kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1927 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
FanVideos: "Jak zostać jeleniem?" Odcinki: 1-5

Miszcz
Napisany 15 Lip. 2013 - 14:27

użytkownicy
@marek48337
Jeśli ktoś ma 20k bitew i gra na poziomie 400 WN7 to jest debilem.Żeby przez tyle bitew nie wyciągnąć żadnego wniosku.W dodatku wielu graczy kupuje czołgi premium VIII tieru nie mając nawet 1000 bitew.Widziałem gościa co miał z 300 bitew i wszystkie czołgi premium kupione.Na takim T34 czy IS'ie-6 miał po 400 średniego dmg.

MaxDamage
Napisany 15 Lip. 2013 - 14:36

użytkownicy
Niby zabawne, ale im dłużej gram w tą grę coraz więcej widuje podobnych akcji i średnio mi do śmiechu przegrywając n-ta grę z rzędu widząc ze pół teamu ma 0dmg.

Sasilton
Napisany 15 Lip. 2013 - 15:45

użytkownicy
marek48337
Jak ktoś ma 44% wygranych to coś musi być z nim nie tak
inna sprawa że takie noobki są zazwyczaj afk

Pripero
Edytowany 15 Lip. 2013 - 15:53

użytkownicy
@marek48337

Rozumiem co chcesz przekazać, tak to tylko gra ale w tej grze też trzeba myśleć, wykazać jakąś inicjatywę, mów sobie o mnie co chcesz dla mnie statystyka WN7 DMG oraz % zwycięstw jest najważniejszym wskaźnikiem ( zobacz sobie jakąś rekrutację do klanu oni na to wszystko patrzą). Tak jak już ktoś tutaj napisał takie epickie bitwy dla graczy którzy zrobili wspaniały wynik podczas trwania jakiegos konkursu a tu nagle bach trafia się taki BETON i nici z wyniku, sam tak miałem wiele razy, dla mnie BETON to BETON.

Pozdrawaim

Assire
Napisany 15 Lip. 2013 - 16:28

użytkownicy
@bigbastek: jak swój swoich przyciąga, to do zobaczenia na polu bitwy ;)

MIchal_PL96
Napisany 15 Lip. 2013 - 19:32

użytkownicy
dla mnie noobów, którzy są na czerwono po 2k bitew powinno się banować, nie da się grać, ta gra mnie wykańcza nerwowo, a nie sorry, nie gra, to takie jeb*ne moronsy

dex1
Edytowany 15 Lip. 2013 - 19:42

użytkownicy
Nie zgadzam się z opiniami, że nie każdy jest mistrzem i z tego powodu można lamić na całej rozciągłości. W tą grę by trzymać swoje effi na akceptowalnym poziomie, czyli ponad 900 (poniżej są gracze nazywani "pomidorkami") nie trzeba posiadać nadnaturalnych zdolności. Nikt nie każe ci mieć 2500 effi, ale jak widzę T34\Lowe\IS6 z effi 200-300 mającego 5k bitew to mnie krew zalewa.

MIchal_PL96
Napisany 15 Lip. 2013 - 23:22

użytkownicy
z lowem to bym nie przesadzal bo to gowno na kolkach a nie czolg, tym ostatnio nie da sie grac...

MachTraxzs
Edytowany 16 Lip. 2013 - 07:48

użytkownicy
@Pripero,Ja myślę, że @marek48337 już w drugim poście chce przekazać raczej coś innego.Mianowicie, że ma E-75 !!!Toż to szaman.

Pripero
Napisany 16 Lip. 2013 - 12:27

użytkownicy
@MachTraxzs, hehe no tak :D Gra daje fun owszem tylko wystarczy pomyśleć co czuje taki gościu "ogarnięty" który dostając do teamu 10 gości po 500-800efi i robi powiedzmy w czasie jakiegoś konkursu gdzie jest zajebista nagroda, super wynik i choćby nie wiem co tam narobił przychodzi taki moment że on ginie a w raz z nim nadzieja na tą właśnie eventową nagrodę, ile to razy miałem mnóstwo, dlatego tak mnie to denerwuję i to się odnosi generalnie do wszystkich którzy mieli podobne doświadczenia, gra grą ale jak ktoś podchodzi do gry na poważnie to raczej będzie nastawiony na zwycięstwa, nagrody. Wracając na moment do ludzi którzy pośmiertnie gadają na czacie, to mogą mieć prawo nie tylko ci "PRO" ponieważ jeżeli widać że jadą lemingi w określone miejsce na mapie a druga strona jest desperacko broniona przez 2-3 tanksy to takiemu człowiekowi puszczają nerwy jak on ma się nie denerwować ze szybko padł przez takie zagranie... po prostu wiele ludzi na to nie zwraca uwagi bo sobie myślą w ten sposób " a został zniszczony jako pierwszy jak leszcz a teraz roztwiera mordę" no i co to jest dobre podejście?
żeby było tego mało i tak te lemingi co jadą w Pip tanków i tak potrafią to wrypać. Mi samemu czasem puszczają nerwy i coś tam czasem napiszę, nie raz próbowałem tym gorszym graczom w statystykach (500-800efi) jakoś na czacie pomóc i 80% z nich jest kompletnie nie ogarnięta robią najgorsze zagrania, podam przykład
raz tłumaczyłem człowiekowi który grał superpershingiem gdzie ma przebić KV-5 (walka face to face odległość 50 metrów na otwartym polu) mówię mu celuj w "garnek" i na 9 strzałow jakie wystrzelił przebił go raz a 8 strzałów strzelił w TURET. Gość nie ma bladego pojęcia o weak spotach (chciałem mu pomóc) za to obserwatorzy dostawali białej gorączki jak to oglądali :D Więc wydaje mi się że takie wkurzanie się ludzi bardziej ogarniających odnośnie własnie tego typu podobnych zagrań przez "pomidorów" są uzasadnione, nie mówię tutaj o przypadkach gdzie raz na jakiś czas komuś się nie zdarzyło przebić czołgu w decydującym momencie bo miał mało HP i przeciwnik miał mało HP.

Ps. wiem że długi post chciałem mniej więcej napisać wszystko co mnie irytuję w takich bitwach.

Pozdrawiam.

MIchal_PL96
Napisany 16 Lip. 2013 - 20:47

użytkownicy
jak to skomentujecie? proszę bardzo, bo mi już słów ku*wa brakuje
http://img825.imageshack.us/img825/892/76f4.png

Miszcz
Napisany 16 Lip. 2013 - 23:01

użytkownicy
@MIchal_PL96
Spróbuj skomentować to:
http://wotreplays.com/site/246233#himmelsdorf-miszcz2012-e-75
http://wotreplays.com/site/246232#arctic_region-miszcz2012-e-75

dex1
Edytowany 16 Lip. 2013 - 23:59

użytkownicy
Dlatego uważam, że najlepsi (2 lub 3) gracze z drużyny przegranej powinni być nagradzani tak samo jak Ci z drużyny zwycięskiej, jeśli chodzi o doświadczenie. Ile to już epickich bitew się rozegrało, kończąc z DMG ponad 6000 i oczywiście wtopa, bo nieogarnieta drużyna i pomidory padały jeden po drugim.

Co do hejtowania, święty nie jestem i potrafię ostro pojechać po bandzie na czacie. Robię to tylko w wypadku hardcorowego lamienia członka mojej drużyny. Odkąd używam XVM stałem się nieco spokojniejszy, już na początku bitwy wiem czego się spodziewać.

magik500
Napisany 17 Lip. 2013 - 05:59

użytkownicy
Ja ostatnio nastukałem AT 7 ponad 1300 xp na porażce. Tak bywa jeśli gra się z debilami.

MIchal_PL96
Napisany 17 Lip. 2013 - 13:12

użytkownicy
nie wie ktoś czy mogę odzyskać powtórki wgrane na serwer mwreplays.com?

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.