kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 529 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Na tropie World of Tanks #76

kurkusmaximus
Napisany 27 List. 2013 - 18:45

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-76/

dex1
Napisany 27 List. 2013 - 19:20

użytkownicy
"pojawi się nowa nagroda (w stylu Top Guna) za zadane uszkodzenia: najlepsi gracze (pod pewnymi warunkami) w przegranej drużynie otrzymają taką samą ilość kredytów i XP jak przy wygranej"

Wprowadźcie to, a wybaczę wam wszystkie wasze wtopy (i inni gracze pewnie też). Jak sobie pomyślę, ile to asów pancernych człowiek stracił przez retard-teamy, mimo epickiego damage'u. DMG 6-7K na 8 tierze? Asa nie będzie, zostałeś sam na 4 graczy full hp i game over :D. Koniec uzależnienia od noobków z drużyny, super! Niech giną, a ja zgarnę całą kasę i odznaczenia!

Lincz
Napisany 27 List. 2013 - 20:21

użytkownicy
@UP
ofc, te 6-7k dmg po Twoim spocie

MIchal_PL96
Napisany 27 List. 2013 - 20:35

użytkownicy
Nie, dlaczego? Jest wiele epickich meczy na VIII tierach, Tiger II albo T32 wymiatają jeśli są na topie. Widziałem kiedyś gościa, który T29 miał 8k dmg...

Lincz
Edytowany 27 List. 2013 - 20:50

użytkownicy
"t29"

i chodziło mi o to pierdolenie, ze team gowniany, a samemu sie gdzies kampi i nabija "po spocie"

Spartanish
Napisany 27 List. 2013 - 21:37

użytkownicy
I dalej płaczą... Zauważ dex1 że przy teamie pro, to nie masz okazji nabić 'świetnego' dmg bo reszta drużyny zrobi go za ciebie Nooby w teamie są czasami niezbędne do zdobycia dobrego wyniku. Reszta zależy od drużyny wroga...

"WoWs jest ograniczony do punkut, w którym pancerniki straciły swoje znaczenie, tj. generalnie do tego samego okresu"- czyli do 1940-1941? Oczywiście pancerniki były jeszcze do końca wojny okrętami flagowymi, wspierały desanty, ale nie ukrywajmy że w wyniku wzrastającego na sile lotnictwa morskiego, i tak straciły już swoje znaczenie...

general444
Napisany 27 List. 2013 - 22:22

użytkownicy
nooby sie przydaja ale w ograniczonych ilosciach, wazne by nie ginely i nie zabijaly duzo bym wogl cos zrobic.
epicka bitwa t-15 (tiery 3-5) gdzie sam zabilem 5 w tym 3 arty, powstrzymal mnie kv i jakis niemiec z 4-5 tieru, a reszta druzyny padala jak muchy (bodajze zabili tylko 2 czolgi) i nawet mi nie pomogli gdy ponad minute unikalem ostrzalu tych dwoch bedac pare m od nich, ponad 1k xp bez premki na porazce i bez asa, taki zly bylem

dex1
Napisany 27 List. 2013 - 22:30

użytkownicy
@Spartanish: IMHO to jaki zrobisz DMG bardziej niż od jakości teamu zależy to jakimi umiejętnościami dysponujesz i... jakie dopisze Ci szczęście ;). Często dostając noobków ginie się szybko, z powodu braku wsparcia. A jeśli masz pro-team, nawet nie będąc uber-graczem i jesteś "w dobrym miejscu i dobrym czasie" można wykręcić bardzo dobry wynik.

@Lincz: to w jaki sposób robisz DMG ma małe znaczenie, bo robiąc DMG osłabiasz drużynę przeciwnika, więc pomagasz swojej drużynie wygrać. Logiczne jak budowa cepa. Co do DMG po spocie, hmm to w czym problem? Gdy ja spotuję, to CHCĘ, by ludzie robili DMG na moich spotach, przecież taka jest idea spotowania ;).

Wicek
Napisany 27 List. 2013 - 23:11

użytkownicy
7k da się:
http://i44.tinypic.com/2e1yaab.jpg
I sam sobie spotowałem. A nooby są potrzebne po obu stronach(w drużynie 1-2 więcej jak u przeciwnika) do epickiej bitwy.

Spartanish
Edytowany 27 List. 2013 - 23:41

użytkownicy
"175 dni premium"... Aż zapomniałem że niektórym się chce...

Sam sobie może mogłeś spotować ale ferdi to TD mimo wszystko (jeden z najlepszych wozów na korzystanie z takich sytuacjii btw). Brak stalówki pokazuje że albo masz niesamowite camo, albo drugi team składał się z czegoś więcej niż klasycznych noobów. Szczerzę wątpie w twoje osobiste spotowanie przy 5 innych ocalałych członkach teamu z czego jeden możliwe dostawał bęcki.

Nic jednak nie zmieni że 7k dmg nabiłeś za co gratuluje.

mickey93
Napisany 28 List. 2013 - 00:20

użytkownicy
tym bardziej że jeszcze 2 graczy dostało wyróżnienie/a w bitwie (można dostać snajpera, wsparcie, eksperta, okupanta/obrońcę stalową ścianę zwiadowcę służbę patrolową)

Qdlaty
Napisany 28 List. 2013 - 06:22

użytkownicy
"nie można zostać wykrytym przez to, że karabin wystaje nad krzakiem"

Wyobrażacie sobie te wszystkie normalne krzaki z zamontowanymi karabinkami? :D

Lincz
Edytowany 28 List. 2013 - 12:49

użytkownicy
@dex1
tyle ze kampienie nie gwarantuje ci dmg. w czasie gdy ty kampisz pol teamu ci padnie, a sam zostaniesz na "4 graczy full hp"

jak to mowi SerB: wr ponad dmg

Spartanish
Napisany 28 List. 2013 - 14:59

użytkownicy
Wr też jest przecież naciągane... Możesz tylko puszczać bitwy a i tak zdobędzie po 100 takich bitwach pomiędzy 45 a 55 procent zwycięstw... Jeszcze czynnik o nazwie fuks.
Dla mnie najlepszy wyznacznik dobrego gracza to jego celność. Dmg zależy od wozów, wr to wiadomo jak działa, a expa przy kontach premium nie warto sprawdzać. Celność się ćwiczy od pierwszych bitew. Oczywiście na niektórych wozach można z większej odległości trafić ale to nie zmienia faktu że nie trzeba strzelać jak wariat.

Lincz
Napisany 28 List. 2013 - 15:33

użytkownicy
celnosc zależy od gry(jak policzy). nie mowie o kontach 100 bitew. podaj mi nick goscia ktory ma 10k+ gowniane wn7/effy i ma 50%+

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.