kliknij aby powiększyć
1024x768 : 227 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Na tropie World of Tanks #52

MIchal_PL96
Edytowany 26 Wrze. 2013 - 10:37

użytkownicy
to tak samo jakby przyczepic sie do braku polskich znakow

Sasilton
Napisany 26 Wrze. 2013 - 21:19

użytkownicy
to tak jak by przeczepić się do przymiotników które piszemy razem

Kringerin
Napisany 27 Wrze. 2013 - 01:53

użytkownicy
-> MIchal_PL96

"eee? co ma premka do mm?
po za tym premka nie daje bezpośredniej przewagi w grze, więc to co napisałeś w drugim punkcie jest bezsensowne
"

W bezpośredniej walce może nie, jednak zwróć uwagę na to że grając na koncie premium znacznie częściej jesteś losowany do lepszych drużyn oraz znacznie częściej jest topowym tierem.
Na moim przykładzie, miesiąc premki, grało się sympatycznie, częste wygrane lub porażki gdzie walka toczyła się do ostatniego pocisku. Konto premium się skończyło i w przeciągu jednego tygodnia straciłem około 0,7%, a przy 15,5 tys walk to już robi swoje. Teraz znowu mam premium i o dziwo znowu 8 na 10 walk jest wygranych i w około 8 godz. poprawiłem wynik o jakieś 0,2%.

Reszty nie chce mi się już komentować...

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.