kliknij aby powiększyć
1600x1000 : 339 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
World-of-tanks.eu gościnnie w tvgry.pl

p11k
Napisany 29 Kwie. 2012 - 22:16

użytkownicy
W grze masz system losujący, który decyduje o tym czy się przebijesz czy nie.

szwed
Napisany 30 Kwie. 2012 - 00:28

użytkownicy
odys. co k**wa ?! chyba pora Ci nie służy. Idź się lepiej prześpij bo piszesz głupoty aż głowa boli jak się czyta

adamczik
Napisany 30 Kwie. 2012 - 08:10

użytkownicy
Jedynym przykładem na ninja nefry jest Type 59. Innych nie znalazłem. A, co do statystyk pojazdów- w każdej grze mmo w sieci, oficjalne staty są zupełnie inne niż te w grze. To kwestia marketingu. Developerzy nerfią czołgi, których jest za dużo i wzmacniają te, których jest za mało, po to, aby zmusić graczy do ciągłego grindowania. Ale nie rozwódźcie się nad tym. Tak robią wszyscy na świecie. To, jak pobieranie filmów i muzyki z sieci- nie powinno się, nie wolno, lekko niemoralne, ale i tak każdy to robi.

Mały Różowy Maus
Napisany 30 Kwie. 2012 - 08:56

użytkownicy
"Jedynym przykładem na ninja nefry jest Type 59."

Sorry, ale to też jest bzdura. Type 59 WG wycofało właśnie dlatego, że nie mogło go znerfić, bo był sprzedawanym za kasę czołgiem premium.

Widziałem np. na forach mnóstwo paplania, że mu znerfili pancerz. Prawda jest taka, że ludzie po prostu nauczyli się rozwalać Type i przestali strzelać w wieżę oraz mocniejsze części przedniego pancerza.

Hlodny
Napisany 30 Kwie. 2012 - 12:06

użytkownicy
Nie ma co fakt jest faktem WG olewa polskich graczy z prostego powodu nie płacimy w euro więc jesteśmy drugą kategorią i trzeba sie do tego jakoś ustosunkować albo nakłaść po pysku dla rusków

Mały Różowy Maus
Napisany 30 Kwie. 2012 - 14:22

użytkownicy
No, WG tak olewa Polaków, że jeśli dobrze pamiętam to język polski był wraz z niemieckim pierwszym językiem na jaki przetłumaczono interfejs gry nie licząc oczywiście rosyjskiego i angielskiego. Tak, tak były czasy gdy WoT był tylko po angielsku, rosyjsku, polsku i niemiecku.

Poza tym waluta, w której są płatności nie ma znaczenia. WG przyjmuje wpłaty w złotych i przelewy z polskich banków, co bardzo rzadko spotkasz w zachodnich firmach.

mickey93
Napisany 30 Kwie. 2012 - 14:56

użytkownicy
"A, co do statystyk pojazdów- w każdej grze mmo w sieci, oficjalne staty są zupełnie inne niż te w grze. To kwestia marketingu. Developerzy nerfią czołgi, których jest za dużo i wzmacniają te, których jest za mało, po to, aby zmusić graczy do ciągłego grindowania. Ale nie rozwódźcie się nad tym"
niby jak statystyki widoczne w grze są inne niż te z tej samej gry? skoro piszą że is-4 z przodu ma 140mm to je ma i nie ma żadnych cichych nerfów albo buffów

gdyby WG patrzyło tylko na to jakich czołgów jest najwięcej i tylko na tej podstawie osłabiało lub wzmacniało dany pojazd to w każdym patchu miał byś korekcję parametrów wiec to też jest bzdura

Wariat23
Napisany 30 Kwie. 2012 - 17:17

użytkownicy
Czy dobrze słyszę że to Krzysiek Gonciarz z wami robi wywiad?

p11k
Edytowany 30 Kwie. 2012 - 17:50

użytkownicy
Nie odczuwam tego, aby to polacy jakoś specjalnie byli prześladowani przez WG. Jedna wielka bzdura, tak samo z tym, że rosyjskie czołgi są OP. Od bety dużo się zmieniło na lepsze(między innymi własny CM).

"Developerzy nerfią czołgi, których jest za dużo i wzmacniają te, których jest za mało, po to, aby zmusić graczy do ciągłego grindowania." - kolejna bzdura. To, że czołgi są inne to nie znaczy, że są gorsze. Każdy czołg ma identyczne szanse z drugim czołgiem z tego samego tieru.

kurkusmaximus
Napisany 30 Kwie. 2012 - 17:57

administracja
@Wariat23, tak jest podpisany film więc pewnie tak. Mnie tam nie było, ponadto nie znam tego pana, ale ciekawi mnie Twoje pytanie :)

Sasilton
Napisany 30 Kwie. 2012 - 18:34

użytkownicy
p11k>wezme KV3 a ty vk3601H i ciekawe czy mnie rozwalisz :)

KruczoCzarny
Napisany 30 Kwie. 2012 - 18:35

administracja
@Wariat23 - tak, to ten sam Krzysiek co walczył z ACTA u premiera ;P

adamczik
Napisany 30 Kwie. 2012 - 18:36

użytkownicy
Oj, ludziska. Razu pewnego hakerzy wykradli statystyki każdego rodzaju broni z Call of Duty. Mimo, że modeli karabinów było ponad 40 nie różniły się niczym poza jednym- jedne strzelały troszkę wolniej a inne troszkę szybciej. Oficjalne parametry karabinów zawierały natomiast masę różnych danych- szybkość wylotową pocisku, celność na ileś metrów, ble ble ble. Szok prawda?

W czołgach jest to samo, tylko w innym kontekście. Co do Type 59, to zdanie o jego nerfie słyszałem od kilku graczy. I nie randomowców, którzy nie wiedzą, jak i gdzie strzelać. Poza tym nikt nic nie mówił o pancerzu, tylko dziale Typka, które dinguje od wszystkiego. Zarobki również poszły w dół.

"Każdy czołg ma identyczne szanse z drugim czołgiem z tego samego tieru". Doprawdy? W takim razie zapraszam na pojedynek Sherman vs KV. Ja będę KV a Ty Shermanem. Składamy się po 20 stówek (potrzebuje na nowego lapa), wygrany zgarnia wszystko. Co ty na to?

Walter_NovotnyPL
Napisany 30 Kwie. 2012 - 20:00

użytkownicy
Każdy ma @adamczik i @Sasilton z waszych wypowiedzi wynika, że mówicie o walkach 1 vs 1 na odległości paru metrów jak na rogu ulic w jakiejś z miejskich map. Waszymi KW możecie nawet nie trafić przy umiejętnej grze czołgów średnich na większych dystansach.

Hlodny
Napisany 30 Kwie. 2012 - 21:37

użytkownicy
nie chodziło mi o to że jesteśmy prześladowani czy cos tam w tym stylu
chodzi mi o to że niemca czy francuza stać na kupno 30tyś golda co tydzień i oni to śmiało robią natomiast u nas wydać cztery i pół stówki co tydzień (hehe) WG słucha tylko żalów tych którzy płacą więcej a my polaczki jesteśmy na szarym końcu o to mi chodziło

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.