kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 472 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Na tropie World of Tanks #76

Oculto
Napisany 28 List. 2013 - 18:29

użytkownicy
@Lincz

Co znaczy "lampisz"? Kampienie to część gry, bardzo dobra metoda na wygraną w niektórych sytuacjach! Że pod spotem? A od czego jest scout twoim zdaniem? Bo moim od wykrywania celów dla swojej kampiącej drużyny! Po to gram ELC żeby moi dobrze kampili! Dzięki nim mam kasę i exp. To tak jak oburzanie się na pociski premium, są to się używa, to element gry.

Lincz
Napisany 28 List. 2013 - 20:19

użytkownicy
@UP
pierdole...
JEST KAMPIENIE GDZIE SAM SOBIE SPOCISZ I ROBISZ DMG
i jest kampienie gdzie stoisz w kacie i czekasz az ci wjedzie w zasieg widzenia... ty ssiesz paue,a twoj team pada.

ofc PRZY SPOCIE nigdy nie miales sytuacji ze goscie po ciebie pojechali i team nic nie zrobil, no ale przecierz oni campia i robia mi dmg po spocie(% ilu gosci cie wspiera?)

To tak jak oburzanie się na pociski premium, są to się używa, to element gry.
glupie rozumowanie, tk to tez element gry(czas sie chłostac), tak samo element "wsad'u"(czyt. poruszanie sie)

podsumowanie: napierdole 8k dmg po czyims spocie(~10min + 10 padnie)=> "enter":noob team:"enter" + nie ma kto spocic i zostalo 4 na full hp => co ja teraz zrobie ;( => dead + "enter":fkn noob team"enter".

Wicek
Napisany 29 List. 2013 - 22:41

użytkownicy
Powtórka jak kogoś interesuje:

http://wotreplays.com/site/454136#lakeville-wicek2006-ferdinand

A premium na samolotach nabite.

MIchal_PL96
Napisany 29 List. 2013 - 23:09

użytkownicy
@Spartanish
"a expa przy kontach premium nie warto sprawdzać"
Od któregoś update'a średni exp jest wyliczany bez premki czy ją masz czy nie. Przykład: masz konto premium i załóżmy zdobywasz w każdej bitwie 1000 doświadczenia podstawowego, masz konto premium, więc dostajesz 1500, ale w profilu średni exp i tak jest wyświetlany 1000.
A co do najlepszego wyznacznika skilla to i tak moim zdaniem najlepiej patrzeć na wszystko. WR, WN7, EFF <- z tego można wyciągnąć średnią. Właśnie dlatego śmieszy mnie jak ktoś jest czasem na fioletowo mając 1650 WN7... Wiadomo, effi nabite na deffie i kampaniach.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.