kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 677 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
FanVideos: "Jak zostać jeleniem?" Odcinki: 1-5

kurkusmaximus
Napisany 14 Lip. 2013 - 14:02

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...k-zostac-jeleniem-odcinki-1-5/

MachTraxzs
Napisany 14 Lip. 2013 - 14:35

użytkownicy
Może zabawnie wygląda to na filmach, ale ja takie przypały widzę na każdej bitwie na żywo i do śmiechu mi nie jest.

Miszcz
Napisany 14 Lip. 2013 - 17:34

użytkownicy
Ciekawi mnie na ilu tych filmikach są boty.

MIchal_PL96
Napisany 14 Lip. 2013 - 23:22

użytkownicy
fajnie jeszcze jakby cos z tej pijanej czcionki moznaby zrozumiec....

marek48337
Napisany 14 Lip. 2013 - 23:51

użytkownicy
Chciałbym coś powiedzieć dla osób obrażających innych podczas grania i oceniających grę innych.
Nie każdy jest mega mistrzem.Dzieci w to grają i osoby nawet po 40 grubo i nie każdy musi być zajebisty jak Ci którzy tak chętnie oceniają czyjąś grę.Szczególnie już po tym jak sami zostali zlikwidowani.Ciekawa sprawa.Zazwyczaj oceniają osoby które tak super grają a oglądają kamerę po swojej śmierci.
Grasz lepiej?OK.Odwal się od innych.A jak nie to uninstal.Proste.
Znam osoby grające razem ze swoimi synami na przykład.Więc nie krytykujmy tak łatwo innych bo nie wiemy kto siedzi po drugiej stronie monitora.
A filmiki śmieszne.

Miszcz
Napisany 15 Lip. 2013 - 02:33

użytkownicy
@marek48337
Jestem ciekaw czy byłbyś taki spokojny jak zrobiłbyś na E-75 dwa razy ponad 7k dmg w bitwach przegranych i 5k dmg na IS'ie oczywiście też na porażce.W dodatku gdyby te bitwy były w czasie tego konkursu rocznicowego.Ja niestety miałem takie sytuacje i byłem po prostu wściekły.

Lincz
Napisany 15 Lip. 2013 - 03:38

użytkownicy
@marek48337
tyle ze czasami jeden ogarniety gosc musi jechac samotnie i probowac ratowac runde, bo banda przyglupow pojechala pociagiem. moim zdaniem taka osoba moze byc lekko wkurwiona.

bigbastek
Napisany 15 Lip. 2013 - 06:57

użytkownicy
Ja dla swojego zdrowia psychicznego i przyjemności gry mam moda blokującego czat.
Mając XVM-a widzę na co mogę liczyć i nie oczekuje cudów.
Nieusprawiedliwiajmy swoich porażek nieudolnością innych graczy.

WoT to gra, która przedewszystkim ma służyć rozrywce i relaksu a nie zaspokajać ambicjonalne zapędy ;)
Zatem udanej zabawy z wyłączonym czatem ;)

Vooyseeck
Napisany 15 Lip. 2013 - 09:58

użytkownicy
@marek48337
W regulaminie jest napisane, że można grać od lat 13 :D

kanaron125
Napisany 15 Lip. 2013 - 10:34

użytkownicy
@bigbastek

A ten mod blokuje też czat plutonowy? I jak się nazywa, bo naprawdę denerwuje mnie to gdy gracz w E-75 po śmierci wyzywa od noobów, bo mam 0 fragów i mało dmg. A co można poradzić na to, że masz czołg klasy VII i grasz przeciw IX, w dodatku ze stock działem.

Sasilton
Napisany 15 Lip. 2013 - 11:01

użytkownicy
marek48337
Jak ktoś ma 10K bitew to nie ma usprawiedliwienia na kiepską grę.
Mnie w ogóle zastanawia skąd w takich ludziach motywacja by wbijając po 200-300exp dochodzić az do X tieru.

bigbastek
Edytowany 15 Lip. 2013 - 11:52

użytkownicy
@kanaron125

Moda można dowolnie modyfikować, ja mam czat wyłączony całkowicie.
Polecam stronę http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/ jak odnajdziesz tego moda to jest tam opis jak ustawić pod siebie wiele opcji.

@Sasilton

Myślę, że tylko dlatego wbijają do X tieru bo wyżej nie można ;)
Poza tym dlaczego im tego zabraniać? Nigdzie nie jest napisane że 8 tier można zakupić mając ponad 1300 efi ;)

Małe sprostowanie, nie wiem dlaczego nie ma tego moda na wyżej podanie stronie :( nie wiem jak działa ten - link

Assire
Napisany 15 Lip. 2013 - 11:45

użytkownicy
A potem jest tak jak z moim t62... ledwo kupiłem, w trzeciej bitwie zrobiłem asa, a przez cudowne teamy mam na tym 20% WR... 2700 średniego dmg i wciąż przegrywam bo trafiam na takich **** jak tu...

bigbastek
Napisany 15 Lip. 2013 - 11:49

użytkownicy
@Assire

To witaj wśród swoich, swój swego zawsze przyciąga :P

marek48337
Edytowany 15 Lip. 2013 - 14:22

użytkownicy
Sasilton. Może grają wyjątkowo dla zabawy,może im to sprawia przyjemność bo lubią tą grę i grają najlepiej jak umieją.A,że hejterzy to super mistrzowie wszechświata w każdej dziedzinie to już ich problem..
Moim zdaniem patrzenie na % zwycięstw to głupota.To gra zespołowa na maxa.W pojedynkę nic nie poradzimy choćbyśmy byli bardzo zajebiści.
Dlatego jak już kogoś interesują czyjeś statystyki to patrzcie na ilość zabitych wrogów,skuteczność w bitwach a nie na % zwycięstw,który moim zdaniem jest mało ważny.
Bądźmy mężczyznami i patrzy na siebie a nie na innych jak stare dewoty i przekupki na targu.
Mi też wiele razy zdarzyło się wyjechać bezmyślnie jak kretyn,to znaczy,że źle gram?Raczej nie.

E-75?Moja maszynka do mięsa zwana Elżbieta:)Mam na nim ponad 3 tys bitew i 5 tys zabitych i 55% zwycięstw.Cuda nim robiłem:P
Często zabijałem po 8-9 jednostek wroga i przegrywałem bitwę. Dlatego patrzę na skuteczność wykańczania wroga a nie na % który w gruncie rzeczy nie zależy zbytnio ode mnie.

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.