nie podobają? Krytykujecie Leoparda, który powstał w tym samym zakładzie stworzony przez tych samych naukowców co inne niemieckie pojazdy.

12345następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.