kliknij aby powiększyć
1600x1000 : 385 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1234następna
World-of-tanks.eu gościnnie w tvgry.pl

KruczoCzarny
Napisany 29 Kwie. 2012 - 15:20

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...f-tankseu-goscinnie-w-tvgrypl/

DJKAMORR
Napisany 29 Kwie. 2012 - 17:02

użytkownicy
ja bym tego materiału nie dopuścił do emisji,mieliście powiedzieć CO,CO SIĘ ZMIENIŁO przez rok od relase'u a nie p***nie,bo złoto nam podwędzili,matko przenajświętsza.

Kavałek
Edytowany 29 Kwie. 2012 - 17:07

użytkownicy
Dobrze usłyszałem, że gościem audycji jest Mordoret? ;> A no przecież KruczoCzarny tak samo :D

Palce
Napisany 29 Kwie. 2012 - 17:22

użytkownicy
Moim zdaniem wyszło ok. Chłopaki powiedzieli jak jest, nie koloryzowali, narzekania też nie było wiele.

zulko
Napisany 29 Kwie. 2012 - 17:35

użytkownicy
Sporo błędów - nie ma blokady na kilka tygodni, X tier heavy to maksymalna blokada na 1 tydzień, francuzy ładują maks 50 sekund a nie 90- no chyba że uszkodzony jest ammo rack, albo ranny ładowniczy.

stud3nt
Napisany 29 Kwie. 2012 - 17:42

użytkownicy
Mam słaby słuch i nie wszystko zrozumiałem. Ale chyba nawet się nie zająknęli o tych rzeczach:
- strzały za 0
- chłonące wszystko gąski i absurdalne rykoszety
- beznadziejny spotting (ostatnio trochę polepszony)
- nerfy zarobków arty i czołgów
- ninja nerfy
- odmowa podania informacji o mechanice gry (mnożniki, za co ile expa, dokładne staty ukrywania się itp.).
- wyłączenie mnożnika za strzelanie do wyższych tierów bez informowania graczy

Koloryzowania nie było, ale ze wskazywaniem wad też się (bardzo łagodnie mówiąc) nie popisali.

Mały Różowy Maus
Napisany 29 Kwie. 2012 - 17:56

użytkownicy
@stud3nt

Ty też się nie popisałeś, bo bzdur całą masę wypisałeś. Krótkie przykłady:

1. Spotting nie był zmieniany.
2. Zarobki jednych czołgów były zmniejszone, a innych zwiększone (np. ciężkie 10 tieru i medy 9 tieru, wszystkie albo prawie wszystkie wozy I, II i III tieru). Generalnie po tym roku wiele wozów jest o niebo tańszych i zarabia więcej, niż w czasach, gdy ja je grindowałem. A nerf art był dobrym posunięciem, bo było ich w bitwach dużo za dużo.
3. Gó... a nie ninja nerfy. Całe gaworzenie o ninja nerfach można porównać jedynie z plotami starych bab. Gram od lata 2010 i ninja nerfa nie widziałem jeszcze.

Palce
Napisany 29 Kwie. 2012 - 18:08

użytkownicy
Aj tam, ja na ich miejscu bym się tylko jąkał i głupkowato uśmiechał.

Althenor
Napisany 29 Kwie. 2012 - 18:37

użytkownicy
"Ninia nerfy" to raczej pomoc sytemu MM w utrzymaniu sredniego poziomu win ratio i subiektywne "zle dni".

KruczoCzarny
Edytowany 29 Kwie. 2012 - 19:56

administracja
Fakt, mogliśmy wspomnieć o strzałach za zero - wyleciało nam to z głowy :P

Przepraszam za błędy!

Kiedyś czytałem od jakiegoś deva z WG, że czołgi mają mieć nawet kilka tygodni blokady, a francuzy ładować ponad minutę - i to zostało mi w głowie. Tak to jest, jak się więcej czyta o WoTcie, niż w niego gra :(

I dziękujemy za miłe słowa od tych, którym się podobało :)

szwed
Edytowany 29 Kwie. 2012 - 20:10

użytkownicy
gdybym nie grał w WOT'a a chciałbym się czegoś o nim dowiedzieć na podstawie tego "filmiku", nic bym nie zrozumiał... Słuchając tych wszystkich - znanych dla nas skrótów typu "td, med, arta", "gold'a, suport team, spoting " itd, itp, można odnieść wrażenie, że gra ma mało wspólnego z odzwierciedleniem pola walki II WŚ, po tym właśnie jakiego używa się slangu w grze. Może i się czepiam, ale jednak wypadałoby - zwłaszcza biorąc udział w wywiadzie, używać języka zrozumiałego dla wszystkich. W zasadzie tylko to mi się nie spodobało... Jakbym słyszał rozmowy nałogowców Tibi, na palarni w liceum.

p11k
Napisany 29 Kwie. 2012 - 20:09

użytkownicy
Przecież każdy ma prawo się zestresować i czegoś zapomnieć. A wywiad jest okej.

Blacharz
Napisany 29 Kwie. 2012 - 20:18

użytkownicy
Ale marudy... Narzekali non-stop... Jacy to oni są pokrzywdzeni (wiemy, że to nasza wina ale i tak chcemy żebyście to cofnęli. A jeżeli nie to chociaż powiedzcie, że jesteście wredni i nam nie dacie golda!)... Jak dzieci! Gra jest bardzo fajna, w przeciwieństwie do wielu innych firm potrafili pogodzić BARDZO fajną zabawę bez wskazywania na tych z kasą z zarabianiem pieniążków na grze (nie oszukujmy się - nikt nie pracuje za darmo!). A błędy... w każdej grze były, są i ZAWSZE będą! No chyba, że gra przestanie się rozwijać, wtedy da się błędy wyeliminować. Tyle, że wtedy ludzie by narzekali "łeeee stoją w miejscu i nie rozwijają gryyyy" :*

mickey93
Napisany 29 Kwie. 2012 - 21:41

użytkownicy
według mnie wyszło dobrze
powiedzieliście większość głównych rzeczy i wydarzeń jakie wydarzyły się w ciągu ostatniego roku to że był slang to nic nie zmienia bo to nie był wywiad opowiadający o nowym debiutującym produkcie tylko o czymś co już gości dłuższy czas. narzekania; haha jak by ich nie było to zaraz poleciały by komenty że "WG ich sponsoruje albo coś w tym stylu"
moim zdaniem powiedzieliście większość najważniejszych rże czy bez jakichś pełnych gaci dobra robota

Odys
Napisany 29 Kwie. 2012 - 21:45

użytkownicy
najgorsze jest to że do każdej bitwy jest zmieniana statystyka pancerzy, co że masz czołg , że ten czołg ma dane statystyki jak i tak każda bitwa to inny armor i czasami ni c***a nie przebijesz sie przez czołg nawet przez weakpointsy a czasami kw czy małe padło potrafi ro***lić is 4 w każde miejsce

1234następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.