kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 677 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
"WoT moich marzeń" - wyniki

kwiatek
Napisany 13 Kwie. 2012 - 17:27

użytkownicy
Nie powinny być brane pod uwagę prace osób, które należą do grupy organizatora konkursu.

Fett11
Napisany 13 Kwie. 2012 - 17:54

redaktorzy
kwiatek, nie kompromituj się bardziej niż musisz, bo zachowujesz się gorzej niż gimnazjalista... Mi również jest przykro, że znalazły się osoby, które doszukują się jakichś przekrętów - widocznie to nie jest portal dla Was, skoro podważacie naszą uczciwość.
Sam chciałem wziąć udział w konkursie, bo dostałem pozwolenie od admina i na pewno bym to zrobił, gdyby nie to, że w realu dostałem pracę. Miałem bardzo dobry pomysł i pokusiłbym się na ten gold, a umiejętności pisarskie mam naprawdę wyborne byłbym dla Was porządną konkurencją. Ale teraz strach pomyśleć, co takie kwiatki by tu wypisywały, że niby członek redakcji wortalu śmiał wygrać konkurs...

Podsumowując - jeśli ktoś uważa, że prowadzimy nieuczciwe zagrywki w konkursie, który organizuje wortal z własnej, nieprzymuszonej woli i z dobrych chęci - to po prostu nie powinien tu więcej zaglądać, a tym bardziej brać udziału w naszych przyszłych przedsięwzięciach.

Niektórzy naprawdę powinni pójść po rozum do głowy...

Exedy
Edytowany 13 Kwie. 2012 - 19:25

użytkownicy
No ludzie... tego to się nie spodziewałem, że ktoś po tym jak nie wygrał szuka teorii spiskowych, aż mnie zgieło. Napisał jak napisał, wygrał to dobrze i powinniśmy się cieszyć chociaż troche razem z nim,albo przynajmniej nie szukać takich przekrętów. Może najlepiej od razu zabronić całemu klanowi brać udział w konkursach, na tym wortalu :o

Masakra, zwłaszcza @kwiatek... bez obrazy, ale trzeba umieć przegrywać, bo takie teksty z twojej strony tylko pogarszają twoją sytuacje, co do tego wortalu :| amen...

(nie szukam wrogów, ani powodów do kłótni...:D)

edit: I oczywiście jeżeli w przyszłości na tym wortalu będą konkursy, na pewno będę brał w nich udział(mimo to, że moje prace są fatalne i na tak niskim poziomie, że szkoda gadać)... bo oprócz nagród chodzi tu o ZABAWE a nie walke na śmierć, i jakieś bawienie sie w detektywa.

Szturmi
Edytowany 13 Kwie. 2012 - 19:41

użytkownicy
A ja bym chciał wiedzieć, dlaczego z mojego tekstu wywalono ostatnie zdanie, które było jego integralną częścią i wyjaśniało jak się ma opowiadanie do tematu konkursu?

Zdanie brzmiało
"WoT moich marzeń to więcej realizmu" a tekst uwypukla te braki realizmu.

masochista
Napisany 13 Kwie. 2012 - 20:17

użytkownicy
witam, ja z kolei z innej beczki.
skoro tak fajnie konkursy i tak dalej to może naprawią balans i zrobią coś z pingiem, bo jak widzę 90 tys + ludzi to ping mam w okolicy 500. skoro już biorą kasę, bo biorą to może coś w końcu zrobią dla tych co płacą? nie piszcie mi o tym, że jak coś nie pasuje, bo mogę odinstalować, podam numer konta i nie muszę w to grać.

Fett11
Napisany 13 Kwie. 2012 - 20:23

redaktorzy
To jest portal fanowski...

kurkusmaximus
Edytowany 13 Kwie. 2012 - 20:37

administracja
@Szturmi, bo nie stanowiło integralnej części tekstu i było napisane w ten sam sposób co Twój nick linijkę niżej, poprawione. Jurorzy mieli wszystkie prace w takiej formie w jakiej zostały wysłane, błąd nastąpił podczas umieszczania tekstu na wortalu.

Yankarad
Napisany 13 Kwie. 2012 - 21:00

użytkownicy
Nie ma jak dobra kłótnia pod wynikami konkursu. Co to za zwycięstwo bez teorii spiskowych.

BTW W poście #8 w 3 słowie słychać strzały xD

p11k
Napisany 13 Kwie. 2012 - 21:06

użytkownicy
masochista, akurat błąd leży po stronie Twojego internetu. Zobacz czy coś Ci nie blokuje WoTa i sprawdź porty.

wok22
Napisany 13 Kwie. 2012 - 21:07

użytkownicy
Nie napisalem NIGDZIE ze to przekret. Stronniczosc != przekret.
Wiadomo, ze zawsze lepiej dac swojemu niz obcemu :) i doskonale o tym wiem.

W innych rzeczach mowicie z sensem - a ja nie mam zadnych argumentow, pozostaje mi przyjac Wasza racje :)

Ale wciaz uwazam, ze praca, ktora wygrala w ogole nie zasluguje na podium. A nawet rzeklbym, ze jest jedna ze slabszych.

p11k
Edytowany 13 Kwie. 2012 - 21:10

użytkownicy
POwołajmy komisję narodową.

Szturmi
Napisany 13 Kwie. 2012 - 21:12

użytkownicy
@kurkusmaximus
Nie tobie oceniacie co jest integralną częścią mojego dzieła. I moim zdaniem było na temat. Tylko jak widać niektórzy potrafią coś zajarzyć tylko jak im temat łopatologicznie wbić w głowę. Bo ja jasno pokazałem jaki powinien być WoT moich marzeń.

Napoleonka18
Edytowany 13 Kwie. 2012 - 22:38

użytkownicy
Niektórzy ludzie, gdy przegrają nie potrafią uznać, że czyjaś praca była lepsza. Według mnie cała pierwsza trójka zasługuje na uznanie, a to,że mnie akurat najbardziej się podobał tekst nr.3 to nie znaczy,że jury nie mogło mieć innego zdania. Naprawdę nie doszukiwałbym się tu jakiejś stronniczości

Sasilton
Napisany 14 Kwie. 2012 - 02:21

użytkownicy
wot byłby lepszy gdyby nie tacy ludzie
http://iv.pl/images/88117518396341036702.jpg
http://iv.pl/images/40082219091551822997.jpg
http://iv.pl/images/00868991441589557917.jpg

lipa666
Napisany 14 Kwie. 2012 - 12:46

użytkownicy
Gratuluje zwycięzcom !!!

z innej beczki jest kod w PC world na 300 golda i 2 albo 3 dni premki :)

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.