kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 1005 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
"WoT moich marzeń" - wyniki

kurkusmaximus
Napisany 13 Kwie. 2012 - 13:10

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-560--wot-moich-marzen-wyniki/

Exedy
Napisany 13 Kwie. 2012 - 13:20

użytkownicy
Gratulacje, i bardzo fajne prace :D Dopiero teraz widzę tak na prawde, jak cienkie były moje prace ;] Ale chodzi tu o zabawe, konkurs spoko i jeszcze raz gratulacje :)

cleophas
Napisany 13 Kwie. 2012 - 13:22

użytkownicy
ten wiersz jest niesamowity:)

Napoleonka18
Napisany 13 Kwie. 2012 - 13:35

użytkownicy
A mnie się najbardziej poboba praca z trzeciego miejsca. Te perkozy mnie rozwaliły :). No i trzeba przyznać,że jury było spraweidliwe

_szarlej_
Napisany 13 Kwie. 2012 - 14:03

użytkownicy
Mnie też najbardziej podoba się praca z trzeciego miejsca. ;) Ale pozostałe też są bardzo fajne :P
PS. Oczywiście powinno być "obawy były płonne" nie "płynne". Czeski błąd.

RaqCzarnyPtaku
Napisany 13 Kwie. 2012 - 14:53

użytkownicy
Gratulacje dla zwycięzców :-) Dobrze sie ssspisali :-)
ps. do administracji..chlip chlip, miałem nadzieję, że dla wszystkich autorów nadlesłanych prac, będzie choć po 3 sztuki złota... i dzień premium konta ... na portalu ;-)

wok22
Napisany 13 Kwie. 2012 - 15:18

użytkownicy
pierwsze miejsce - straaaaasznie nieudolne i oklepane rymy.
za to trzecie - to bylo piekne, niesamowite poczucie humoru :)
Wg mnie praca nr 3 zasluguje na pierwsze miejsce, praca nr 2 akurat na drugie, zas zwyciezce bym wywalil w cholere. Bylo wiecej prac, ktore zaslugiwalyby na 3 miejsce.

kwiatek
Napisany 13 Kwie. 2012 - 15:34

użytkownicy
"Nowe ciekawe „Patch’e” by się w grze przydały,
tak uważam ja i zapewne też klan cały." wiadomo jaki klan -_-''
ciekawe, że wygrał koleś z klanu admina...
Jednak dalej uważam, że moja praca była najlepsza :)
Pozdrawiam klan 1st PAD

wok22
Napisany 13 Kwie. 2012 - 15:56

użytkownicy
Przeciez to bylo oczywiste, ze nagrody zostana w PADzie.

KruczoCzarny
Napisany 13 Kwie. 2012 - 16:26

administracja
Chłopaki, proszę Was. Jest mi naprawdę przykro gdy czytam, że "nagrody zostaną w PADzie" :/ Szczególnie, że nie było nam łatwo wybrać zwycięzców. Postanowiliśmy (po długim namyśle) z tych najlepszych najwyżej nagrodzić tę prace, która wymagała najwięcej wysiłku.

W składzie jury, prócz Kurkusa i mnie, był mordoret (nigdy nie grał w 1stPAD) oraz dwie osoby nie będące związane z żadnym klanem, sporadycznie grające w WoTa, które dobraliśmy specjalnie po to, by wybór był obiektywny.

PS. Szczerze to nawet nie wiedziałem gdzie gra Szczurek.

wok22
Napisany 13 Kwie. 2012 - 16:33

użytkownicy
Nie zebym szukal teorii spiskowych, ale pierwsza nagroda NAPRAWDE odstaje od reszty. Druga i trzecia sa bardzo fajne, ale ta pierwsza to jakies nieporozumienie. Do Ciebie nic nie mialem i nie mam, ale jednak wiekszosc osob, ktore maja cos do powiedzenia tutaj to ludzie z 1stPAD, wiec kolesiostwo jest nieuniknione.

kurkusmaximus
Napisany 13 Kwie. 2012 - 16:50

administracja
Poza tym co napisał Kruczy to wiedzcie, że w tym konkursie nagrody rzeczowe fundowałem z własnej kieszeni, więc nie widzę powodu, dla którego miałbym sponsorować "kumpla z klanu" - gdybym chciał to zrobić, na pewno nie wysługiwałbym się wortalem.
Od początku też kombinujemy jak zrobić tak, by wybór był jak najbardziej uczciwy: http://world-of-tanks.eu/aktua...agrod-do-zgarniecia/#post_6082
Niestety nie znaleźliśmy do dziś rozwiązania tego problemu.

wok22
Napisany 13 Kwie. 2012 - 16:53

użytkownicy
Zloto tez fundowales z wlasnej kieszeni? Jezeli nie to moze warto oddac wszystko pod glos publiki, o ile 'sponsor' by sie zgodzil. Cos jak... nagroda publicznosci? :) Z wylaczeniem oczywiscie zwyciezcow wybranych przez jury

kwiatek
Napisany 13 Kwie. 2012 - 17:06

użytkownicy
"na pewno nie wyslugiwalbym sie wortalem" no tak jasne tylko po co dawac 1st place jakies obcej osobie skoro w waszym klanie tez sa ludzie chetni na golda to bylo bardzo nieprofesjonalne poniewaz jury mialy opinie o swoim koledze i nie mydlcie nam oczu bo nie jestesmy glupkami
p.s. konkursy organiezowane przez osoby z danej grupy nie dotycza osob z tejze grupy ...
Pozdrawiam

KruczoCzarny
Edytowany 13 Kwie. 2012 - 17:15

administracja
@wok22 - nagrodziliśmy dodatkowy wysiłek, jakim jest skonstruowanie wiersza. Masz prawo powiedzieć, że Ci się nie podoba i wolisz pozostałe dwie prace, ale nie możesz nie docenić dodatkowej pracy, jaką włożył autor w wiersz.

Złoto fundnął Wargaming, ale Kurkus napisał o nagrodach rzeczowych. Naprawdę wszędzie muszę być oszustwa, intrygi i przekręty? My uważamy, że nie, dlatego też dokładamy wszelkich starań, by u nas wszystkie konkursy były przejrzyście prowadzone. M.in. dlatego możecie zobaczyć wszystkie nadesłane prace na naszym forum.

@kwiatek - pisałem skład jury. Większość jury nigdy nie grała w 1st PAD i nie zna żadnej z osób, które wysłały do nas prace - specjalnie o to zadbaliśmy. Proszę Cię zatem o uczciwość - byś nie wiedząc jak to wyglądało nie tworzył fałszywych teorii spiskowych. Nie bawmy się tutaj w naszych polityków, dobrze?

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.