Mentat_PL
Napisany 24 Wrze. 2013 - 10:41
P: World of Warplanes czy WarThunder?
O: Grałem w obydwa tytuły i podobały mi się. WoWp jest łatwiejszy do opanowania
Hehe, ja też grałem, fakt, WoWp jest łatwiejszy, i to o wiele łatwiejszy. I to tyle co dobrego można powiedzieć o WoWp, hehehehehehehehe.
Panowie, z żalem zawiadamiam współbraci czołgistów, że w wyniku nieodpowiedzialnej polityki WG wobec weteranów takich jak ja, braku zmian w WOT odnośnie polskich czołgów, bitew garażowych i szczególnie bitew historycznych, o które gracze proszą od ponad dwóch lat - ja, czołgista od stycznia roku 2011 roku, olałem WOTa i przesiadłem się na WT (super grafika, bitwy garażowe, bitwy historyczne - jeszcze coś, po prostu miło mi się lata, pełny relaks, gdzie w WOT zwykle sypały się wciąż przekleństwa na idiotyczne rykoszety i strzały za zero...)
Wrócę do czołgów kiedy zobaczę w końcu poważne zmiany, ale nie spodziewam się ich, przecież sami zapowiedzieli, że pracują nad gigantycznym projektem, a skoro tak, to sami uśmiercą ten projekt... dla mnie już to zrobili.
Obiecuję jednak być z Wami duchem, bo codziennie zaglądam na world-of-tanks spodziewajac się, że może dziś, może jutro hehe, zobaczę w końcu nius o chociażby nowej grafice hehehe
Pozdrawiam, hej.